Vaasa
Matkusta suoraan Helsinki lennot, juna, bussi
Helsinki
Katso hinnat

Miten päästä Vaasa Helsinki?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Vaasa kohteesta Helsinki ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Vaasa Helsinki, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Vaasa ja Helsinki väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Blue1, Finnair, VR tai FlixBus) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Vaasa ja Helsinki välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Vaasa-Helsinki-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Vaasa Helsinki sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Vaasa Helsinki

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Vaasa Helsinki, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Vaasa Helsinki junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Vaasa-Helsinki-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Vaasa Helsinki

Monet lennot yhdistävät Vaasa ja Helsinki päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Helsinki ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Vaasa Helsinki -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Vaasa Helsinki

Lähtökaupunki
Vaasa
Suomi
Määränpääkaupunki
Helsinki
Suomi
Etäisyys
370 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot, juna ja bussi.
Etsi Vaasa Helsinki lippuja
Etsi majoitusta Helsinki
Suunnittele matkasi Vaasa Helsinki helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Vaasa Helsinki helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Vaasa ja Helsinki välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Blue1, Finnair, VR tai FlixBus, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Vaasa ja Helsinki välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Vaasa ja Helsinki välillä

Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Vaasa Helsinki?
Hinnat Bussiliput Vaasa Helsinki ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Helsinki (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Vaasa ja Helsinki väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Palvelut junassa Vaasa ja Helsinki välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Comfort Vaasa-Helsinki-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Vaasa Helsinki kulkevat 370 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Helsinki.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Vaasa Helsinki?
Nopeus Junat Vaasa Helsinki ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Mukavuus Vaasa ja Helsinki välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Saavutettavuus Vaasa tai Helsinki juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Kustannukset Vaasa-Helsinki-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Vaasa-Helsinki-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Vaasa Helsinki lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Vaasa ja Helsinki välillä on nopein tapa matkustaa 370 km Vaasa ja Helsinki välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Vaasa Helsinki sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Hinnat Lentoliput Vaasa Helsinki voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Turvatarkastukset Helsinki matkustavien on usein saavuttava Vaasa lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Ympäristöhaitat Vaasa ja Helsinki välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.

Mistä aloittaa Vaasa? Minne saavun Helsinki?

Vaasa lähtö bussiasemat

Vaasa, Bus Station
Kartta

Vaasa lähtöasemat

Vaasa
Kartta

Vaasa lähtevät lentokentät

Vaasa
Kartta

Helsinki saapuminen linja-autoasemat

Helsinki Bus Station (Kamppi)
Kartta
Helsinki Terminal 2
Kartta

Helsinki saapuminen asemat

Helsinki
Kartta
Helsinki Pasila
Kartta
Vantaa Tikkurila
Kartta
Oulunkylä
Kartta
Malmi
Kartta
Havukoski
Kartta
Pukinmäki
Kartta
Tapanila
Kartta
Puistola
Kartta
Rekola
Kartta
Hiekkaharju
Kartta
Koivukylä
Kartta
Hanala
Kartta
Pasila tavara
Kartta
Pasila autojuna-asema
Kartta
None
None

Helsinki saapumislentokentät

Helsinki-Vantaa
Kartta
Etsi Vaasa Helsinki lippuja
Etsi majoitusta Helsinki

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Vaasa ja Helsinki välillä

Oletko päättänyt matkustaa Vaasa Helsinki ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten bussi, juna tai lennot, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Vaasa ja Helsinki väliselle matkallesi.

  • 1. Vertaa hintoja
    Vivanodan käyttäminen on hyvä tapa löytää parhaat hinnat matkallesi Vaasa Helsinki. Sen avulla voit vertailla eri liikennöitsijöiden hintoja yhdellä haulla ja löytää parhaan hinnan Helsinki.
  • 2. Vältä lisämaksuja
    Jotkin lisämaksut, kuten Vaasa Helsinki suuntautuvan matkan aikana nautittavat ruoat ja juomat, voivat olla kalliita, eivätkä ne ole aina tarpeen lyhyellä matkalla. Säästääksesi rahaa yritä suunnitella välipalat tai juomat ennen Helsinki lähtöäsi ja käytä ilmaisia vaihtoehtoja viihteeksi, kuten kirjan lukemista.
  • 3. Jousta päivämäärien suhteen
    Vaasa ja Helsinki väliset liput ovat usein halvempia arkisin kuin viikonloppuisin. Jos sinulla on varaa matkustaa Helsinki viikolla eikä viikonloppuna, voit säästää rahaa Vaasa-Helsinki-lippusi hinnassa. Lisäksi joustavuus päivämäärien suhteen voi myös auttaa sinua löytämään parhaat hinnat Helsinki.

Bussi Vaasa Helsinki

Matkustajat voivat yleensä ottaa matkatavaroita mukaan Vaasa-Helsinki-bussiin, mutta on tärkeää tarkistaa paino- ja kokorajoitukset liikenteenharjoittajalta. Myös matkatavaroiden määrä on hyvin usein rajoitettu.

Vaasa ja Helsinki välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Lähtöjen tiheys Helsinki Vaasa vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Helsinki, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Bussimatkan kesto välillä Vaasa - Helsinki vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Helsinki liikennöivät bussit.

Useimmat liikenteenharjoittajat mahdollistavat paikkojen varaamisen verkossa Vaasa-Helsinki-bussille. Tämä palvelu on usein maksullinen.

Bussilipun keskihinta reitillä Vaasa-Helsinki vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Vaasa - Helsinki Vivanodalla.

Bussiyhtiöt Vaasa Helsinki

FlixBus
FlixBus
Etsi bussilippuja Vaasa Helsinki

Junat Vaasa Helsinki

Junalippu Vaasa Helsinki kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Vaasa Helsinki. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Vaasa ja Helsinki välillä.

Vaasa Helsinki junalla matkustaville lapsille, opiskelijoille ja senioreille on tarjolla alennuksia, jotka vaihtelevat lipputyypin ja iän mukaan. Kun annat ikäsi Vivanoda-hakuun, näytettävissä hinnoissa otetaan huomioon mahdolliset ikään liittyvät alennukset.

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Vaasa Helsinki. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Vaasa ja Helsinki välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Keskimääräinen junamatka-aika Vaasa Helsinki riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Helsinki ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Junayhtiöt Vaasa Helsinki

VR
VR
Etsi Vaasa Helsinki junaliput

Lennot Vaasa Helsinki

Lentoyhtiöt Vaasa Helsinki

Blue1
Blue1
Finnair
Finnair
Etsi lentoja Vaasa Helsinki

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika