Matkusta kohteesta Zakynthos kohteeseen Kos

Suunnittele matkasi Zakynthosista Kosan vuonna kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

1 vaihtoehto mennä Zakynthosista Kosan vuonna kone

  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
Zakynthos
Kos
  • Hanki hinnat

Matkustaa Zakynthos Kos

Kuljetusmuodotkone
etäisyys573 km
Suora linjaEi

Miten päästä kohteesta Zakynthos kohteeseen Kos?

Tarjoamme 1 reittiä konevalmistella Zakynthos Kosn matka. Esitetyt matkat luokitellaan suoritusindeksiin (mitattuna muutosten lukumäärän, arvioidun keston, lentoaseman ja sen kaupungin keskustan välisen etäisyyden mukaan) mukaan. Voit:
  • Lajittele tulokset kuljetusmuodon mukaankone).
  • Hanki Zakynthos Kosn matkan hinnat, ajat ja kesto napsauttamalla Tarkista hinnat -painiketta ja kirjoittamalla lähtöpäivämäärät ja matkustajamäärä. Huomio: pyrimme keräämään enimmäismäärät eri kumppaneiden matka-sivustoilta, jotta voimme kertoa teille parhaimmillaan, mutta tämä ei ole aina mahdollista.
  • Etsi Zakynthosin ja Kosn kaupungit kartalla sekä reitillä Zakynthos Kos ja eri yhteyspisteet (Kosin lentokenttä, Zakinthosin lentokenttä) napsauttamalla Tiedot & Kartta-painiketta.
  • Etsi hotelleja kohteesta Kos

Kaikki liikennemuodot Zakynthos Kos

Jos haluat matkustaa Zakynthosista (Jooniansaaret, Kreikka) Kosan (Dodecanese, Kreikka) 573 km: n päässä, voit lainata Vain yksi liikennemuoto (kone).
Ei suoraa lentoa voit lentää Kosan Zakynthosista, mutta tämä matka on mahdollista tehdä vain lentokoneella lennoilla Zakynthos-Rooma ja Rooma-Kos
Jätä Zakynthos ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Zakinthos ZTH: n lentokentälle 3.7 km: een, kun haluat tehdä lennon Roomaiin (Fiumicino Airport, IATA-koodi: FCO], jota hallinnoi Easyjet tai Vueling Airlines.Roomaista ota toinen kone Ryanair, Vueling Airlines tai Easyjet: llä, joka vie sinut Kosn lentokentälle (Kos, Kreikka).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)