Suositeltu reitti
Venetsia
Matkusta suoraan Brindisi juna, lennot
Brindisi
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Venetsia
Matkusta juna, lennot, kimppakyytiä Bari
Bari
Matkusta kimppakyytiä, juna, bussi Brindisi
Brindisi
Katso hinnat

Miten päästä Venetsia Brindisi?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Venetsia kohteesta Brindisi ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Venetsia Brindisi, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Venetsia ja Brindisi väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Trenitalia, FlixBus, Volotea, Ryanair tai Alitalia) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Venetsia ja Brindisi välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Venetsia-Brindisi-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Venetsia Brindisi sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Venetsia Brindisi

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Venetsia Brindisi, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Venetsia Brindisi junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Venetsia-Brindisi-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Venetsia Brindisi

Monet lennot yhdistävät Venetsia ja Brindisi päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Brindisi ennätysajassa.

Kimppakyyti Venetsia Brindisi

Kimppakyyti Venetsia ja Brindisi välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Brindisi hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Venetsia tai Brindisi.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Venetsia Brindisi -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Venetsia Brindisi

Lähtökaupunki
Venetsia
Italia
Veneto
Määränpääkaupunki
Brindisi
Italia
Apulia
Etäisyys
701 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys juna ja lennot.
Etsi Venetsia Brindisi lippuja
Etsi majoitusta Brindisi
Suunnittele matkasi Venetsia Brindisi helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Venetsia Brindisi helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Venetsia ja Brindisi välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Trenitalia, FlixBus, Volotea, Ryanair tai Alitalia, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Venetsia ja Brindisi välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Venetsia ja Brindisi välillä

Kimppakyytien edut ja haitat Venetsia Brindisi?
Ympäristöystävällinen Jakamalla auton jonkun muun kanssa vähennät Venetsia Brindisi suuntautuvan matkan ympäristövaikutuksia.
Mukavuus Sinun on jaettava tila autossa muiden matkustajien kanssa koko matkan ajan Venetsia Brindisi.
Venetsia Brindisi lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Venetsia ja Brindisi välillä on nopein tapa matkustaa 701 km Venetsia ja Brindisi välillä.
Hinnat Lentoliput Venetsia Brindisi voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Venetsia Brindisi?
Hinnat Bussiliput Venetsia Brindisi ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Brindisi (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Comfort Venetsia-Brindisi-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Venetsia Brindisi?
Mukavuus Venetsia ja Brindisi välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Kustannukset Venetsia-Brindisi-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.

Mistä aloittaa Venetsia? Minne saavun Brindisi?

Venetsia lähtöasemat

Venezia Santa Lucia
Kartta

Venetsia lähtevät lentokentät

Marco Polo
Kartta
Treviso
Kartta

Brindisi saapuminen linja-autoasemat

Brindisi (Istituto Professionale Falcone)
Kartta

Brindisi saapuminen asemat

Brindisi
Kartta

Brindisi saapumislentokentät

Papola Casale
Kartta
Etsi Venetsia Brindisi lippuja
Etsi majoitusta Brindisi

Bussi Venetsia Brindisi

Useimmat liikenteenharjoittajat mahdollistavat paikkojen varaamisen verkossa Venetsia-Brindisi-bussille. Tämä palvelu on usein maksullinen.

Bussimatkan kesto välillä Venetsia - Brindisi vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Brindisi liikennöivät bussit.

Bussilipun keskihinta reitillä Venetsia-Brindisi vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Venetsia - Brindisi Vivanodalla.

Bussiyhtiöt Venetsia Brindisi

FlixBus
FlixBus
Etsi bussilippuja Venetsia Brindisi

Junat Venetsia Brindisi

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Venetsia Brindisi. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Keskimääräinen junamatka-aika Venetsia Brindisi riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Brindisi ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Venetsia Brindisi junalla matkustaville lapsille, opiskelijoille ja senioreille on tarjolla alennuksia, jotka vaihtelevat lipputyypin ja iän mukaan. Kun annat ikäsi Vivanoda-hakuun, näytettävissä hinnoissa otetaan huomioon mahdolliset ikään liittyvät alennukset.

Junayhtiöt Venetsia Brindisi

Trenitalia
Trenitalia
Etsi Venetsia Brindisi junaliput

Lennot Venetsia Brindisi

Lentoyhtiöt Venetsia Brindisi

Volotea
Volotea
Ryanair
Ryanair
Alitalia
Alitalia
Etsi lentoja Venetsia Brindisi

Kimppakyyti Venetsia Brindisi

Kimppakyyti on mahdollista varata viime hetkellä, mutta se riippuu kuljettajien saatavuudesta ja matkan kysynnästä. On suositeltavaa varata kimppakyyti etukäteen matkan takaamiseksi.

Kimppakyytejä pidetään yleensä turvallisena vaihtoehtona matkustaa Venetsia ja Brindisi välillä. On kuitenkin tärkeää tarkistaa kuljettajien arvostelut ja arvosanat ennen matkan varaamista. On myös suositeltavaa, että jaat henkilökohtaiset tietosi vain sellaisten ihmisten kanssa, joihin luotat.

Vivanodalla, alustallamme, jolla voit vertailla liikennemuotoja välillä Venetsia ja Brindisi, saat käyttöösi kaikki saatavilla olevat kimppakyyti-tarjoukset hinnoineen, arvioituine kestoineen ja noutopaikkoineen.

Kimppakyytijärjestelmä Venetsia Brindisi

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Venetsia Brindisi

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika