Suositeltu reitti
Tukholma
Matkusta suoraan Helsinki lautta, lennot
Helsinki
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Tukholma
Matkusta lautta Turku
Turku
Matkusta juna Helsinki
Helsinki
Katso hinnat
Tukholma
Matkusta lautta Mariehamn
Mariehamn
Matkusta lautta Helsinki
Helsinki
Katso hinnat

Miten päästä Tukholma Helsinki?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Tukholma kohteesta Helsinki ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Tukholma Helsinki, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Tukholma ja Helsinki väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (VR, Finnair, Blue1, Norwegian Air Shuttle tai Eckerö Line) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Tukholma ja Helsinki välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Tukholma-Helsinki-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Tukholma Helsinki sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Tukholma Helsinki junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Tukholma-Helsinki-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Tukholma Helsinki

Monet lennot yhdistävät Tukholma ja Helsinki päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Helsinki ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Tukholma Helsinki -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Tukholma Helsinki

Lähtökaupunki
Tukholma
Ruotsi
Määränpääkaupunki
Helsinki
Suomi
Etäisyys
396 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lautta ja lennot.
Etsi Tukholma Helsinki lippuja
Etsi majoitusta Helsinki
Suunnittele matkasi Tukholma Helsinki helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Tukholma Helsinki helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Tukholma ja Helsinki välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten VR, Finnair, Blue1, Norwegian Air Shuttle tai Eckerö Line, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Tukholma ja Helsinki välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Tukholma ja Helsinki välillä

Edut ja haitat, kun matkustat junalla Tukholma Helsinki?
Mukavuus Tukholma ja Helsinki välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Maisemat Tukholma ja Helsinki väliset junat tarjoavat usein henkeäsalpaavia maisemia matkan aikana.
Ympäristöystävällisyys Tukholma-Helsinki-junaa pidetään ympäristöystävällisempänä liikennevälineenä kuin lentämistä tai pelkkää autolla ajamista.
Kustannukset Tukholma-Helsinki-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Tukholma-Helsinki-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Tukholma Helsinki lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Tukholma ja Helsinki välillä on nopein tapa matkustaa 396 km Tukholma ja Helsinki välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Tukholma Helsinki sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Hinnat Lentoliput Tukholma Helsinki voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Turvatarkastukset Helsinki matkustavien on usein saavuttava Tukholma lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Ympäristöhaitat Tukholma ja Helsinki välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.

Mistä aloittaa Tukholma? Minne saavun Helsinki?

Tukholma lähtevät lentokentät

Arlanda
Kartta
Bromma
Kartta
Vasteras/Hasslo
Kartta
Skavsta
Kartta

Helsinki saapuminen asemat

Helsinki
Kartta
Helsinki Pasila
Kartta
Helsinki Kivihaka
Kartta
Ilmala asema
Kartta
Leppävaara
Kartta
Pitäjänmäki
Kartta
Huopalahti
Kartta
Kilo
Kartta
Kera
Kartta
Valimo
Kartta

Helsinki saapumislentokentät

Helsinki-Vantaa
Kartta
Etsi Tukholma Helsinki lippuja
Etsi majoitusta Helsinki

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Tukholma ja Helsinki välillä

Oletko päättänyt matkustaa Tukholma Helsinki ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten juna tai lennot, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Tukholma ja Helsinki väliselle matkallesi.

  • 1. Varaa etukäteen
    Tämä on usein tunnetuin vinkki, jolla voit säästää rahaa Tukholma ja Helsinki välisessä matkassa. Tämä johtuu siitä, että juna-, lento-, bussi- tai lauttaliput ovat usein halvempia, jos ostat ne hyvissä ajoin etukäteen. Näin voit säästää joskus kymmeniä tai jopa satoja euroja Tukholma ja Helsinki välisellä matkallasi.
  • 2. Matkusta kevyesti
    Jos matkustat Tukholma ja Helsinki välillä yhtiöllä, joka perii lisämaksun kirjattavista matkatavaroista, kuten usein on tapana, voi olla viisasta pitää matkatavarat minimissä rahan säästämiseksi. Yritä pakata mukaan vain välttämättömät tavarat ja tarkista lentoyhtiön matkatavaroita koskevat säännöt ennen Helsinki lähtöäsi.
  • 3. Jousta päivämäärien suhteen
    Tukholma ja Helsinki väliset liput ovat usein halvempia arkisin kuin viikonloppuisin. Jos sinulla on varaa matkustaa Helsinki viikolla eikä viikonloppuna, voit säästää rahaa Tukholma-Helsinki-lippusi hinnassa. Lisäksi joustavuus päivämäärien suhteen voi myös auttaa sinua löytämään parhaat hinnat Helsinki.

Junat Tukholma Helsinki

Saadaksesi parhaat tarjoukset Tukholma ja Helsinki välisistä junalipuista kannattaa varata etukäteen, olla joustava aikataulujen suhteen ja vertailla lippujen hintoja Vivanodan avulla.

Junalippu Tukholma Helsinki kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Tukholma ja Helsinki välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Junalippuja Tukholma Helsinki voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Keskimääräinen junamatka-aika Tukholma Helsinki riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Helsinki ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Tukholma Helsinki. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Tukholma ja Helsinki välillä.

Junayhtiöt Tukholma Helsinki

VR
VR
Etsi Tukholma Helsinki junaliput

Lennot Tukholma Helsinki

Lentoyhtiöt Tukholma Helsinki

Finnair
Finnair
Blue1
Blue1
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
NextJet
NextJet
FlyBE
FlyBE
Ryanair
Ryanair
Etsi lentoja Tukholma Helsinki
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika