Suositeltu reitti
Torino
Matkusta suoraan Pescara juna, bussi, lennot, kimppakyytiä
Pescara
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Torino
Matkusta juna, bussi, kimppakyytiä Milano
Milano
Matkusta juna, bussi, lennot, kimppakyytiä Pescara
Pescara
Katso hinnat
Torino
Matkusta lennot, juna, kimppakyytiä, bussi Rooma
Rooma
Matkusta bussi, juna, kimppakyytiä Pescara
Pescara
Katso hinnat

Miten päästä Torino Pescara?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Torino kohteesta Pescara ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Torino Pescara, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Torino ja Pescara väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Trenitalia, Italo (NTV), SNCF, FlixBus tai ProntoBus) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Torino ja Pescara välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Torino-Pescara-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Torino Pescara sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Torino Pescara

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Torino Pescara, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Torino Pescara junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Torino-Pescara-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Torino Pescara

Monet lennot yhdistävät Torino ja Pescara päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Pescara ennätysajassa.

Kimppakyyti Torino Pescara

Kimppakyyti Torino ja Pescara välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Pescara hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Torino tai Pescara.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Torino Pescara -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Torino Pescara

Lähtökaupunki
Torino
Italia
Piemonte
Määränpääkaupunki
Pescara
Italia
Abruzzo
Etäisyys
599 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys juna, bussi, lennot ja kimppakyytiä.
Etsi Torino Pescara lippuja
Etsi majoitusta Pescara
Suunnittele matkasi Torino Pescara helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Torino Pescara helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Torino ja Pescara välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Trenitalia, Italo (NTV), SNCF, FlixBus tai ProntoBus, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Torino ja Pescara välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Torino ja Pescara välillä

Edut ja haitat, kun matkustat junalla Torino Pescara?
Mukavuus Torino ja Pescara välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Maisemat Torino ja Pescara väliset junat tarjoavat usein henkeäsalpaavia maisemia matkan aikana.
Saavutettavuus Torino tai Pescara juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Joustavuus Torino-Pescara-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Kustannukset Torino-Pescara-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Torino Pescara lentämisen edut ja haitat?
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Torino Pescara sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Nopeus Lentäminen Torino ja Pescara välillä on nopein tapa matkustaa 599 km Torino ja Pescara välillä.
Hinnat Lentoliput Torino Pescara voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Ympäristöhaitat Torino ja Pescara välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Turvatarkastukset Pescara matkustavien on usein saavuttava Torino lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Torino Pescara?
Hinnat Bussiliput Torino Pescara ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Pescara (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Palvelut junassa Torino ja Pescara välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Torino ja Pescara väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Matka-aika Bussit Torino Pescara kulkevat 599 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Pescara.
Comfort Torino-Pescara-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Kimppakyytien edut ja haitat Torino Pescara?
Joustava Kimppakyyti Torino Pescara on usein joustavampi kuin muut liikennemuodot.
Ystävällisyys Kimppakyyti Torino ja Pescara välillä on usein miellyttävämpää ja ystävällisempää kuin muut liikennemuodot, varsinkin jos jaat matkan mukavien ihmisten kanssa.
Taloudellinen Kimppakyyti Torino Pescara on usein edullisin tapa matkustaa.
Turvattomuuden tunne Saattaa käydä niin, että tunnet olosi turvattomaksi autossa kuljettajan kanssa hänen asenteensa tai ajotyylinsä vuoksi.
Luotettavuus Sinun kannattaa luottaa kuljettajan täsmällisyyteen ja luotettavuuteen Torino-Pescara-matkallasi. He eivät aina ole ajoissa.
Saatavuus Saatavuuden löytäminen kimppakyytiin Torino Pescara voi olla hankalaa, varsinkin jos suunnittelet etukäteen. Useimmat kimppakyydit ovat saatavilla vasta muutamaa päivää tai viikkoa ennen lähtöä.

Mistä aloittaa Torino? Minne saavun Pescara?

Torino lähtö bussiasemat

Turin autostazione
Kartta
Turin Porta Susa
Kartta
Torino (Vittorio Emanuele)
Kartta
Torino (Lingotto)
Kartta

Torino lähtöasemat

Torino Porta Nuova
Kartta
Torino Porta Susa
Kartta

Torino lähtevät lentokentät

Citta Di Torino
Kartta

Pescara saapuminen linja-autoasemat

Pescara Terminal Bus
Kartta

Pescara saapuminen asemat

Pescara
Kartta
Pescara Porta Nuova
Kartta

Pescara saapumislentokentät

Liberi
Kartta
Etsi Torino Pescara lippuja
Etsi majoitusta Pescara

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Torino ja Pescara välillä

Oletko päättänyt matkustaa Torino Pescara ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten bussi, juna, lennot tai kimppakyytiä, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Torino ja Pescara väliselle matkallesi.

