Suositeltu reitti
Venetsia
Matkusta suoraan Bari kimppakyytiä, lennot, juna, bussi
Bari
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Venetsia
Matkusta juna, kimppakyytiä, bussi Bologna
Bologna
Matkusta lennot, juna, kimppakyytiä, bussi Bari
Bari
Katso hinnat
Venetsia
Matkusta juna, kimppakyytiä, bussi Pescara
Pescara
Matkusta bussi, juna, kimppakyytiä Bari
Bari
Katso hinnat

Miten päästä Venetsia Bari?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Venetsia kohteesta Bari ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Venetsia Bari, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Venetsia ja Bari väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Trenitalia, Italo (NTV), ÖBB, FlixBus tai Alitalia) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Venetsia ja Bari välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Venetsia-Bari-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Venetsia Bari sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Venetsia Bari

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Venetsia Bari, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Venetsia Bari junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Venetsia-Bari-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Venetsia Bari

Monet lennot yhdistävät Venetsia ja Bari päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Bari ennätysajassa.

Kimppakyyti Venetsia Bari

Kimppakyyti Venetsia ja Bari välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Bari hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Venetsia tai Bari.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Venetsia Bari -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Venetsia Bari

Lähtökaupunki
Venetsia
Italia
Veneto
Määränpääkaupunki
Bari
Italia
Apulia
Etäisyys
602 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys kimppakyytiä, lennot, juna ja bussi.
Etsi Venetsia Bari lippuja
Etsi majoitusta Bari
Suunnittele matkasi Venetsia Bari helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Venetsia Bari helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Venetsia ja Bari välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Trenitalia, Italo (NTV), ÖBB, FlixBus tai Alitalia, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Venetsia ja Bari välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Venetsia ja Bari välillä

Edut ja haitat, kun matkustat junalla Venetsia Bari?
Maisemat Venetsia ja Bari väliset junat tarjoavat usein henkeäsalpaavia maisemia matkan aikana.
Nopeus Junat Venetsia Bari ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Saavutettavuus Venetsia tai Bari juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Kustannukset Venetsia-Bari-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Venetsia-Bari-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Venetsia Bari?
Hinnat Bussiliput Venetsia Bari ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Bari (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Palvelut junassa Venetsia ja Bari välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Venetsia ja Bari väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Comfort Venetsia-Bari-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Venetsia Bari kulkevat 602 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Bari.
Venetsia Bari lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Venetsia ja Bari välillä on nopein tapa matkustaa 602 km Venetsia ja Bari välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Venetsia Bari sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Hinnat Lentoliput Venetsia Bari voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Ympäristöhaitat Venetsia ja Bari välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Turvatarkastukset Bari matkustavien on usein saavuttava Venetsia lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Kimppakyytien edut ja haitat Venetsia Bari?
Joustava Kimppakyyti Venetsia Bari on usein joustavampi kuin muut liikennemuodot.
Taloudellinen Kimppakyyti Venetsia Bari on usein edullisin tapa matkustaa.
Ystävällisyys Kimppakyyti Venetsia ja Bari välillä on usein miellyttävämpää ja ystävällisempää kuin muut liikennemuodot, varsinkin jos jaat matkan mukavien ihmisten kanssa.
Turvattomuuden tunne Saattaa käydä niin, että tunnet olosi turvattomaksi autossa kuljettajan kanssa hänen asenteensa tai ajotyylinsä vuoksi.
Saatavuus Saatavuuden löytäminen kimppakyytiin Venetsia Bari voi olla hankalaa, varsinkin jos suunnittelet etukäteen. Useimmat kimppakyydit ovat saatavilla vasta muutamaa päivää tai viikkoa ennen lähtöä.
Luotettavuus Sinun kannattaa luottaa kuljettajan täsmällisyyteen ja luotettavuuteen Venetsia-Bari-matkallasi. He eivät aina ole ajoissa.

Mistä aloittaa Venetsia? Minne saavun Bari?

Venetsia lähtö bussiasemat

Venezia Tronchetto Stazione
Kartta
Venice (Airport VCE)
Kartta
Mestre (Train station)
Kartta
Venice (Tronchetto)
Kartta

Venetsia lähtöasemat

Venezia Santa Lucia
Kartta
Venezia Mestre
Kartta

Venetsia lähtevät lentokentät

Marco Polo
Kartta
Treviso
Kartta

Bari saapuminen linja-autoasemat

Bari Centrale
Kartta
Bari
Kartta

Bari saapuminen asemat

Bari Centrale
Kartta

Bari saapumislentokentät

Palese
Kartta
Etsi Venetsia Bari lippuja
Etsi majoitusta Bari

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Venetsia ja Bari välillä

Oletko päättänyt matkustaa Venetsia Bari ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten bussi, juna, lennot tai kimppakyytiä, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Venetsia ja Bari väliselle matkallesi.

