Wanne
Matkusta suoraan Dortmund juna, kimppakyytiä
Dortmund
Katso hinnat

Miten päästä Wanne Dortmund?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Wanne kohteesta Dortmund ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Wanne Dortmund, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Wanne ja Dortmund väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (NordWestBahn, EuroBahn, Deutsche Bahn tai Blablacar) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Wanne ja Dortmund välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Wanne-Dortmund-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Wanne Dortmund sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Wanne Dortmund junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Wanne-Dortmund-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Kimppakyyti Wanne Dortmund

Kimppakyyti Wanne ja Dortmund välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Dortmund hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Wanne tai Dortmund.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Wanne Dortmund -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Wanne Dortmund

Lähtökaupunki
Wanne
Saksa
Nordrhein-Westfalen
Määränpääkaupunki
Dortmund
Saksa
Nordrhein-Westfalen
Etäisyys
22 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys juna ja kimppakyytiä.
Etsi Wanne Dortmund lippuja
Etsi majoitusta Dortmund
Suunnittele matkasi Wanne Dortmund helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Wanne Dortmund helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Wanne ja Dortmund välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten NordWestBahn, EuroBahn, Deutsche Bahn tai Blablacar, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Wanne ja Dortmund välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Wanne ja Dortmund välillä

Kimppakyytien edut ja haitat Wanne Dortmund?
Joustava Kimppakyyti Wanne Dortmund on usein joustavampi kuin muut liikennemuodot.
Turvattomuuden tunne Saattaa käydä niin, että tunnet olosi turvattomaksi autossa kuljettajan kanssa hänen asenteensa tai ajotyylinsä vuoksi.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Wanne Dortmund?
Saavutettavuus Wanne tai Dortmund juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Joustavuus Wanne-Dortmund-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.

Mistä aloittaa Wanne? Minne saavun Dortmund?

Wanne lähtöasemat

Wanne-Eickel Hbf
Kartta

Dortmund saapuminen asemat

Dortmund Hbf
Kartta
Dortmund-Dorstfeld
Kartta
Dortmund-Bövinghausen
Kartta
Dortmund-Huckarde
Kartta
Dortmund-Huckarde Nord
Kartta
Dortmund-Kurl
Kartta
Dortmund-Lütgendortmund Nord
Kartta
Dortmund-Marten
Kartta
Dortmund-Mengede
Kartta
Dortmund-Nette/Oestrich
Kartta
Dortmund-Rahm
Kartta
Dortmund-Scharnhorst
Kartta
Dortmund-Westerfilde
Kartta
Dortmund-Wischlingen
Kartta
None
None
Etsi Wanne Dortmund lippuja
Etsi majoitusta Dortmund

Junat Wanne Dortmund

Wanne Dortmund junalla matkustaville lapsille, opiskelijoille ja senioreille on tarjolla alennuksia, jotka vaihtelevat lipputyypin ja iän mukaan. Kun annat ikäsi Vivanoda-hakuun, näytettävissä hinnoissa otetaan huomioon mahdolliset ikään liittyvät alennukset.

Keskimääräinen junamatka-aika Wanne Dortmund riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Dortmund ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Junalippuja Wanne Dortmund voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Junayhtiöt Wanne Dortmund

NordWestBahn
NordWestBahn
EuroBahn
EuroBahn
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Etsi Wanne Dortmund junaliput

Kimppakyyti Wanne Dortmund

Vivanodalla, alustallamme, jolla voit vertailla liikennemuotoja välillä Wanne ja Dortmund, saat käyttöösi kaikki saatavilla olevat kimppakyyti-tarjoukset hinnoineen, arvioituine kestoineen ja noutopaikkoineen.

Kimppakyytejä pidetään yleensä turvallisena vaihtoehtona matkustaa Wanne ja Dortmund välillä. On kuitenkin tärkeää tarkistaa kuljettajien arvostelut ja arvosanat ennen matkan varaamista. On myös suositeltavaa, että jaat henkilökohtaiset tietosi vain sellaisten ihmisten kanssa, joihin luotat.

Wanne ja Dortmund välisen kimppakyyti-matkan kesto riippuu myös liikenneolosuhteista ja kuljettajan valitsemasta reitistä. Aloittamalla nyt hintahaun Vivanodalla saat arvioidun ajan kullekin saatavilla olevalle kimppakyyti tarjoukselle.

Kimppakyytijärjestelmä Wanne Dortmund

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Wanne Dortmund

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika