Matkusta kohteesta Trieste kohteeseen Igoumenitsa

Suunnittele matkasi Triesteista Igoumenitsaan vuonna juna, bussi, lautta, kimppakyytejä

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

3 vaihtoehtoa mennä Triesteista Igoumenitsaan vuonna lautta, juna, auto, bussi

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Trieste
Igoumenitsa
  • Hanki hinnat
2
Trieste
Ancona
Igoumenitsa
  • Hanki hinnat
3
Trieste
Venetsia
Igoumenitsa
/
/
  • Hanki hinnat

Matkustaa Trieste Igoumenitsa

Kuljetusmuodotkimppakyytejä, lautta, bussi, juna
etäisyys865 km
Suora linjaJoo

Kuinka matkustaa Trieste että Igoumenitsa ?

Igoumenitsa on seuraava lomakohteesi, mutta mietit miten sinne pääsee ja miten on mahdollista saada halvin Trieste että Igoumenitsa kuljetustarjoukset? Yleensä selaat useita verkkosivustoja ja vietät tunteja olematta varma, että kaikkia kuljetusratkaisuja harkitaan.

Voit yhdellä haulla Vivanoda-palvelusta, multimodaalisesta matkasuunnittelijastasi Euroopassa, kaikki hinnat lautta, junat, kimppakyytejä ja bussit matkustaa Igoumenitsa alkaen Trieste Sinun on vain määritettävä lähtöpäivä Igoumenitsa anna sitten Vivanoda etsiä sinua. Tarkenna, suodata, lajittele matkustusasetusten mukaan ja valitse sitten Trieste - Igoumenitsa tarjous, joka sopii sinulle parhaiten.

Käytät pääasiassa lautta, kimppakyytejä, junat ja bussit ANEK Lines, Blablacar, Trenitalia, Minoan Lines, Hellö, Superfast Ferries tai FlixBusista Igoumenitsa.

Mitkä kuljetusyritykset menevät Triesteista Igoumenitsaan?

Bussiyhtiöt
Bussioperaattori FlixBus tarjoaa linja-autoliikennettä Trieste Centralein bussiterminaalista Triesteissa ja Venezia Tronchetto Stazionen linja-autoasemalta (Veneto Italia)
Hellö on operaattori, jonka avulla voit matkustaa linjalla välillä Trieste City (palvelevat Trieste Centrale linja-autoasema on 1.1 km keskustassa) ja Venetsia City, jossa bussi pudottaa sinut pois Venezia Tronchetto Stazione Linja-autoasema sijaitsee noin 2.7 km keskustasta.
Laivayhtiöt
FlixBuksen veneet tarjoavat meriliikenteen Venezia Tronchettoin sataman ja Igoumenitsain välillä (Igoumenitsa, 2.3 km).
Minoan Lines-lautat tekevät rajan välillä Trieste ja Igoumenitsa, jossa he palvelevat satamia Trieste ja Igoumenitsa vastaavasti 1.4 km ja 2.3 km pois keskustasta niiden kaupungeissa.
Superfast Ferries-alukset käyttävät meriliikennettä Ancona Molo Santa Mariain sataman ja Igoumenitsain välillä (Igoumenitsa, 2.3 km).
Kimppakyyti
Halutusta päivämäärästä riippuen Blablacar voi tarjota tarjouksia a matkailumahdollisuus Trieste-Venetsia (115 km)
Rautatieyritykset
Trenitalia tarjoaa linjan Trieste-Venetsia InterCityNotte-juna lähtee Trieste Centralein asemalta (1.2 km päässä kaupungin keskustasta) ja palvelee Venezia Mestren asemaa saavuttaessa (9.9 km keskustasta)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)