  • 1. Vältä lisämaksuja
    Jotkin lisämaksut, kuten Venetsia Bari suuntautuvan matkan aikana nautittavat ruoat ja juomat, voivat olla kalliita, eivätkä ne ole aina tarpeen lyhyellä matkalla. Säästääksesi rahaa yritä suunnitella välipalat tai juomat ennen Bari lähtöäsi ja käytä ilmaisia vaihtoehtoja viihteeksi, kuten kirjan lukemista.
  • 2. Matkusta kevyesti
    Jos matkustat Venetsia ja Bari välillä yhtiöllä, joka perii lisämaksun kirjattavista matkatavaroista, kuten usein on tapana, voi olla viisasta pitää matkatavarat minimissä rahan säästämiseksi. Yritä pakata mukaan vain välttämättömät tavarat ja tarkista lentoyhtiön matkatavaroita koskevat säännöt ennen Bari lähtöäsi.
  • 3. Jousta päivämäärien suhteen
    Venetsia ja Bari väliset liput ovat usein halvempia arkisin kuin viikonloppuisin. Jos sinulla on varaa matkustaa Bari viikolla eikä viikonloppuna, voit säästää rahaa Venetsia-Bari-lippusi hinnassa. Lisäksi joustavuus päivämäärien suhteen voi myös auttaa sinua löytämään parhaat hinnat Bari.

Bussi Venetsia Bari

Useimmat liikenteenharjoittajat mahdollistavat paikkojen varaamisen verkossa Venetsia-Bari-bussille. Tämä palvelu on usein maksullinen.

Bussilipun keskihinta reitillä Venetsia-Bari vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Venetsia - Bari Vivanodalla.

Peruutus- ja muutoskäytännöt voivat vaihdella bussiyhtiöstä riippuen, joten on tärkeää tarkistaa ehdot varausta tehdessäsi. Useimmissa tapauksissa Venetsia-Bari-bussilipun peruuttaminen tai muuttaminen aiheuttaa lisäkustannuksia.

Venetsia ja Bari välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Lähtöjen tiheys Bari Venetsia vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Bari, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Venetsia-Bari-busseissa on yleensä ilmastointi, jotta matkustajat viihtyisivät etenkin kesällä, kun lämpötila on korkea.

Bussiyhtiöt Venetsia Bari

FlixBus
FlixBus
Etsi bussilippuja Venetsia Bari

Junat Venetsia Bari

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Venetsia Bari. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Junalippuja Venetsia Bari voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Venetsia ja Bari välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Junalippu Venetsia Bari kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Venetsia Bari. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Venetsia ja Bari välillä.

Venetsia ja Bari välisen reitin liput voi noutaa asemalta, tulostaa kotona tai suoraan matkapuhelimesta. Joillakin asemilla on myös mahdollista noutaa liput itsepalvelukioskista.

Junayhtiöt Venetsia Bari

Trenitalia
Trenitalia
Italo (NTV)
Italo (NTV)
ÖBB
ÖBB
Etsi Venetsia Bari junaliput

Lennot Venetsia Bari

Lentoyhtiöt Venetsia Bari

Alitalia
Alitalia
Easyjet
Easyjet
Volotea
Volotea
Ryanair
Ryanair
Etsi lentoja Venetsia Bari

Kimppakyyti Venetsia Bari

Venetsia ja Bari välisen kimppakyyti-matkan kesto riippuu myös liikenneolosuhteista ja kuljettajan valitsemasta reitistä. Aloittamalla nyt hintahaun Vivanodalla saat arvioidun ajan kullekin saatavilla olevalle kimppakyyti tarjoukselle.

Keskimääräinen hinta kimppakyydillä Venetsia Bari riippuu useista tekijöistä, kuten vuodenajasta, kysynnästä ja tarjonnasta sekä käytetystä kimppakyytialustasta. Saadaksesi erittäin tarkan arvion kimppakyydin hinnasta ja saatavuudesta reitillä Venetsia - Bari voit aloittaa haun Vivanodalla syöttämällä matkapäiväsi.

Vivanodalla, alustallamme, jolla voit vertailla liikennemuotoja välillä Venetsia ja Bari, saat käyttöösi kaikki saatavilla olevat kimppakyyti-tarjoukset hinnoineen, arvioituine kestoineen ja noutopaikkoineen.

Kimppakyyti on mahdollista varata viime hetkellä, mutta se riippuu kuljettajien saatavuudesta ja matkan kysynnästä. On suositeltavaa varata kimppakyyti etukäteen matkan takaamiseksi.

Kimppakyydin kuljettajilla on usein rajoituksia suurille matkatavaroille ajoneuvon rajallisen tilan vuoksi. Siksi on suositeltavaa, että otat yhteyttä kuljettajaan ennen Venetsia ja Bari välistä matkaasi, jotta voit keskustella näistä asioista.

Venetsia ja Bari kimppakyytien lähtö- ja saapumisajat vaihtelevat kuljettajan ja valitun reitin mukaan. Vivanoda tarjoaa sinulle hakuvaihtoehtoja sopivimpien aikojen rajaamiseksi.

Kimppakyytijärjestelmä Venetsia Bari

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Venetsia Bari
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika