Matkusta kohteesta Zakynthos kohteeseen Hania

Suunnittele matkasi Zakynthosista Haniaan vuonna lautta, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

3 vaihtoehtoa mennä Zakynthosista Haniaan vuonna kone, lautta

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Zakynthos
Hania
  • Hanki hinnat
2
Zakynthos
Bari
Hania
  • Hanki hinnat
3
Zakynthos
Bari
Ateena
Hania
  • Hanki hinnat

Matkustaa Zakynthos Hania

Kuljetusmuodotkone, lautta
etäisyys376 km
Suora linjaEi

Miten päästä kohteesta Zakynthos kohteeseen Hania?

Tarjoamme 3 reittiä lautta, konevalmistella Zakynthos Hanian matka. Esitetyt matkat luokitellaan suoritusindeksiin (mitattuna muutosten lukumäärän, arvioidun keston, lentoaseman ja sen kaupungin keskustan välisen etäisyyden mukaan) mukaan. Voit:
  • Lajittele tulokset kuljetusmuodon mukaanlautta, kone).
  • Hanki Zakynthos Hanian matkan hinnat, ajat ja kesto napsauttamalla Tarkista hinnat -painiketta ja kirjoittamalla lähtöpäivämäärät ja matkustajamäärä. Huomio: pyrimme keräämään enimmäismäärät eri kumppaneiden matka-sivustoilta, jotta voimme kertoa teille parhaimmillaan, mutta tämä ei ole aina mahdollista.
  • Etsi Zakynthosin ja Hanian kaupungit kartalla sekä reitillä Zakynthos Hania ja eri yhteyspisteet (Soudain lentokenttä, Soudain lauttaterminaali, Zakynthosin lauttaterminaali, Zakinthosin lentokenttä) napsauttamalla Tiedot & Kartta-painiketta.
  • Etsi hotelleja kohteesta Hania

Kaikki liikennemuodot Zakynthos Hania

Jos haluat matkustaa Zakynthosista (Jooniansaaret, Kreikka) Haniaan (Kreeta, Kreikka) 376 km: n päässä, voit lainata 2 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone ja/tai lauttaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Ei suoraa lentoa voit lentää Haniaan Zakynthosista, mutta tämä matka on mahdollista tehdä vain lentokoneella lennoilla Zakynthos-Bari, Bari-Ateena ja Ateena-Hania
Jätä Zakynthos ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Zakinthos ZTH: n lentokentälle 3.7 km: een, kun haluat tehdä lennon Bariiin (Palese Airport, IATA-koodi: BRI], jota hallinnoi Volotea.Bariista ota toinen kone Aegean Airlines tai Volotea: llä, joka vie sinut Eleftherios Venizelos Internationaln lentokentälle (Ateena, Kreikka).Kun olet pysähtynyt Ateenaiin, ota Olympic Air, Aegean Airlines tai Ryanair-lento Hania CHQ: hen.
Ei ole Zakynthosin Hanian suoraa risteystä, joten sinun täytyy käyttää toista keinoa (kone) yhdistää lautalla meriliikenteen loppuun saattamiseksi Zakynthos-Bari ja Ateena-Hania.
Tulet Zakynthosin satamaan 0.5 km de Zakynthosiin Ventouris Ferries-aluksella. Vene laittaa Bari Molo San Vito 4n satamaan 1.4 km: ta Bariista. Suosittelemme, että tulet Zakynthosin satamaan lennolle 1–2 tuntia ennen varauksesi ilmoitettua aikaa.Toinen veneretki on pakko päästä Haniaan Zakynthosista: Ateena-Hania on ANEK Lines tai Blue Star Ferries: n kanssa.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)