Matkusta kohteesta Zakynthos kohteeseen Heraklion

Suunnittele matkasi Zakynthosista Heraklionan vuonna lautta, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

2 vaihtoehtoa mennä Zakynthosista Heraklionan vuonna kone, lautta

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Zakynthos
Heraklion
  • Hanki hinnat
2
Zakynthos
Bari
Heraklion
  • Hanki hinnat

Matkustaa Zakynthos Heraklion

Kuljetusmuodotkone, lautta
etäisyys467 km
Suora linjaEi

Miten päästä kohteesta Zakynthos kohteeseen Heraklion?

Tarjoamme 2 reittiä lautta, konevalmistella Zakynthos Heraklionn matka. Esitetyt matkat luokitellaan suoritusindeksiin (mitattuna muutosten lukumäärän, arvioidun keston, lentoaseman ja sen kaupungin keskustan välisen etäisyyden mukaan) mukaan. Voit:
  • Lajittele tulokset kuljetusmuodon mukaanlautta, kone).
  • Hanki Zakynthos Heraklionn matkan hinnat, ajat ja kesto napsauttamalla Tarkista hinnat -painiketta ja kirjoittamalla lähtöpäivämäärät ja matkustajamäärä. Huomio: pyrimme keräämään enimmäismäärät eri kumppaneiden matka-sivustoilta, jotta voimme kertoa teille parhaimmillaan, mutta tämä ei ole aina mahdollista.
  • Etsi Zakynthosin ja Heraklionn kaupungit kartalla sekä reitillä Zakynthos Heraklion ja eri yhteyspisteet (N. Kazantzakisin lentokenttä, Zakynthosin lauttaterminaali, Zakinthosin lentokenttä) napsauttamalla Tiedot & Kartta-painiketta.
  • Etsi hotelleja kohteesta Heraklion

Kaikki liikennemuodot Zakynthos Heraklion

Jos haluat matkustaa Zakynthosista (Jooniansaaret, Kreikka) Heraklionan (Kreeta, Kreikka) 467 km: n päässä, voit lainata 2 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone ja/tai lauttaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Ei suoraa lentoa voit lentää Heraklionan Zakynthosista, mutta tämä matka on mahdollista tehdä vain lentokoneella lennoilla Zakynthos-Bari ja Bari-Heraklion
Jätä Zakynthos ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Zakinthos ZTH: n lentokentälle 3.7 km: een, kun haluat tehdä lennon Bariiin (Palese Airport, IATA-koodi: BRI], jota hallinnoi Volotea.Bariista ota toinen kone Volotea: llä, joka vie sinut N. Kazantzakisn lentokentälle (Heraklion, Kreikka).
Ei ole Zakynthosin Heraklionn suoraa risteystä, joten sinun täytyy käyttää toista keinoa (kone) yhdistää lautalla meriliikenteen loppuun saattamiseksi Zakynthos-Bari.
Tulet Zakynthosin satamaan 0.5 km de Zakynthosiin Ventouris Ferries-aluksella. Vene laittaa Bari Molo San Vito 4n satamaan 1.4 km: ta Bariista. Suosittelemme, että tulet Zakynthosin satamaan lennolle 1–2 tuntia ennen varauksesi ilmoitettua aikaa.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)