Tukholma
Matkusta suoraan Karlstad bussi, juna
Karlstad
Katso hinnat

Miten päästä Tukholma Karlstad?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Tukholma kohteesta Karlstad ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Tukholma Karlstad, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Tukholma ja Karlstad väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (FlixBus, Swebus tai SJ) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Tukholma ja Karlstad välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Tukholma-Karlstad-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Tukholma Karlstad sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Tukholma Karlstad

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Tukholma Karlstad, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Tukholma Karlstad junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Tukholma-Karlstad-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Tukholma Karlstad -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Tukholma Karlstad

Lähtökaupunki
Tukholma
Ruotsi
Määränpääkaupunki
Karlstad
Ruotsi
Etäisyys
258 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys bussi ja juna.
Etsi Tukholma Karlstad lippuja
Etsi majoitusta Karlstad
Suunnittele matkasi Tukholma Karlstad helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Tukholma Karlstad helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Tukholma ja Karlstad välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten FlixBus, Swebus tai SJ, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Tukholma ja Karlstad välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Tukholma ja Karlstad välillä

Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Tukholma Karlstad?
Palvelut junassa Tukholma ja Karlstad välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Comfort Tukholma-Karlstad-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Tukholma Karlstad?
Maisemat Tukholma ja Karlstad väliset junat tarjoavat usein henkeäsalpaavia maisemia matkan aikana.
Kustannukset Tukholma-Karlstad-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.

Mistä aloittaa Tukholma? Minne saavun Karlstad?

Tukholma lähtö bussiasemat

Stockholm
Kartta

Tukholma lähtöasemat

Stockholm Centralstation
Kartta

Karlstad saapuminen linja-autoasemat

Karlstad busstation
Kartta
Karlstad Universitetet
Kartta

Karlstad saapuminen asemat

Karlstad Centralstation
Kartta
Etsi Tukholma Karlstad lippuja
Etsi majoitusta Karlstad

Bussi Tukholma Karlstad

Bussimatkan kesto välillä Tukholma - Karlstad vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Karlstad liikennöivät bussit.

Useimmat liikenteenharjoittajat mahdollistavat paikkojen varaamisen verkossa Tukholma-Karlstad-bussille. Tämä palvelu on usein maksullinen.

Useimmat Tukholma ja Karlstad väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Bussiyhtiöt Tukholma Karlstad

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
Etsi bussilippuja Tukholma Karlstad

Junat Tukholma Karlstad

Keskimääräinen junamatka-aika Tukholma Karlstad riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Karlstad ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Tukholma Karlstad. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Junalippu Tukholma Karlstad kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Junayhtiöt Tukholma Karlstad

SJ
SJ
Etsi Tukholma Karlstad junaliput
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika