Matkusta kohteesta Vaasa kohteeseen Turku

Suunnittele matkasi Vaasaista Turkuan vuonna juna, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

2 vaihtoehtoa mennä Vaasaista Turkuan vuonna kone, juna

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Vaasa
Turku
  • Hanki hinnat
2
Vaasa
Helsinki
Turku
/
  • Hanki hinnat

Matkustaa Vaasa Turku

Kuljetusmuodotkone, juna
etäisyys296 km
Suora linjaEi

Kuinka matkustaa Vaasa että Turku ?

Olet valinnut Turku seuraavan loman tai viikonlopun määränpääksi, mutta et tiedä miten päästä sinne Vaasa ja miten löytää paras Vaasa että Turku kuljetustarjoukset? Useiden verkkosivustojen selaaminen yksinkertaisen tiedon saamiseksi ja matkan varaamiseksi on aina erittäin työlästä.

Vivanodassa, ainutlaatuinen matkasuunnittelija, joka vertaa ja yhdistää lennot ja junat mennä Turku alkaen Vaasa, säästät aikaa ja rahaa! Syötä vain haluamasi päivämäärät ja lähetä tiedot Turku sitten Vivanoda hoitaa loput. Tarkenna hakuasi mieltymystesi mukaan käyttämällä käytettävissä olevia suodattimia ja lajitteluvaihtoehtoja.

Käytät pääasiassa lennot ja junat VR, Blue1 tai Finnairista Turku.

Kaikki liikennemuodot Vaasa Turku

Jos haluat matkustaa Vaasaista (Suomi) Turkuan (Suomi) 296 km: n päässä, voit lainata 2 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone ja/tai junaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Ei ole mahdollista mennä suoraan Vaasaista Turkuan junalla ilman muutoksia, mutta junat kulkevat linjoilla Vaasa-Helsinki ja Helsinki-Turku voit tehdä koko matkan vain junalla.
Junat VR: stä Helsinkiiin lähtevät Vaasain rautatieasemalta Vaasaissa. Saapuminen Helsinkiiin on Helsinkin asemalla (0.2 km keskustasta).Helsinkiissa tarvitaan kirjeenvaihtoa tai muutosta, jossa VR: n hoitama juna lähtee Turkuille.
Tällä hetkellä ei ole suoraa lentoa lentoa kohteeseen Turku Vaasa. Voit ottaa lennonVaasa-Helsinki tee sitten jäljellä oleva matka juna.
Jätä Vaasa ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Vaasa VAA: n lentokentälle 9.9 km: een, kun haluat tehdä lennon Helsinkiiin (Helsinki-Vantaa Airport, IATA-koodi: HEL], jota hallinnoi Finnair tai Blue1.

Mitkä kuljetusyritykset menevät Vaasaista Turkuan?

Rautatieyritykset
VR tarjoaa linjat Vaasa-Helsinki -juna lähtee Vaasain asemalta (0.4 km päässä kaupungin keskustasta) ja palvelee Helsinkin asemaa saavuttaessa (0.2 km keskustasta) ja Helsinkiista Turkuiin ja -juna Helsinkiin asemalta Turku-asemalle ( Suomi)
Lentoyhtiöt
Finnair tekee lennon lähtevät Vaasa VAA: n lentokentältä, joka sijaitsee 9.9 km: n päässä Vaasain keskustasta Helsinkiiin (saapuminen Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentälle)
Blue1 takaa pyörimisen Vaasa VAA: n lentokentältä (sijaitsee osoitteessa Vaasa Centre, Suomi) osoitteesta Helsinki (palvelevat Helsinki-Vantaa HEL: n lentokenttää)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)