Suositeltu reitti
Venetsia
Matkusta suoraan Livorno bussi, juna, kimppakyytiä
Livorno
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Venetsia
Matkusta juna, kimppakyytiä, bussi Firenze
Firenze
Matkusta kimppakyytiä, juna Livorno
Livorno
Katso hinnat
Venetsia
Matkusta kimppakyytiä, bussi Pisa
Pisa
Matkusta bussi, juna, kimppakyytiä Livorno
Livorno
Katso hinnat

Miten päästä Venetsia Livorno?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Venetsia kohteesta Livorno ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Venetsia Livorno, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Venetsia ja Livorno väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Trenitalia, ÖBB, Italo (NTV), Blablacar tai FlixBus) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Venetsia ja Livorno välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Venetsia-Livorno-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Venetsia Livorno sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Venetsia Livorno

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Venetsia Livorno, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Venetsia Livorno junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Venetsia-Livorno-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Kimppakyyti Venetsia Livorno

Kimppakyyti Venetsia ja Livorno välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Livorno hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Venetsia tai Livorno.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Venetsia Livorno -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Venetsia Livorno

Lähtökaupunki
Venetsia
Italia
Veneto
Määränpääkaupunki
Livorno
Italia
Toscana
Etäisyys
264 km
Suora yhteys
Ei suoraa yhteyttä millään liikennevälineellä
Etsi Venetsia Livorno lippuja
Etsi majoitusta Livorno
Suunnittele matkasi Venetsia Livorno helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Venetsia Livorno helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Venetsia ja Livorno välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Trenitalia, ÖBB, Italo (NTV), Blablacar tai FlixBus, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Venetsia ja Livorno välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Venetsia ja Livorno välillä

Edut ja haitat, kun matkustat junalla Venetsia Livorno?
Ympäristöystävällisyys Venetsia-Livorno-junaa pidetään ympäristöystävällisempänä liikennevälineenä kuin lentämistä tai pelkkää autolla ajamista.
Kustannukset Venetsia-Livorno-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Venetsia Livorno?
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Venetsia ja Livorno väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Comfort Venetsia-Livorno-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Kimppakyytien edut ja haitat Venetsia Livorno?
Ympäristöystävällinen Jakamalla auton jonkun muun kanssa vähennät Venetsia Livorno suuntautuvan matkan ympäristövaikutuksia.
Mukavuus Sinun on jaettava tila autossa muiden matkustajien kanssa koko matkan ajan Venetsia Livorno.

Mistä aloittaa Venetsia? Minne saavun Livorno?

Venetsia lähtö bussiasemat

Mestre (Train station)
Kartta
Venice (Tronchetto)
Kartta
Venice (Airport VCE)
Kartta

Venetsia lähtöasemat

Venezia Mestre
Kartta
Venezia Santa Lucia
Kartta

Livorno saapuminen linja-autoasemat

Livorno Stazione FS
Kartta

Livorno saapuminen asemat

Livorno Centrale
Kartta
Quercianella-Sonnino
Kartta
Antignano
Kartta
Etsi Venetsia Livorno lippuja
Etsi majoitusta Livorno

Bussi Venetsia Livorno

Venetsia ja Livorno välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Lähtöjen tiheys Livorno Venetsia vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Livorno, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Peruutus- ja muutoskäytännöt voivat vaihdella bussiyhtiöstä riippuen, joten on tärkeää tarkistaa ehdot varausta tehdessäsi. Useimmissa tapauksissa Venetsia-Livorno-bussilipun peruuttaminen tai muuttaminen aiheuttaa lisäkustannuksia.

Bussiyhtiöt Venetsia Livorno

FlixBus
FlixBus
Etsi bussilippuja Venetsia Livorno

Junat Venetsia Livorno

Junalippu Venetsia Livorno kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Venetsia Livorno. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Saadaksesi parhaat tarjoukset Venetsia ja Livorno välisistä junalipuista kannattaa varata etukäteen, olla joustava aikataulujen suhteen ja vertailla lippujen hintoja Vivanodan avulla.

Junayhtiöt Venetsia Livorno

Trenitalia
Trenitalia
ÖBB
ÖBB
Italo (NTV)
Italo (NTV)
Etsi Venetsia Livorno junaliput

Kimppakyyti Venetsia Livorno

Kimppakyytejä pidetään yleensä turvallisena vaihtoehtona matkustaa Venetsia ja Livorno välillä. On kuitenkin tärkeää tarkistaa kuljettajien arvostelut ja arvosanat ennen matkan varaamista. On myös suositeltavaa, että jaat henkilökohtaiset tietosi vain sellaisten ihmisten kanssa, joihin luotat.

Keskimääräinen hinta kimppakyydillä Venetsia Livorno riippuu useista tekijöistä, kuten vuodenajasta, kysynnästä ja tarjonnasta sekä käytetystä kimppakyytialustasta. Saadaksesi erittäin tarkan arvion kimppakyydin hinnasta ja saatavuudesta reitillä Venetsia - Livorno voit aloittaa haun Vivanodalla syöttämällä matkapäiväsi.

Kimppakyytejä pidetään ympäristöystävällisempänä vaihtoehtona kuin muita liikennemuotoja, sillä ne vähentävät hiilidioksidipäästöjä vähentämällä liikenteessä olevien autojen määrää. Tämä riippuu kuitenkin samaa ajoneuvoa käyttävien henkilöiden määrästä ja ajoneuvon polttoaineenkulutuksesta.

Kimppakyytijärjestelmä Venetsia Livorno

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Venetsia Livorno

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika