Venetsia
Matkusta suoraan Trieste juna, bussi, kimppakyytiä
Trieste
Katso hinnat

Miten päästä Venetsia Trieste?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Venetsia kohteesta Trieste ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Venetsia Trieste, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Venetsia ja Trieste väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Trenitalia, Hellö, FlixBus, Blablabus tai Venezia Lines) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Venetsia ja Trieste välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Venetsia-Trieste-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Venetsia Trieste sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Venetsia Trieste lautalla

Venetsia ja Trieste välinen lautta on mielenkiintoinen liikennevaihtoehto stressitöntä matkaa ja ainutlaatuista kokemusta etsiville matkailijoille.

Bussi Venetsia Trieste

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Venetsia Trieste, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Venetsia Trieste junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Venetsia-Trieste-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Kimppakyyti Venetsia Trieste

Kimppakyyti Venetsia ja Trieste välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Trieste hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Venetsia tai Trieste.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Venetsia Trieste -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Venetsia Trieste

Lähtökaupunki
Venetsia
Italia
Veneto
Määränpääkaupunki
Trieste
Italia
Friuli-Venezia Giulia
Etäisyys
115 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys juna, bussi ja kimppakyytiä.
Etsi Venetsia Trieste lippuja
Etsi majoitusta Trieste
Suunnittele matkasi Venetsia Trieste helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Venetsia Trieste helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Venetsia ja Trieste välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Trenitalia, Hellö, FlixBus, Blablabus tai Venezia Lines, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Venetsia ja Trieste välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Venetsia ja Trieste välillä

Kimppakyytien edut ja haitat Venetsia Trieste?
Ympäristöystävällinen Jakamalla auton jonkun muun kanssa vähennät Venetsia Trieste suuntautuvan matkan ympäristövaikutuksia.
Ystävällisyys Kimppakyyti Venetsia ja Trieste välillä on usein miellyttävämpää ja ystävällisempää kuin muut liikennemuodot, varsinkin jos jaat matkan mukavien ihmisten kanssa.
Mukavuus Sinun on jaettava tila autossa muiden matkustajien kanssa koko matkan ajan Venetsia Trieste.
Luotettavuus Sinun kannattaa luottaa kuljettajan täsmällisyyteen ja luotettavuuteen Venetsia-Trieste-matkallasi. He eivät aina ole ajoissa.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Venetsia Trieste?
Ympäristöystävällisyys Venetsia-Trieste-junaa pidetään ympäristöystävällisempänä liikennevälineenä kuin lentämistä tai pelkkää autolla ajamista.
Nopeus Junat Venetsia Trieste ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Kustannukset Venetsia-Trieste-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Venetsia-Trieste-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Venetsia Trieste?
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Venetsia ja Trieste väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Palvelut junassa Venetsia ja Trieste välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Comfort Venetsia-Trieste-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Venetsia Trieste kulkevat 115 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Trieste.
Edut ja haitat matkustettaessa lautalla Venetsia Trieste?
Palvelut laivalla Jotkin lauttayhtiöistä, joilla matkustat Venetsia ja Trieste välillä, tarjoavat matkustajille mukavat hytit nukkumiseen ja lepäämiseen, ravintoloita, baareja ja kaikenlaista viihdettä.
Miellyttävä kokemus Venetsia ja Trieste väliset lauttamatkat ovat jo itsessään erittäin miellyttävä matkakokemus, ja ne tarjoavat usein panoraamanäkymiä merelle tai rannikolle.
Sää Sääolosuhteet voivat joskus tehdä Venetsia ja Trieste välisistä lauttamatkoista vaikeita ja epämukavia merisairauteen taipuvaisille.
Joustavuus Venetsia ja Trieste välisten lauttojen lähtöajat voivat olla rajoitetumpia kuin muilla liikennemuodoilla, mikä voi vaikeuttaa Trieste matkan suunnittelua.

Mistä aloittaa Venetsia? Minne saavun Trieste?

Venetsia lähtösatamat

Venezia Tronchetto
Kartta

Venetsia lähtö bussiasemat

Venezia Tronchetto Stazione
Kartta
Venice (Airport VCE)
Kartta
Mestre (Train station)
Kartta
Venice (Tronchetto)
Kartta

Venetsia lähtöasemat

Venezia Mestre
Kartta
Venezia Santa Lucia
Kartta

Trieste saapumissatamat

Trieste
Kartta

Trieste saapuminen linja-autoasemat

Trieste Centrale
Kartta

Trieste saapuminen asemat

Trieste Centrale
Kartta
Etsi Venetsia Trieste lippuja
Etsi majoitusta Trieste

Lautta Venetsia Trieste

Tämä riippuu hyvin paljon siitä, mihin vuodenaikaan haluat matkustaa Venetsia ja Trieste välillä. Huomaa, että Venetsia ja Trieste välillä ei ole suoraa lauttaliikennettä, ja sinun on yhdistettävä matka Trieste johonkin muuhun kulkuvälineeseen.

Etukäteisvaraus on aina suositeltavaa, kun matkustat Venetsia ja Trieste välillä, erityisesti ruuhka-aikoina. Näin varmistat parhaat hinnat ja taatun paikan laivalla.

Mukavuudet Venetsia Trieste kulkevalla lautalla vaihtelevat lauttayhtiön ja alustyypin mukaan. Nykyaikaisilla lautoilla on kuitenkin yleensä tarjolla mukavuuksia, kuten ravintoloita, baareja, kauppoja, lasten leikkipaikkoja, oleskelutiloja ja hyttejä.

Auton ottaminen mukaan Venetsia Trieste kulkevalle lautalle on yleensä mahdollista, mutta siitä aiheutuu lisäkustannuksia. Suosittelemme, että teet hintahaun Vivanodalla vertaillaksesi eri lauttatarjouksia Venetsia ja Trieste välillä ja arvioidaksesi kuljetusolosuhteita.

Lauttayhtiöt Venetsia Trieste

Venezia Lines
Venezia Lines
Atlas Kompas
Atlas Kompas
Commodore Cruises
Commodore Cruises
Liberty Lines
Liberty Lines
Trieste Lines
Trieste Lines
Etsi Venetsia Trieste lautta lippuja

Bussi Venetsia Trieste

Bussilipun keskihinta reitillä Venetsia-Trieste vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Venetsia - Trieste Vivanodalla.

Useimmat liikenteenharjoittajat mahdollistavat paikkojen varaamisen verkossa Venetsia-Trieste-bussille. Tämä palvelu on usein maksullinen.

Useimmat Venetsia ja Trieste väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Venetsia ja Trieste välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Bussiyhtiöt Venetsia Trieste

Hellö
Hellö
FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Etsi bussilippuja Venetsia Trieste

Junat Venetsia Trieste

Venetsia ja Trieste välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Junalippuja Venetsia Trieste voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Venetsia Trieste. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Venetsia Trieste. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Venetsia ja Trieste välillä.

Junayhtiöt Venetsia Trieste

Trenitalia
Trenitalia
Etsi Venetsia Trieste junaliput

Kimppakyyti Venetsia Trieste

Keskimääräinen hinta kimppakyydillä Venetsia Trieste riippuu useista tekijöistä, kuten vuodenajasta, kysynnästä ja tarjonnasta sekä käytetystä kimppakyytialustasta. Saadaksesi erittäin tarkan arvion kimppakyydin hinnasta ja saatavuudesta reitillä Venetsia - Trieste voit aloittaa haun Vivanodalla syöttämällä matkapäiväsi.

Kimppakyytejä pidetään ympäristöystävällisempänä vaihtoehtona kuin muita liikennemuotoja, sillä ne vähentävät hiilidioksidipäästöjä vähentämällä liikenteessä olevien autojen määrää. Tämä riippuu kuitenkin samaa ajoneuvoa käyttävien henkilöiden määrästä ja ajoneuvon polttoaineenkulutuksesta.

Kimppakyyti on mahdollista varata viime hetkellä, mutta se riippuu kuljettajien saatavuudesta ja matkan kysynnästä. On suositeltavaa varata kimppakyyti etukäteen matkan takaamiseksi.

Istumapaikkojen määrä kimppakyydissä Venetsia Trieste riippuu kuljettajasta ja käytetystä ajoneuvotyypistä. Yleensä kuljettaja voi tarjota 1-4 paikkaa.

Kimppakyytijärjestelmä Venetsia Trieste

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Venetsia Trieste

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika