Turku
Matkusta suoraan Tallinna lennot, bussi, lautta
Tallinna
Katso hinnat

Miten päästä Turku Tallinna?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Turku kohteesta Tallinna ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Turku Tallinna, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Turku ja Tallinna väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (VR, FlixBus, FlyBE, Finnair tai Tallink) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Turku ja Tallinna välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Turku-Tallinna-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Turku Tallinna sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Turku Tallinna

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Turku Tallinna, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Turku Tallinna junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Turku-Tallinna-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Turku Tallinna

Monet lennot yhdistävät Turku ja Tallinna päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Tallinna ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Turku Tallinna -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Turku Tallinna

Lähtökaupunki
Turku
Suomi
Määränpääkaupunki
Tallinna
Viro
Etäisyys
178 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot, bussi ja lautta.
Etsi Turku Tallinna lippuja
Etsi majoitusta Tallinna
Suunnittele matkasi Turku Tallinna helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Turku Tallinna helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Turku ja Tallinna välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten VR, FlixBus, FlyBE, Finnair tai Tallink, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Turku ja Tallinna välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Turku ja Tallinna välillä

Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Turku Tallinna?
Hinnat Bussiliput Turku Tallinna ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Tallinna (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Turku ja Tallinna väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Palvelut junassa Turku ja Tallinna välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Comfort Turku-Tallinna-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Turku Tallinna kulkevat 178 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Tallinna.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Turku Tallinna?
Maisemat Turku ja Tallinna väliset junat tarjoavat usein henkeäsalpaavia maisemia matkan aikana.
Mukavuus Turku ja Tallinna välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Ympäristöystävällisyys Turku-Tallinna-junaa pidetään ympäristöystävällisempänä liikennevälineenä kuin lentämistä tai pelkkää autolla ajamista.
Kustannukset Turku-Tallinna-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Turku-Tallinna-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Turku Tallinna lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Turku ja Tallinna välillä on nopein tapa matkustaa 178 km Turku ja Tallinna välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Turku Tallinna sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Hinnat Lentoliput Turku Tallinna voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Turvatarkastukset Tallinna matkustavien on usein saavuttava Turku lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Ympäristöhaitat Turku ja Tallinna välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.

Mistä aloittaa Turku? Minne saavun Tallinna?

Turku lähtö bussiasemat

Turku, Bus Station
Kartta

Turku lähtöasemat

Turku
Kartta
Kupittaa
Kartta
Turku satama
Kartta

Turku lähtevät lentokentät

Turku
Kartta

Tallinna saapuminen linja-autoasemat

Tallinn
Kartta

Tallinna saapumislentokentät

Ulemiste
Kartta
Etsi Turku Tallinna lippuja
Etsi majoitusta Tallinna

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Turku ja Tallinna välillä

Oletko päättänyt matkustaa Turku Tallinna ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten bussi, juna tai lennot, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Turku ja Tallinna väliselle matkallesi.

  • 1. Vertaa hintoja
    Vivanodan käyttäminen on hyvä tapa löytää parhaat hinnat matkallesi Turku Tallinna. Sen avulla voit vertailla eri liikennöitsijöiden hintoja yhdellä haulla ja löytää parhaan hinnan Tallinna.
  • 2. Matkusta kevyesti
    Jos matkustat Turku ja Tallinna välillä yhtiöllä, joka perii lisämaksun kirjattavista matkatavaroista, kuten usein on tapana, voi olla viisasta pitää matkatavarat minimissä rahan säästämiseksi. Yritä pakata mukaan vain välttämättömät tavarat ja tarkista lentoyhtiön matkatavaroita koskevat säännöt ennen Tallinna lähtöäsi.
  • 3. Varaa etukäteen
    Tämä on usein tunnetuin vinkki, jolla voit säästää rahaa Turku ja Tallinna välisessä matkassa. Tämä johtuu siitä, että juna-, lento-, bussi- tai lauttaliput ovat usein halvempia, jos ostat ne hyvissä ajoin etukäteen. Näin voit säästää joskus kymmeniä tai jopa satoja euroja Turku ja Tallinna välisellä matkallasi.

Bussi Turku Tallinna

Matkustajat voivat yleensä ottaa matkatavaroita mukaan Turku-Tallinna-bussiin, mutta on tärkeää tarkistaa paino- ja kokorajoitukset liikenteenharjoittajalta. Myös matkatavaroiden määrä on hyvin usein rajoitettu.

Lähtöjen tiheys Tallinna Turku vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Tallinna, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Peruutus- ja muutoskäytännöt voivat vaihdella bussiyhtiöstä riippuen, joten on tärkeää tarkistaa ehdot varausta tehdessäsi. Useimmissa tapauksissa Turku-Tallinna-bussilipun peruuttaminen tai muuttaminen aiheuttaa lisäkustannuksia.

Useimmat Turku ja Tallinna väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Bussimatkan kesto välillä Turku - Tallinna vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Tallinna liikennöivät bussit.

Bussilipun keskihinta reitillä Turku-Tallinna vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Turku - Tallinna Vivanodalla.

Bussiyhtiöt Turku Tallinna

FlixBus
FlixBus
Etsi bussilippuja Turku Tallinna

Junat Turku Tallinna

Keskimääräinen junamatka-aika Turku Tallinna riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Tallinna ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Turku Tallinna. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Turku Tallinna junalla matkustaville lapsille, opiskelijoille ja senioreille on tarjolla alennuksia, jotka vaihtelevat lipputyypin ja iän mukaan. Kun annat ikäsi Vivanoda-hakuun, näytettävissä hinnoissa otetaan huomioon mahdolliset ikään liittyvät alennukset.

Junalippu Turku Tallinna kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Turku Tallinna. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Turku ja Tallinna välillä.

Turku ja Tallinna välisissä junissa on tarjolla joko baarivaunuissa tai mobiilipalvelun kautta tarjottavia aterioita, kuten välipaloja, juomia ja lämpimiä aterioita.

Junayhtiöt Turku Tallinna

VR
VR
Etsi Turku Tallinna junaliput

Lennot Turku Tallinna

Lentoyhtiöt Turku Tallinna

FlyBE
FlyBE
Finnair
Finnair
Etsi lentoja Turku Tallinna

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika