Matkusta kohteesta Zakynthos kohteeseen Preveza

Suunnittele matkasi Zakynthosista Prevezaan vuonna lautta, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

2 vaihtoehtoa mennä Zakynthosista Prevezaan vuonna kone, lautta

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Zakynthos
Kefalonia
Ateena
Preveza
  • Hanki hinnat
2
Zakynthos
Kyllini
Kefalonia
Ateena
Preveza
  • Hanki hinnat

Matkustaa Zakynthos Preveza

Kuljetusmuodotkone, lautta
etäisyys131 km
Suora linjaEi

Miten päästä kohteesta Zakynthos kohteeseen Preveza?

Laivayhtiöt
FlixBuksen veneet tarjoavat meriliikenteen Zakynthosin sataman ja Kylliniin välillä (Kyllini, 5.1 km). ja välillä Kyllini ja Kefalonia, jossa he palvelevat satamia Kyllini ja Poros vastaavasti 5.1 km ja 19 km pois keskustasta niiden kaupungeissa.
Kefalonian Lines-lautat tekevät rajan Kylliniin sataman ja Kefaloniain välillä (Poros (Kefalonia), 19 km).
Hellenic Seaways-alukset käyttävät meriliikennettä välillä Kefalonia ja Ateena, jossa he palvelevat satamia Poros ja Athens Piraeus E1 vastaavasti 19 km ja 9.1 km pois keskustasta niiden kaupungeissa.
FlixBuksen veneet tarjoavat meriliikenteen Zakynthosin sataman ja Kylliniin välillä (Kyllini, 5.1 km).
Lentoyhtiöt
Aegean Airlines tekee lennon lähtevät Eleftherios Venizelos International ATH: n lentokentältä, joka sijaitsee 21 km: n päässä Ateenain keskustasta Prevezaiin (saapuminen Aktion PVK: n lentokentälle)

Kaikki liikennemuodot Zakynthos Preveza

Jos haluat matkustaa Zakynthosista (Jooniansaaret, Kreikka) Prevezaan (Kreikka) 131 km: n päässä, voit lainata 2 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone ja/tai lauttaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Ei ole Zakynthosin Prevezan suoraa risteystä, joten sinun täytyy käyttää toista keinoa (kone) yhdistää lautalla meriliikenteen loppuun saattamiseksi Zakynthos-Kyllini, Kyllini-Kefalonia ja Kefalonia-Ateena.
Tulet Zakynthosin satamaan 0.5 km de Zakynthosiin Ionan Ferries tai Ionian Group-aluksella. Vene laittaa Kyllinin satamaan 5.1 km: ta Kylliniista. Suosittelemme, että tulet Zakynthosin satamaan lennolle 1–2 tuntia ennen varauksesi ilmoitettua aikaa.Toinen veneretki on pakko päästä Prevezaan Zakynthosista: Kyllini-Kefalonia on Kefalonian Lines tai Ionan Ferries: n kanssa.Lauttamatkan suorittamiseksi sinun on jatkettava Kefalonia-Ateena-linjaa.
Tällä hetkellä ei ole suoraa lentoa lentoa kohteeseen Preveza Zakynthos. Voit ottaa lennonAteena-Preveza tee sitten jäljellä oleva matka lautta.
Jätä Ateena ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Eleftherios Venizelos International ATH: n lentokentälle 21 km: een, kun haluat tehdä lennon Prevezaiin (Aktion Airport, IATA-koodi: PVK], jota hallinnoi Aegean Airlines.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)