Matkusta kohteesta Turku kohteeseen Kööpenhamina

Suunnittele matkasi Turkuista Kööpenhaminaan vuonna juna, bussi, lautta, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

2 vaihtoehtoa mennä Turkuista Kööpenhaminaan vuonna kone, lautta, juna, bussi

 • Valitse haluamasi reitti
 • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Turku
Kööpenhamina
 • Hanki hinnat
2
Turku
Tukholma
Kööpenhamina
/
/
 • Hanki hinnat

Matkustaa Turku Kööpenhamina

Kuljetusmuodotkone, lautta, bussi, juna
etäisyys778 km
Suora linjaJoo

Miten päästä kohteesta Turku kohteeseen Kööpenhamina?

Tarjoamme 2 reittiä juna, bussi, lautta, konevalmistella Turku Kööpenhaminan matka. Esitetyt matkat luokitellaan suoritusindeksiin (mitattuna muutosten lukumäärän, arvioidun keston, lentoaseman ja sen kaupungin keskustan välisen etäisyyden mukaan) mukaan. Voit:
 • Lajittele tulokset kuljetusmuodon mukaanjuna, bussi, lautta, kone).
 • Hanki Turku Kööpenhaminan matkan hinnat, ajat ja kesto napsauttamalla Tarkista hinnat -painiketta ja kirjoittamalla lähtöpäivämäärät ja matkustajamäärä. Huomio: pyrimme keräämään enimmäismäärät eri kumppaneiden matka-sivustoilta, jotta voimme kertoa teille parhaimmillaan, mutta tämä ei ole aina mahdollista.
 • Etsi Turkuin ja Kööpenhaminan kaupungit kartalla sekä reitillä Turku Kööpenhamina ja eri yhteyspisteet (Copenhagenin lentokenttä, Kobenhavnin linja-autoasema, Köbenhavns Lufthavnin linja-autoasema, Köbenhavn Ingerslevsgadein linja-autoasema, København Hin asema, ...) napsauttamalla Tiedot & Kartta-painiketta.
 • Etsi hotelleja kohteesta Kööpenhamina

Kaikki liikennemuodot Turku Kööpenhamina

Jos olet jo valinnut kuljetusmuodon, jolla haluat matkustaa, siirry suoraan omaan kohtaan:

Halvat lennot Turku että Kööpenhamina

Halvat lennot kohteeseen Kööpenhamina joita ei joskus ole niin helppo saada, mutta haluamme muistuttaa muutamia vinkkejä:

 • Älä odota päivää ennen matkaa varataksesi Turku Kööpenhamina lento, koska hintojen pitäisi olla erittäin korkeat. Useimmiten tämä on tuotonhallintasääntö numero yksi: halvin hinta on saatavana kauan ennen lähtöä (tämä on tarkoitettu vapaa-ajan asiakkaille, jotka ovat tottuneet varaamaan aikaisin).
 • Pitemmästä matka-ajasta huolimatta Turku-Kööpenhamina reitin tulisi olla halvempi kytketyillä lennoilla.

Lähtölentokenttä Turku

 • TKU Turku

Saapuminen lentokentälle Kööpenhamina

 • CPH Copenhagen

Mistä lentoyhtiöt lentävät Turku että Kööpenhamina ?

Tämän lennon on suunnitellut vain yksi lentoyhtiö: SAS - Scandinavian Airlines.
SAS - Scandinavian Airlines Turku Kööpenhamina

Turku että Kööpenhamina lautta

Tämä matka Kööpenhamina ei ole mahdollista vain lautalla Turku. Sinun on yhdistettävä lauttaliikenne lento, juna ja bussi päästäksesi lomakohteeseesi.

Mitkä ovat lauttayhtiöt, jotka purjehtivat välillä Turku ja Kööpenhamina?

Lauttaoperaattoreilla Viking Line, Tallink ja Silja Line on säännöllinen liikenne yli sataman satamissa Turku ja Kööpenhamina.

