Suositeltu reitti
Vaasa
Matkusta suoraan Umea lautta, lennot
Umea
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Vaasa
Matkusta juna Kokkola
Kokkola
Matkusta lennot Ornskoldsvik
Ornskoldsvik
Matkusta juna Umea
Umea
Katso hinnat
Vaasa
Matkusta juna Kokkola
Kokkola
Matkusta lennot Kramfors
Kramfors
Matkusta juna Umea
Umea
Katso hinnat

Miten päästä Vaasa Umea?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Vaasa kohteesta Umea ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Vaasa Umea, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Vaasa ja Umea väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (VR, SJ, Norrtåg, Air Baltic tai NextJet) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Vaasa ja Umea välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Vaasa-Umea-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Vaasa Umea sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Vaasa Umea junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Vaasa-Umea-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Vaasa Umea

Monet lennot yhdistävät Vaasa ja Umea päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Umea ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Vaasa Umea -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Vaasa Umea

Lähtökaupunki
Vaasa
Suomi
Määränpääkaupunki
Umea
Ruotsi
Etäisyys
106 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lautta ja lennot.
Etsi Vaasa Umea lippuja
Etsi majoitusta Umea
Suunnittele matkasi Vaasa Umea helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Vaasa Umea helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Vaasa ja Umea välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten VR, SJ, Norrtåg, Air Baltic tai NextJet, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Vaasa ja Umea välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Vaasa ja Umea välillä

Vaasa Umea lentämisen edut ja haitat?
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Vaasa Umea sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Nopeus Lentäminen Vaasa ja Umea välillä on nopein tapa matkustaa 106 km Vaasa ja Umea välillä.
Turvatarkastukset Umea matkustavien on usein saavuttava Vaasa lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Ympäristöhaitat Vaasa ja Umea välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Hinnat Lentoliput Vaasa Umea voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Vaasa Umea?
Ympäristöystävällisyys Vaasa-Umea-junaa pidetään ympäristöystävällisempänä liikennevälineenä kuin lentämistä tai pelkkää autolla ajamista.
Mukavuus Vaasa ja Umea välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Nopeus Junat Vaasa Umea ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Joustavuus Vaasa-Umea-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Kustannukset Vaasa-Umea-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.

Mistä aloittaa Vaasa? Minne saavun Umea?

Vaasa lähtöasemat

Vaasa
Kartta

Vaasa lähtevät lentokentät

Vaasa
Kartta

Umea saapuminen asemat

Umeå Centralstation
Kartta
Umeå Östra station
Kartta

Umea saapumislentokentät

Umea
Kartta
Etsi Vaasa Umea lippuja
Etsi majoitusta Umea

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Vaasa ja Umea välillä

Oletko päättänyt matkustaa Vaasa Umea ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten juna tai lennot, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Vaasa ja Umea väliselle matkallesi.

  • 1. Vältä ruuhka-aikoja
    Vaasa ja Umea väliset liput ovat hyvin usein halvempia, jos matkustat ruuhka-aikojen ulkopuolella. Välttämällä näitä ruuhka-aikoja voit säästää matkalippusi hinnassa. Lisäksi matkustamalla Umea ruuhka-aikojen ulkopuolella voit matkustaa mukavammin.
  • 2. Jousta päivämäärien suhteen
    Vaasa ja Umea väliset liput ovat usein halvempia arkisin kuin viikonloppuisin. Jos sinulla on varaa matkustaa Umea viikolla eikä viikonloppuna, voit säästää rahaa Vaasa-Umea-lippusi hinnassa. Lisäksi joustavuus päivämäärien suhteen voi myös auttaa sinua löytämään parhaat hinnat Umea.
  • 3. Vertaa hintoja
    Vivanodan käyttäminen on hyvä tapa löytää parhaat hinnat matkallesi Vaasa Umea. Sen avulla voit vertailla eri liikennöitsijöiden hintoja yhdellä haulla ja löytää parhaan hinnan Umea.

Junat Vaasa Umea

Junalippu Vaasa Umea kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Junalippuja Vaasa Umea voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Vaasa Umea junalla matkustaville lapsille, opiskelijoille ja senioreille on tarjolla alennuksia, jotka vaihtelevat lipputyypin ja iän mukaan. Kun annat ikäsi Vivanoda-hakuun, näytettävissä hinnoissa otetaan huomioon mahdolliset ikään liittyvät alennukset.

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Vaasa Umea. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Saadaksesi parhaat tarjoukset Vaasa ja Umea välisistä junalipuista kannattaa varata etukäteen, olla joustava aikataulujen suhteen ja vertailla lippujen hintoja Vivanodan avulla.

Vaasa ja Umea välisissä junissa on tarjolla joko baarivaunuissa tai mobiilipalvelun kautta tarjottavia aterioita, kuten välipaloja, juomia ja lämpimiä aterioita.

Junayhtiöt Vaasa Umea

VR
VR
SJ
SJ
Norrtåg
Norrtåg
Etsi Vaasa Umea junaliput

Lennot Vaasa Umea

Lentoyhtiöt Vaasa Umea

Air Baltic
Air Baltic
NextJet
NextJet
Yuzmashavia
Yuzmashavia
Golden Air
Golden Air
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Etsi lentoja Vaasa Umea
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika