Turku
Matkusta suoraan Tukholma lautta, lennot
Tukholma
Katso hinnat

Miten päästä Turku Tukholma?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Turku kohteesta Tukholma ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Turku Tukholma, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Turku ja Tukholma väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Tallink, Viking Line, Silja Line, Blue1 tai Norwegian Air Shuttle) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Turku ja Tukholma välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Turku-Tukholma-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Turku Tukholma sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Lennot Turku Tukholma

Monet lennot yhdistävät Turku ja Tukholma päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Tukholma ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Turku Tukholma -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Turku Tukholma

Lähtökaupunki
Turku
Suomi
Määränpääkaupunki
Tukholma
Ruotsi
Etäisyys
265 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lautta ja lennot.
Etsi Turku Tukholma lippuja
Etsi majoitusta Tukholma
Suunnittele matkasi Turku Tukholma helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Turku Tukholma helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Turku ja Tukholma välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Tallink, Viking Line, Silja Line, Blue1 tai Norwegian Air Shuttle, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Turku ja Tukholma välillä mielenrauhassa!

Mistä aloittaa Turku? Minne saavun Tukholma?

Turku lähtevät lentokentät

Turku
Kartta

Tukholma saapumislentokentät

Arlanda
Kartta
Etsi Turku Tukholma lippuja
Etsi majoitusta Tukholma

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Turku ja Tukholma välillä

Oletko päättänyt matkustaa Turku Tukholma ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten lennot, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Turku ja Tukholma väliselle matkallesi.

  • 1. Vältä lisämaksuja
    Jotkin lisämaksut, kuten Turku Tukholma suuntautuvan matkan aikana nautittavat ruoat ja juomat, voivat olla kalliita, eivätkä ne ole aina tarpeen lyhyellä matkalla. Säästääksesi rahaa yritä suunnitella välipalat tai juomat ennen Tukholma lähtöäsi ja käytä ilmaisia vaihtoehtoja viihteeksi, kuten kirjan lukemista.
  • 2. Vältä ruuhka-aikoja
    Turku ja Tukholma väliset liput ovat hyvin usein halvempia, jos matkustat ruuhka-aikojen ulkopuolella. Välttämällä näitä ruuhka-aikoja voit säästää matkalippusi hinnassa. Lisäksi matkustamalla Tukholma ruuhka-aikojen ulkopuolella voit matkustaa mukavammin.
  • 3. Vertaa hintoja
    Vivanodan käyttäminen on hyvä tapa löytää parhaat hinnat matkallesi Turku Tukholma. Sen avulla voit vertailla eri liikennöitsijöiden hintoja yhdellä haulla ja löytää parhaan hinnan Tukholma.

Lennot Turku Tukholma

Lentoyhtiöt Turku Tukholma

Blue1
Blue1
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Etsi lentoja Turku Tukholma
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika