Matkusta kohteesta Zakynthos kohteeseen Milos

Suunnittele matkasi Zakynthosista Milosan vuonna lautta, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

3 vaihtoehtoa mennä Zakynthosista Milosan vuonna kone, lautta

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Zakynthos
Milos
  • Hanki hinnat
2
Zakynthos
Bari
Milos
  • Hanki hinnat
3
Zakynthos
Bari
Ateena
Milos
  • Hanki hinnat

Matkustaa Zakynthos Milos

Kuljetusmuodotkone, lautta
etäisyys333 km
Suora linjaEi

Kuinka matkustaa Zakynthos että Milos ?

Kuten monet matkustajat, etsit halvimpia kuljetustarjouksia, joista matkustaa Zakynthos että Milos? Yleensä tämä ei ole helppo tehtävä, ja sinun on selattava useita sivustoja vertaillaksesi kaikkia tarjouksia.

Multimodaalisen hakukoneesi Vivanodon ansiosta löydät samalta sivustolta kaikki hinnat lautta ja lennot päästä Milos. Sinun on vain määritettävä lähtöpäivä Milos anna sitten Vivanoda etsiä sinua. Tarkenna hakuasi mieltymystesi mukaan käyttämällä käytettävissä olevia suodattimia ja lajitteluvaihtoehtoja.

Matkustaa Zakynthos, lennot tai lautta of Aegean Airlines, Ventouris Ferries, Volotea, Olympic Air, Aigaion Pelagos, Aegean Speed Lines, Zante Ferries ja Sea Jets vie sinut Milos.

Kaikki liikennemuodot Zakynthos Milos

Jos haluat matkustaa Zakynthosista (Jooniansaaret, Kreikka) Milosan (Kykladien saaret, Kreikka) 333 km: n päässä, voit lainata 2 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone ja/tai lauttaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Ei suoraa lentoa voit lentää Milosan Zakynthosista, mutta tämä matka on mahdollista tehdä vain lentokoneella lennoilla Zakynthos-Bari, Bari-Ateena ja Ateena-Milos
Jätä Zakynthos ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Zakinthos ZTH: n lentokentälle 3.7 km: een, kun haluat tehdä lennon Bariiin (Palese Airport, IATA-koodi: BRI], jota hallinnoi Volotea.Bariista ota toinen kone Aegean Airlines tai Volotea: llä, joka vie sinut Eleftherios Venizelos Internationaln lentokentälle (Ateena, Kreikka).Kun olet pysähtynyt Ateenaiin, ota Olympic Air-lento Milos MLO: hen.
Ei ole Zakynthosin Milosn suoraa risteystä, joten sinun täytyy käyttää toista keinoa (kone) yhdistää lautalla meriliikenteen loppuun saattamiseksi Zakynthos-Bari ja Ateena-Milos.
Tulet Zakynthosin satamaan 0.5 km de Zakynthosiin Ventouris Ferries-aluksella. Vene laittaa Bari Molo San Vito 4n satamaan 1.4 km: ta Bariista. Suosittelemme, että tulet Zakynthosin satamaan lennolle 1–2 tuntia ennen varauksesi ilmoitettua aikaa.Toinen veneretki on pakko päästä Milosan Zakynthosista: Ateena-Milos on Sea Jets, LANE Sea Line, Zante Ferries, Aegean Speed Lines tai Aigaion Pelagos: n kanssa.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)