Viking Line Turku KööpenhaminaTallink Turku KööpenhaminaSilja Line Turku Kööpenhamina

Turku lauttaterminaalit

Ota lautta Turku Tukholma iin Viking Line, Tallink tai Silja Line: n kanssa ja jatkaa Kööpenhamina käyttämällä muita tiloja.
 • Turku

Turku että Kööpenhamina bussi

Valitettavasti ei ole suoraa bussireittiä Turku Kööpenhamina eikä ole mitään tapaa päästä sinut Kööpenhamina alkaen Turku vain bussilla. Sinun on vaihdettava kuljetusmuotoja ja käytettävä muita linjoja lento, lautta tai juna.

Bussi pysähtyy saapuessaan Kööpenhamina

Heti kun valmentaja pysähtyy Kööpenhamina, varmista, että et jätä mitään istuimellesi tai unohda matkatavarasi.

 • Kobenhavn
 • Köbenhavns Lufthavn
 • Köbenhavn Ingerslevsgade

juna Turku että Kööpenhamina

On Turku yhdistetty Kööpenhamina suora juna?

Ei, valitettavasti mikään junalinja ei salli mennä Turku että Kööpenhamina tekemättä muutoksia.

Rautatieasemat kaupungissa Kööpenhamina

 • København H

Turku Kööpenhamina rautatieyritykset

Junayhtiö, joka harjoittaa tätä matkaa, on SJ.
SJ Turku Kööpenhamina

Mitkä kuljetusyritykset menevät Turkuista Kööpenhaminaan?

Laivayhtiöt
FlixBuksen veneet tarjoavat meriliikenteen Turkuin sataman ja Tukholmain välillä (Stockholm Värtahamnen Terminal, 3.1 km).
Tallink-lautat tekevät rajan välillä Turku ja Tukholma, jossa he palvelevat satamia Turku ja Stockholm Värtahamnen Terminal vastaavasti 3.2 km ja 3.1 km pois keskustasta niiden kaupungeissa.
Silja Line-alukset käyttävät meriliikennettä Turkuin sataman ja Tukholmain välillä (Stockholm Värtahamnen Terminal, 3.1 km).
Bussiyhtiöt
Bussioperaattori Eurolines tarjoaa linja-autoliikennettä Stockholmin bussiterminaalista Tukholmaissa ja Kobenhavnn linja-autoasemalta ( Tanska)
Swebus on operaattori, jonka avulla voit matkustaa linjalla välillä Tukholma City (palvelevat Stockholm linja-autoasema on 0.5 km keskustassa) ja Kööpenhamina City, jossa bussi pudottaa sinut pois Köbenhavns Lufthavn Linja-autoasema sijaitsee noin 7.3 km keskustasta.
FlixBus-bussiliikenne pyörii Stockholmin bussiterminaalista Tukholmaissa ja Köbenhavn Ingerslevsgaden linja-autoasemalta ( Tanska)
Lentoyhtiöt
Norwegian Air Shuttle lentää lähtevät Turku TKU: n lentokentältä, joka sijaitsee 6.9 km: n päässä Turkuin keskustasta Tukholmaiin (saapuminen Arlanda ARN: n lentokentälle) ja Arlanda ARN: n lentokentältä (sijaitsee osoitteessa Tukholma Centre, Ruotsi) osoitteesta Kööpenhamina (palvelevat Copenhagen CPH: n lentokenttää)
Ryanair takaa pyörimisen lähtevät Skavsta NYO: n lentokentältä, joka sijaitsee 90 km: n päässä Tukholmain keskustasta Kööpenhaminaiin (saapuminen Copenhagen CPH: n lentokentälle)
SAS - Scandinavian Airlines käyttää lentoa Turku TKU: n lentokentältä (sijaitsee osoitteessa Turku Centre, Suomi) osoitteesta Kööpenhamina (palvelevat Copenhagen CPH: n lentokenttää)
Blue1 tarjoaa lentoyhteyden lähtevät Turku TKU: n lentokentältä, joka sijaitsee 6.9 km: n päässä Turkuin keskustasta Tukholmaiin (saapuminen Arlanda ARN: n lentokentälle)
Rautatieyritykset
SJ tarjoaa linjan Tukholma-Kööpenhamina -juna lähtee Stockholm Centralstationin asemalta (0.5 km päässä kaupungin keskustasta) ja palvelee København Hn asemaa saavuttaessa (0.4 km keskustasta)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)