Matkusta kohteesta Turku kohteeseen Lumparland

Suunnittele matkasi Turkuista Lumparlandan vuonna lautta, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

2 vaihtoehtoa mennä Turkuista Lumparlandan vuonna kone, lautta

 • Valitse haluamasi reitti
 • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Turku
Lumparland
 • Hanki hinnat
2
Turku
Tukholma
Lumparland
/
 • Hanki hinnat

Matkustaa Turku Lumparland

Kuljetusmuodotkone, lautta
etäisyys117 km
Suora linjaJoo

Miten päästä kohteesta Turku kohteeseen Lumparland?

Tarjoamme 2 reittiä lautta, konevalmistella Turku Lumparlandn matka. Esitetyt matkat luokitellaan suoritusindeksiin (mitattuna muutosten lukumäärän, arvioidun keston, lentoaseman ja sen kaupungin keskustan välisen etäisyyden mukaan) mukaan. Voit:
 • Lajittele tulokset kuljetusmuodon mukaanlautta, kone).
 • Hanki Turku Lumparlandn matkan hinnat, ajat ja kesto napsauttamalla Tarkista hinnat -painiketta ja kirjoittamalla lähtöpäivämäärät ja matkustajamäärä. Huomio: pyrimme keräämään enimmäismäärät eri kumppaneiden matka-sivustoilta, jotta voimme kertoa teille parhaimmillaan, mutta tämä ei ole aina mahdollista.
 • Etsi Turkuin ja Lumparlandn kaupungit kartalla sekä reitillä Turku Lumparland ja eri yhteyspisteet (Langnasin lauttaterminaali, Turkuin lentokenttä, Turkuin lauttaterminaali) napsauttamalla Tiedot & Kartta-painiketta.
 • Etsi hotelleja kohteesta Lumparland

Mitkä kuljetusyritykset menevät Turkuista Lumparlandan?

Laivayhtiöt
FlixBuksen veneet tarjoavat meriliikenteen Turkuin sataman ja Tukholmain välillä (Stockholm Värtahamnen Terminal, 3.1 km). ja välillä Tukholma ja Lumparland, jossa he palvelevat satamia Stockholm Värtahamnen Terminal ja Langnas vastaavasti 3.1 km ja 2.2 km pois keskustasta niiden kaupungeissa.
Tallink-lautat tekevät rajan Turkuin sataman ja Lumparlandin välillä (Langnas, 2.2 km).
Viking Line-alukset käyttävät meriliikennettä välillä Turku ja Lumparland, jossa he palvelevat satamia Turku ja Langnas vastaavasti 3.2 km ja 2.2 km pois keskustasta niiden kaupungeissa.
Lentoyhtiöt
Blue1 tekee lennon lähtevät Turku TKU: n lentokentältä, joka sijaitsee 6.9 km: n päässä Turkuin keskustasta Tukholmaiin (saapuminen Arlanda ARN: n lentokentälle)
Norwegian Air Shuttle takaa pyörimisen Turku TKU: n lentokentältä (sijaitsee osoitteessa Turku Centre, Suomi) osoitteesta Tukholma (palvelevat Arlanda ARN: n lentokenttää)

Kaikki liikennemuodot Turku Lumparland

Jos olet jo valinnut kuljetusmuodon, jolla haluat matkustaa, siirry suoraan omaan kohtaan:

Turku että Lumparland lautta

Nousua lautalle Lumparland satamasta Turku on unohtumaton kokemus, joka saa sinut matkustamaan lautalla. Toisin kuin muut liikennemuodot, lomat alkavat heti, kun saapuvat alukselle, jossa hyödynnät Tallink tai Viking Line: n tarjoamia palveluita. Vivanoda-haun käynnistäminen auttaa sinua löytämään halvan Turku Lumparland lautan ylitys.

Miksi matkustaa lautalla Turku että Lumparland?

 • Auton ajaminen on todella väsyttävää ja vaatii valppautta, mutta ylitys on vain rauhallinen ja hiljainen. Epäilemättä poistut sieltä Lumparland täysin rento.
 • Ota rajoittamaton määrä matkalaukkuja Kun nouset sisään Turku Viking Line tai Tallink-lautalla sinulla on vapaus ottaa niin paljon matkalaukkuja kuin haluat, kunhan se on ajoneuvossa.
 • Jos sinulla on lapsia, et löydä muita kuljetusmuotoja niin nautinnollisilta kuin lautalla Turku että Lumparland perheesi kanssa.

Mitkä ovat lauttayhtiöt, jotka purjehtivat välillä Turku ja Lumparland?

Tallink ja Viking Line: n yhtiöt hoitavat Turku Lumparland ylitys.

Tallink Turku LumparlandViking Line Turku Lumparland

Turku lauttaterminaalit

Esitä itsesi Lauttaterminaalissa Turku noudattaen yrityksen Tallink tai Viking Line asettamaa määräaikaa. Tämän ajan kuluttua varauksesi ei ole enää turvattu. at Turku, esitä henkilöllisyystodistuksesi (passi) ja varauksen tiedostonumero Tallink tai Viking Line-laskureissa. Jos olet moottoroitu, rekisteröinti tapahtuu ajoneuvojen jonoon.
 • Turku

Lumparland lauttaterminaalit

 • Langnas

Halvat lennot Turku että Lumparland

Mitkä lentoyhtiöt tarjoavat lentoja Turku Lumparland matka?

Laskemme 2 lentoyhtiötä ajoittamaan suoran palvelun Turku ja yksi Lumparland: Blue1 ja Norwegian Air Shuttle.
Blue1 Turku LumparlandNorwegian Air Shuttle Turku Lumparland

Lähtölentokenttä Turku

 • TKU Turku

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)