Matkusta kohteesta Vaasa kohteeseen Lappeenranta

Suunnittele matkasi Vaasaista Lappeenrantaan vuonna juna, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

2 vaihtoehtoa mennä Vaasaista Lappeenrantaan vuonna kone, juna

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Vaasa
Helsinki
Lappeenranta
/
  • Hanki hinnat
2
Vaasa
Lappeenranta
  • Hanki hinnat

Matkustaa Vaasa Lappeenranta

Kuljetusmuodotkone, juna
etäisyys410 km
Suora linjaEi

Miten päästä kohteesta Vaasa kohteeseen Lappeenranta?

Tarjoamme 2 reittiä juna, konevalmistella Vaasa Lappeenrantan matka. Esitetyt matkat luokitellaan suoritusindeksiin (mitattuna muutosten lukumäärän, arvioidun keston, lentoaseman ja sen kaupungin keskustan välisen etäisyyden mukaan) mukaan. Voit:
  • Lajittele tulokset kuljetusmuodon mukaanjuna, kone).
  • Hanki Vaasa Lappeenrantan matkan hinnat, ajat ja kesto napsauttamalla Tarkista hinnat -painiketta ja kirjoittamalla lähtöpäivämäärät ja matkustajamäärä. Huomio: pyrimme keräämään enimmäismäärät eri kumppaneiden matka-sivustoilta, jotta voimme kertoa teille parhaimmillaan, mutta tämä ei ole aina mahdollista.
  • Etsi Vaasain ja Lappeenrantan kaupungit kartalla sekä reitillä Vaasa Lappeenranta ja eri yhteyspisteet (Lappeenrantain asema, Vaasain lentokenttä, Vaasain asema) napsauttamalla Tiedot & Kartta-painiketta.
  • Etsi hotelleja kohteesta Lappeenranta

Mitkä kuljetusyritykset menevät Vaasaista Lappeenrantaan?

Rautatieyritykset
VR tarjoaa linjat Vaasa-Helsinki -juna lähtee Vaasain asemalta (0.4 km päässä kaupungin keskustasta) ja palvelee Helsinkin asemaa saavuttaessa (0.2 km keskustasta) ja Helsinkiista Lappeenrantaiin ja -juna Helsinkiin asemalta Lappeenranta-asemalle ( Suomi)
Lentoyhtiöt
Finnair tekee lennon lähtevät Vaasa VAA: n lentokentältä, joka sijaitsee 9.9 km: n päässä Vaasain keskustasta Helsinkiiin (saapuminen Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentälle)
Blue1 takaa pyörimisen Vaasa VAA: n lentokentältä (sijaitsee osoitteessa Vaasa Centre, Suomi) osoitteesta Helsinki (palvelevat Helsinki-Vantaa HEL: n lentokenttää)

Kaikki liikennemuodot Vaasa Lappeenranta

Jos haluat matkustaa Vaasaista (Suomi) Lappeenrantaan (Suomi) 410 km: n päässä, voit lainata 2 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone ja/tai junaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Ei ole mahdollista mennä suoraan Vaasaista Lappeenrantaan junalla ilman muutoksia, mutta junat kulkevat linjoilla Vaasa-Helsinki ja Helsinki-Lappeenranta voit tehdä koko matkan vain junalla.
Junat VR: stä Helsinkiiin lähtevät Vaasain rautatieasemalta Vaasaissa. Saapuminen Helsinkiiin on Helsinkin asemalla (0.2 km keskustasta).Helsinkiissa tarvitaan kirjeenvaihtoa tai muutosta, jossa VR: n hoitama juna lähtee Lappeenrantaille.
Tällä hetkellä ei ole suoraa lentoa lentoa kohteeseen Lappeenranta Vaasa. Voit ottaa lennonVaasa-Helsinki tee sitten jäljellä oleva matka juna.
Jätä Vaasa ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Vaasa VAA: n lentokentälle 9.9 km: een, kun haluat tehdä lennon Helsinkiiin (Helsinki-Vantaa Airport, IATA-koodi: HEL], jota hallinnoi Finnair tai Blue1.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)