Matkusta kohteesta Turku kohteeseen Mariehamn

Suunnittele matkasi Turkuista Mariehamnan vuonna lautta, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

2 vaihtoehtoa mennä Turkuista Mariehamnan vuonna kone, lautta

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Turku
Mariehamn
  • Hanki hinnat
2
Turku
Tukholma
Mariehamn
/
  • Hanki hinnat

Matkustaa Turku Mariehamn

Kuljetusmuodotkone, lautta
etäisyys135 km
Suora linjaJoo

Miten päästä kohteesta Turku kohteeseen Mariehamn?

Tarjoamme 2 reittiä lautta, konevalmistella Turku Mariehamnn matka. Esitetyt matkat luokitellaan suoritusindeksiin (mitattuna muutosten lukumäärän, arvioidun keston, lentoaseman ja sen kaupungin keskustan välisen etäisyyden mukaan) mukaan. Voit:
  • Lajittele tulokset kuljetusmuodon mukaanlautta, kone).
  • Hanki Turku Mariehamnn matkan hinnat, ajat ja kesto napsauttamalla Tarkista hinnat -painiketta ja kirjoittamalla lähtöpäivämäärät ja matkustajamäärä. Huomio: pyrimme keräämään enimmäismäärät eri kumppaneiden matka-sivustoilta, jotta voimme kertoa teille parhaimmillaan, mutta tämä ei ole aina mahdollista.
  • Etsi Turkuin ja Mariehamnn kaupungit kartalla sekä reitillä Turku Mariehamn ja eri yhteyspisteet (Mariehamnin lauttaterminaali, Turkuin lauttaterminaali, Turkuin lentokenttä) napsauttamalla Tiedot & Kartta-painiketta.
  • Etsi hotelleja kohteesta Mariehamn

Kaikki liikennemuodot Turku Mariehamn

Jos haluat matkustaa Turkuista (Suomi) Mariehamnan (Suomi) 135 km: n päässä, voit lainata 2 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone ja/tai lauttaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
On suora lauttaliikenne, jonka avulla pääset Mariehamniin Turkuista.
Tulet Turkuin satamaan 3.2 km de Turkuiin Tallink tai Viking Line-aluksella. Vene laittaa Mariehamnn satamaan 0.9 km: ta Mariehamnista. Suosittelemme, että tulet Turkuin satamaan lennolle 1–2 tuntia ennen varauksesi ilmoitettua aikaa.
Tällä hetkellä ei ole suoraa lentoa lentoa kohteeseen Mariehamn Turku. Voit ottaa lennonTurku-Tukholma tee sitten jäljellä oleva matka lautta.
Jätä Turku ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Turku TKU: n lentokentälle 6.9 km: een, kun haluat tehdä lennon Tukholmaiin (Arlanda Airport, IATA-koodi: ARN], jota hallinnoi Blue1 tai Norwegian Air Shuttle.

Mitkä kuljetusyritykset menevät Turkuista Mariehamnan?

Lentoyhtiöt
Blue1 tekee lennon lähtevät Turku TKU: n lentokentältä, joka sijaitsee 6.9 km: n päässä Turkuin keskustasta Tukholmaiin (saapuminen Arlanda ARN: n lentokentälle)
Norwegian Air Shuttle takaa pyörimisen Turku TKU: n lentokentältä (sijaitsee osoitteessa Turku Centre, Suomi) osoitteesta Tukholma (palvelevat Arlanda ARN: n lentokenttää)
Laivayhtiöt
FlixBuksen veneet tarjoavat meriliikenteen Turkuin sataman ja Tukholmain välillä (Stockholm Värtahamnen Terminal, 3.1 km). ja välillä Tukholma ja Mariehamn, jossa he palvelevat satamia Stockholm Värtahamnen Terminal ja Mariehamn vastaavasti 3.1 km ja 0.9 km pois keskustasta niiden kaupungeissa.
Tallink-lautat tekevät rajan Turkuin sataman ja Mariehamnin välillä (Mariehamn, 0.9 km).
Viking Line-alukset käyttävät meriliikennettä välillä Turku ja Mariehamn, jossa he palvelevat satamia Turku ja Mariehamn vastaavasti 3.2 km ja 0.9 km pois keskustasta niiden kaupungeissa.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)