  • 1. Jousta päivämäärien suhteen
    Torino ja Pescara väliset liput ovat usein halvempia arkisin kuin viikonloppuisin. Jos sinulla on varaa matkustaa Pescara viikolla eikä viikonloppuna, voit säästää rahaa Torino-Pescara-lippusi hinnassa. Lisäksi joustavuus päivämäärien suhteen voi myös auttaa sinua löytämään parhaat hinnat Pescara.
  • 2. Matkusta kevyesti
    Jos matkustat Torino ja Pescara välillä yhtiöllä, joka perii lisämaksun kirjattavista matkatavaroista, kuten usein on tapana, voi olla viisasta pitää matkatavarat minimissä rahan säästämiseksi. Yritä pakata mukaan vain välttämättömät tavarat ja tarkista lentoyhtiön matkatavaroita koskevat säännöt ennen Pescara lähtöäsi.
  • 3. Vertaa hintoja
    Vivanodan käyttäminen on hyvä tapa löytää parhaat hinnat matkallesi Torino Pescara. Sen avulla voit vertailla eri liikennöitsijöiden hintoja yhdellä haulla ja löytää parhaan hinnan Pescara.

Bussi Torino Pescara

Peruutus- ja muutoskäytännöt voivat vaihdella bussiyhtiöstä riippuen, joten on tärkeää tarkistaa ehdot varausta tehdessäsi. Useimmissa tapauksissa Torino-Pescara-bussilipun peruuttaminen tai muuttaminen aiheuttaa lisäkustannuksia.

Bussilipun keskihinta reitillä Torino-Pescara vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Torino - Pescara Vivanodalla.

Useimmat liikenteenharjoittajat mahdollistavat paikkojen varaamisen verkossa Torino-Pescara-bussille. Tämä palvelu on usein maksullinen.

Torino ja Pescara välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Bussimatkan kesto välillä Torino - Pescara vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Pescara liikennöivät bussit.

Useimmat Torino ja Pescara väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Bussiyhtiöt Torino Pescara

FlixBus
FlixBus
ProntoBus
ProntoBus
Blablabus
Blablabus
Etsi bussilippuja Torino Pescara

Junat Torino Pescara

Junalippuja Torino Pescara voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Torino ja Pescara välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Torino Pescara. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Torino ja Pescara välillä.

Keskimääräinen junamatka-aika Torino Pescara riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Pescara ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Junalippu Torino Pescara kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Torino ja Pescara välisissä junissa on luiskat ja varatut istumapaikat pyörätuolin käyttäjille ja liikuntarajoitteisille matkustajille. Vammaisia matkustajia kehotetaan ottamaan yhteyttä avustajapalveluun ennen matkaa lisäapua ja optimaalista hoitoa varten Torino.

Junayhtiöt Torino Pescara

Trenitalia
Trenitalia
Italo (NTV)
Italo (NTV)
SNCF
SNCF
Etsi Torino Pescara junaliput

Lennot Torino Pescara

Lentoyhtiöt Torino Pescara

Alitalia
Alitalia
Blue Air
Blue Air
Blue Panorama Airlines
Blue Panorama Airlines
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Etsi lentoja Torino Pescara

Kimppakyyti Torino Pescara

Vivanodalla, alustallamme, jolla voit vertailla liikennemuotoja välillä Torino ja Pescara, saat käyttöösi kaikki saatavilla olevat kimppakyyti-tarjoukset hinnoineen, arvioituine kestoineen ja noutopaikkoineen.

Keskimääräinen hinta kimppakyydillä Torino Pescara riippuu useista tekijöistä, kuten vuodenajasta, kysynnästä ja tarjonnasta sekä käytetystä kimppakyytialustasta. Saadaksesi erittäin tarkan arvion kimppakyydin hinnasta ja saatavuudesta reitillä Torino - Pescara voit aloittaa haun Vivanodalla syöttämällä matkapäiväsi.

Kimppakyyti on mahdollista varata viime hetkellä, mutta se riippuu kuljettajien saatavuudesta ja matkan kysynnästä. On suositeltavaa varata kimppakyyti etukäteen matkan takaamiseksi.

Kimppakyytejä pidetään yleensä turvallisena vaihtoehtona matkustaa Torino ja Pescara välillä. On kuitenkin tärkeää tarkistaa kuljettajien arvostelut ja arvosanat ennen matkan varaamista. On myös suositeltavaa, että jaat henkilökohtaiset tietosi vain sellaisten ihmisten kanssa, joihin luotat.

Kimppakyydin kuljettajilla on usein rajoituksia suurille matkatavaroille ajoneuvon rajallisen tilan vuoksi. Siksi on suositeltavaa, että otat yhteyttä kuljettajaan ennen Torino ja Pescara välistä matkaasi, jotta voit keskustella näistä asioista.

Torino ja Pescara välisen kimppakyyti-matkan kesto riippuu myös liikenneolosuhteista ja kuljettajan valitsemasta reitistä. Aloittamalla nyt hintahaun Vivanodalla saat arvioidun ajan kullekin saatavilla olevalle kimppakyyti tarjoukselle.

Kimppakyytijärjestelmä Torino Pescara

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Torino Pescara
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika