Suositeltu reitti
Turku
Matkusta suoraan Gdansk lennot
Gdansk
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Turku
Matkusta lautta Tukholma
Tukholma
Matkusta lennot Gdansk
Gdansk
Katso hinnat

Miten päästä Turku Gdansk?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Turku kohteesta Gdansk ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Turku Gdansk, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Turku ja Gdansk väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Blue1, Norwegian Air Shuttle, Wizzair, Silja Line tai Tallink) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Turku ja Gdansk välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Turku-Gdansk-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Turku Gdansk sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Turku Gdansk lautalla

Turku ja Gdansk välinen lautta on mielenkiintoinen liikennevaihtoehto stressitöntä matkaa ja ainutlaatuista kokemusta etsiville matkailijoille.

Lennot Turku Gdansk

Monet lennot yhdistävät Turku ja Gdansk päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Gdansk ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Turku Gdansk -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Turku Gdansk

Lähtökaupunki
Turku
Suomi
Määränpääkaupunki
Gdansk
Puola
Etäisyys
712 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot.
Etsi Turku Gdansk lippuja
Etsi majoitusta Gdansk
Suunnittele matkasi Turku Gdansk helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Turku Gdansk helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Turku ja Gdansk välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Blue1, Norwegian Air Shuttle, Wizzair, Silja Line tai Tallink, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Turku ja Gdansk välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Turku ja Gdansk välillä

Turku Gdansk lentämisen edut ja haitat?
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Turku Gdansk sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Nopeus Lentäminen Turku ja Gdansk välillä on nopein tapa matkustaa 712 km Turku ja Gdansk välillä.
Turvatarkastukset Gdansk matkustavien on usein saavuttava Turku lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Hinnat Lentoliput Turku Gdansk voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Ympäristöhaitat Turku ja Gdansk välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Edut ja haitat matkustettaessa lautalla Turku Gdansk?
Miellyttävä kokemus Turku ja Gdansk väliset lauttamatkat ovat jo itsessään erittäin miellyttävä matkakokemus, ja ne tarjoavat usein panoraamanäkymiä merelle tai rannikolle.
Kätevä Lautalle on mahdollista nousta ajoneuvon kanssa, mikä voi olla erittäin kätevää perhelomilla ja raskaiden tai tilaa vievien matkatavaroiden kuljettamisessa.
Mukavuus Turku-Gdansk-lautta tarjoaa paljon enemmän tilaa liikkua ja rentoutua Gdansk suuntautuvan matkan aikana kuin mikään muu liikennemuoto.
Joustavuus Turku ja Gdansk välisten lauttojen lähtöajat voivat olla rajoitetumpia kuin muilla liikennemuodoilla, mikä voi vaikeuttaa Gdansk matkan suunnittelua.
Hinnat Turku ja Gdansk välisten lauttojen hinnat voivat olla korkeammat kuin muiden liikennemuotojen hinnat.
Kesto Turku ja Gdansk välinen lauttamatka voi kestää kauemmin kuin muiden liikennemuotojen, kuten lentomatkan, käyttö, mikä voi olla haitaksi matkustajille, joilla on kiire Gdansk.

Mistä aloittaa Turku? Minne saavun Gdansk?

Turku lähtösatamat

Turku
Kartta

Turku lähtevät lentokentät

Turku
Kartta

Gdansk saapumislentokentät

Rebiechowo
Kartta
Etsi Turku Gdansk lippuja
Etsi majoitusta Gdansk

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Turku ja Gdansk välillä

Oletko päättänyt matkustaa Turku Gdansk ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten lautta tai lennot, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Turku ja Gdansk väliselle matkallesi.

  • 1. Vertaa hintoja
    Vivanodan käyttäminen on hyvä tapa löytää parhaat hinnat matkallesi Turku Gdansk. Sen avulla voit vertailla eri liikennöitsijöiden hintoja yhdellä haulla ja löytää parhaan hinnan Gdansk.
  • 2. Matkusta kevyesti
    Jos matkustat Turku ja Gdansk välillä yhtiöllä, joka perii lisämaksun kirjattavista matkatavaroista, kuten usein on tapana, voi olla viisasta pitää matkatavarat minimissä rahan säästämiseksi. Yritä pakata mukaan vain välttämättömät tavarat ja tarkista lentoyhtiön matkatavaroita koskevat säännöt ennen Gdansk lähtöäsi.
  • 3. Jousta päivämäärien suhteen
    Turku ja Gdansk väliset liput ovat usein halvempia arkisin kuin viikonloppuisin. Jos sinulla on varaa matkustaa Gdansk viikolla eikä viikonloppuna, voit säästää rahaa Turku-Gdansk-lippusi hinnassa. Lisäksi joustavuus päivämäärien suhteen voi myös auttaa sinua löytämään parhaat hinnat Gdansk.

Lautta Turku Gdansk

Etukäteisvaraus on aina suositeltavaa, kun matkustat Turku ja Gdansk välillä, erityisesti ruuhka-aikoina. Näin varmistat parhaat hinnat ja taatun paikan laivalla.

Tämä riippuu hyvin paljon siitä, mihin vuodenaikaan haluat matkustaa Turku ja Gdansk välillä. Huomaa, että Turku ja Gdansk välillä ei ole suoraa lauttaliikennettä, ja sinun on yhdistettävä matka Gdansk johonkin muuhun kulkuvälineeseen.

Auton ottaminen mukaan Turku Gdansk kulkevalle lautalle on yleensä mahdollista, mutta siitä aiheutuu lisäkustannuksia. Suosittelemme, että teet hintahaun Vivanodalla vertaillaksesi eri lauttatarjouksia Turku ja Gdansk välillä ja arvioidaksesi kuljetusolosuhteita.

Lauttalipun hinta Turku Gdansk voi vaihdella lauttayhtiöstä ja vuodenajasta riippuen. Siksi kannattaa etsiä Turku Gdansk suuntautuvia lauttalippuja Vivanodan kautta. Näin voit vertailla eri yhtiöitä ja selvittää voimassa olevat hinnat.

Huomaa, että Turku ja Gdansk välillä ei ole suoraa lauttayhteyttä. Lauttamatkan kesto riippuu pääasiassa käyttämästäsi lauttayhtiöstä.

Jotkin Turku ja Gdansk välillä liikennöivät lauttayhtiöt tarjoavat alennettuja hintoja lapsille ja eläkeläisille. On suositeltavaa tehdä hintahaku Vivanodassa ja ilmoittaa matkustajien ikä, jotta näet, onko näitä alennuksia saatavilla.

Lauttayhtiöt Turku Gdansk

Silja Line
Silja Line
Tallink
Tallink
Viking Line
Viking Line
Etsi Turku Gdansk lautta lippuja

Lennot Turku Gdansk

Lentoyhtiöt Turku Gdansk

Blue1
Blue1
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Wizzair
Wizzair
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Ryanair
Ryanair
Etsi lentoja Turku Gdansk
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika