Suositeltu reitti
Tukholma
Matkusta suoraan Turku lennot, lautta
Turku
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Tukholma
Matkusta lautta, lennot Helsinki
Helsinki
Matkusta juna Turku
Turku
Katso hinnat

Miten päästä Tukholma Turku?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Tukholma kohteesta Turku ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Tukholma Turku, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Tukholma ja Turku väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (VR, Blue1, Norwegian Air Shuttle, Finnair tai Silja Line) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Tukholma ja Turku välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Tukholma-Turku-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Tukholma Turku sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Tukholma Turku junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Tukholma-Turku-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Tukholma Turku

Monet lennot yhdistävät Tukholma ja Turku päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Turku ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Tukholma Turku -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Tukholma Turku

Lähtökaupunki
Tukholma
Ruotsi
Määränpääkaupunki
Turku
Suomi
Etäisyys
265 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot ja lautta.
Etsi Tukholma Turku lippuja
Etsi majoitusta Turku
Suunnittele matkasi Tukholma Turku helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Tukholma Turku helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Tukholma ja Turku välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten VR, Blue1, Norwegian Air Shuttle, Finnair tai Silja Line, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Tukholma ja Turku välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Tukholma ja Turku välillä

Tukholma Turku lentämisen edut ja haitat?
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Tukholma Turku sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Nopeus Lentäminen Tukholma ja Turku välillä on nopein tapa matkustaa 265 km Tukholma ja Turku välillä.
Hinnat Lentoliput Tukholma Turku voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Turvatarkastukset Turku matkustavien on usein saavuttava Tukholma lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Ympäristöhaitat Tukholma ja Turku välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Tukholma Turku?
Nopeus Junat Tukholma Turku ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Mukavuus Tukholma ja Turku välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Maisemat Tukholma ja Turku väliset junat tarjoavat usein henkeäsalpaavia maisemia matkan aikana.
Joustavuus Tukholma-Turku-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Kustannukset Tukholma-Turku-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.

Mistä aloittaa Tukholma? Minne saavun Turku?

Tukholma lähtevät lentokentät

Arlanda
Kartta
Bromma
Kartta
Vasteras/Hasslo
Kartta

Turku saapuminen asemat

Turku
Kartta
Kupittaa
Kartta
Turku satama
Kartta

Turku saapumislentokentät

Turku
Kartta
Etsi Tukholma Turku lippuja
Etsi majoitusta Turku

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Tukholma ja Turku välillä

Oletko päättänyt matkustaa Tukholma Turku ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten juna tai lennot, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Tukholma ja Turku väliselle matkallesi.

  • 1. Vältä lisämaksuja
    Jotkin lisämaksut, kuten Tukholma Turku suuntautuvan matkan aikana nautittavat ruoat ja juomat, voivat olla kalliita, eivätkä ne ole aina tarpeen lyhyellä matkalla. Säästääksesi rahaa yritä suunnitella välipalat tai juomat ennen Turku lähtöäsi ja käytä ilmaisia vaihtoehtoja viihteeksi, kuten kirjan lukemista.
  • 2. Vältä ruuhka-aikoja
    Tukholma ja Turku väliset liput ovat hyvin usein halvempia, jos matkustat ruuhka-aikojen ulkopuolella. Välttämällä näitä ruuhka-aikoja voit säästää matkalippusi hinnassa. Lisäksi matkustamalla Turku ruuhka-aikojen ulkopuolella voit matkustaa mukavammin.
  • 3. Vertaa hintoja
    Vivanodan käyttäminen on hyvä tapa löytää parhaat hinnat matkallesi Tukholma Turku. Sen avulla voit vertailla eri liikennöitsijöiden hintoja yhdellä haulla ja löytää parhaan hinnan Turku.

Junat Tukholma Turku

Saadaksesi parhaat tarjoukset Tukholma ja Turku välisistä junalipuista kannattaa varata etukäteen, olla joustava aikataulujen suhteen ja vertailla lippujen hintoja Vivanodan avulla.

Junalippu Tukholma Turku kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Junalippuja Tukholma Turku voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Tukholma Turku. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Tukholma ja Turku välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Tukholma Turku. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Tukholma ja Turku välillä.

Junayhtiöt Tukholma Turku

VR
VR
Etsi Tukholma Turku junaliput

Lennot Tukholma Turku

Lentoyhtiöt Tukholma Turku

Blue1
Blue1
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Finnair
Finnair
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
NextJet
NextJet
Etsi lentoja Tukholma Turku
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika