Matkusta kohteesta Tallinna kohteeseen Visby

Suunnittele matkasi Tallinnaista Visbyan vuonna lautta, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

3 vaihtoehtoa mennä Tallinnaista Visbyan vuonna kone, lautta

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Tallinna
Visby
  • Hanki hinnat
2
Tallinna
Helsinki
Visby
  • Hanki hinnat
3
Tallinna
Tukholma
Visby
  • Hanki hinnat

Matkustaa Tallinna Visby

Kuljetusmuodotkone, lautta
etäisyys424 km
Suora linjaEi

Miten päästä kohteesta Tallinna kohteeseen Visby?

Tarjoamme 3 reittiä lautta, konevalmistella Tallinna Visbyn matka. Esitetyt matkat luokitellaan suoritusindeksiin (mitattuna muutosten lukumäärän, arvioidun keston, lentoaseman ja sen kaupungin keskustan välisen etäisyyden mukaan) mukaan. Voit:
  • Lajittele tulokset kuljetusmuodon mukaanlautta, kone).
  • Hanki Tallinna Visbyn matkan hinnat, ajat ja kesto napsauttamalla Tarkista hinnat -painiketta ja kirjoittamalla lähtöpäivämäärät ja matkustajamäärä. Huomio: pyrimme keräämään enimmäismäärät eri kumppaneiden matka-sivustoilta, jotta voimme kertoa teille parhaimmillaan, mutta tämä ei ole aina mahdollista.
  • Etsi Tallinnain ja Visbyn kaupungit kartalla sekä reitillä Tallinna Visby ja eri yhteyspisteet (Visbyin lentokenttä, Ulemistein lentokenttä, Tallinn Terminal Ain lauttaterminaali, Tallinn Terminal Din lauttaterminaali) napsauttamalla Tiedot & Kartta-painiketta.
  • Etsi hotelleja kohteesta Visby

Kaikki liikennemuodot Tallinna Visby

Jos haluat matkustaa Tallinnaista (Viro) Visbyan (Ruotsi) 424 km: n päässä, voit lainata 2 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone ja/tai lauttaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Ei suoraa lentoa voit lentää Visbyan Tallinnaista, mutta tämä matka on mahdollista tehdä vain lentokoneella lennoilla Tallinna-Helsinki ja Helsinki-Visby
Jätä Tallinna ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Ulemiste TLL: n lentokentälle 3.7 km: een, kun haluat tehdä lennon Helsinkiiin (Helsinki-Vantaa Airport, IATA-koodi: HEL], jota hallinnoi Finnair.Helsinkiista ota toinen kone FlyBE: llä, joka vie sinut Visbyn lentokentälle (Visby, Ruotsi).
Ei ole Tallinnain Visbyn suoraa risteystä, joten sinun täytyy käyttää toista keinoa (kone) yhdistää lautalla meriliikenteen loppuun saattamiseksi Tallinna-Tukholma.
Tulet Tallinn Terminal Din satamaan 1 km de Tallinnaiin St. Peter Line tai Tallink-aluksella. Vene laittaa Stockholm Frihamnen Terminaln satamaan 3.3 km: ta Tukholmaista. Suosittelemme, että tulet Tallinnain satamaan lennolle 1–2 tuntia ennen varauksesi ilmoitettua aikaa.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)