Suositeltu reitti
Venetsia
Matkusta suoraan Salerno bussi, juna, kimppakyytiä
Salerno
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Venetsia
Matkusta lennot, juna, kimppakyytiä, bussi Napoli
Napoli
Matkusta juna, kimppakyytiä, bussi Salerno
Salerno
Katso hinnat

Miten päästä Venetsia Salerno?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Venetsia kohteesta Salerno ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Venetsia Salerno, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Venetsia ja Salerno väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Italo (NTV), Trenitalia, FlixBus, Alitalia tai Easyjet) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Venetsia ja Salerno välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Venetsia-Salerno-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Venetsia Salerno sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Venetsia Salerno

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Venetsia Salerno, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Venetsia Salerno junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Venetsia-Salerno-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Venetsia Salerno

Monet lennot yhdistävät Venetsia ja Salerno päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Salerno ennätysajassa.

Kimppakyyti Venetsia Salerno

Kimppakyyti Venetsia ja Salerno välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Salerno hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Venetsia tai Salerno.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Venetsia Salerno -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Venetsia Salerno

Lähtökaupunki
Venetsia
Italia
Veneto
Määränpääkaupunki
Salerno
Italia
Campania
Etäisyys
564 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys bussi, juna ja kimppakyytiä.
Etsi Venetsia Salerno lippuja
Etsi majoitusta Salerno
Suunnittele matkasi Venetsia Salerno helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Venetsia Salerno helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Venetsia ja Salerno välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Italo (NTV), Trenitalia, FlixBus, Alitalia tai Easyjet, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Venetsia ja Salerno välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Venetsia ja Salerno välillä

Kimppakyytien edut ja haitat Venetsia Salerno?
Ympäristöystävällinen Jakamalla auton jonkun muun kanssa vähennät Venetsia Salerno suuntautuvan matkan ympäristövaikutuksia.
Taloudellinen Kimppakyyti Venetsia Salerno on usein edullisin tapa matkustaa.
Mukavuus Sinun on jaettava tila autossa muiden matkustajien kanssa koko matkan ajan Venetsia Salerno.
Saatavuus Saatavuuden löytäminen kimppakyytiin Venetsia Salerno voi olla hankalaa, varsinkin jos suunnittelet etukäteen. Useimmat kimppakyydit ovat saatavilla vasta muutamaa päivää tai viikkoa ennen lähtöä.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Venetsia Salerno?
Hinnat Bussiliput Venetsia Salerno ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Salerno (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Venetsia ja Salerno väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Matka-aika Bussit Venetsia Salerno kulkevat 564 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Salerno.
Comfort Venetsia-Salerno-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Venetsia Salerno?
Ympäristöystävällisyys Venetsia-Salerno-junaa pidetään ympäristöystävällisempänä liikennevälineenä kuin lentämistä tai pelkkää autolla ajamista.
Saavutettavuus Venetsia tai Salerno juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Joustavuus Venetsia-Salerno-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Kustannukset Venetsia-Salerno-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Venetsia Salerno lentämisen edut ja haitat?
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Venetsia Salerno sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Nopeus Lentäminen Venetsia ja Salerno välillä on nopein tapa matkustaa 564 km Venetsia ja Salerno välillä.
Hinnat Lentoliput Venetsia Salerno voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Turvatarkastukset Salerno matkustavien on usein saavuttava Venetsia lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.

Mistä aloittaa Venetsia? Minne saavun Salerno?

Venetsia lähtö bussiasemat

Venice (Airport VCE)
Kartta
Mestre (Train station)
Kartta
Venice (Tronchetto)
Kartta

Venetsia lähtöasemat

Venezia Mestre
Kartta
Venezia Santa Lucia
Kartta

Venetsia lähtevät lentokentät

Marco Polo
Kartta

Salerno saapuminen linja-autoasemat

Salerno - Piazza della Concordia
Kartta

Salerno saapuminen asemat

Salerno
Kartta
Etsi Venetsia Salerno lippuja
Etsi majoitusta Salerno

Bussi Venetsia Salerno

Bussilipun keskihinta reitillä Venetsia-Salerno vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Venetsia - Salerno Vivanodalla.

Venetsia ja Salerno välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Bussimatkan kesto välillä Venetsia - Salerno vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Salerno liikennöivät bussit.

Lähtöjen tiheys Salerno Venetsia vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Salerno, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Bussiyhtiöt Venetsia Salerno

FlixBus
FlixBus
Etsi bussilippuja Venetsia Salerno

Junat Venetsia Salerno

Venetsia ja Salerno välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Venetsia Salerno. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Venetsia ja Salerno välillä.

Keskimääräinen junamatka-aika Venetsia Salerno riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Salerno ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Junalippu Venetsia Salerno kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Junayhtiöt Venetsia Salerno

Italo (NTV)
Italo (NTV)
Trenitalia
Trenitalia
Etsi Venetsia Salerno junaliput

Lennot Venetsia Salerno

Lentoyhtiöt Venetsia Salerno

Alitalia
Alitalia
Easyjet
Easyjet
Etsi lentoja Venetsia Salerno

Kimppakyyti Venetsia Salerno

Vivanodalla, alustallamme, jolla voit vertailla liikennemuotoja välillä Venetsia ja Salerno, saat käyttöösi kaikki saatavilla olevat kimppakyyti-tarjoukset hinnoineen, arvioituine kestoineen ja noutopaikkoineen.

Kimppakyytejä pidetään yleensä turvallisena vaihtoehtona matkustaa Venetsia ja Salerno välillä. On kuitenkin tärkeää tarkistaa kuljettajien arvostelut ja arvosanat ennen matkan varaamista. On myös suositeltavaa, että jaat henkilökohtaiset tietosi vain sellaisten ihmisten kanssa, joihin luotat.

Venetsia ja Salerno välisen kimppakyyti-matkan kesto riippuu myös liikenneolosuhteista ja kuljettajan valitsemasta reitistä. Aloittamalla nyt hintahaun Vivanodalla saat arvioidun ajan kullekin saatavilla olevalle kimppakyyti tarjoukselle.

Istumapaikkojen määrä kimppakyydissä Venetsia Salerno riippuu kuljettajasta ja käytetystä ajoneuvotyypistä. Yleensä kuljettaja voi tarjota 1-4 paikkaa.

Kimppakyytijärjestelmä Venetsia Salerno

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Venetsia Salerno

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika