Zürich
Matkusta suoraan Dortmund bussi, juna, kimppakyytiä
Dortmund
Katso hinnat

Miten päästä Zürich Dortmund?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Zürich kohteesta Dortmund ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Zürich Dortmund, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Zürich ja Dortmund väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Deutsche Bahn, SBB CFF FFS, EuroBahn, Eurolines CH tai FlixBus) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Zürich ja Dortmund välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Zürich-Dortmund-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Zürich Dortmund sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Zürich Dortmund

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Zürich Dortmund, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Zürich Dortmund junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Zürich-Dortmund-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Zürich Dortmund

Monet lennot yhdistävät Zürich ja Dortmund päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Dortmund ennätysajassa.

Kimppakyyti Zürich Dortmund

Kimppakyyti Zürich ja Dortmund välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Dortmund hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Zürich tai Dortmund.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Zürich Dortmund -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Zürich Dortmund

Lähtökaupunki
Zürich
Sveitsi
Määränpääkaupunki
Dortmund
Saksa
Nordrhein-Westfalen
Etäisyys
467 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys bussi, juna ja kimppakyytiä.
Etsi Zürich Dortmund lippuja
Etsi majoitusta Dortmund
Suunnittele matkasi Zürich Dortmund helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Zürich Dortmund helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Zürich ja Dortmund välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Deutsche Bahn, SBB CFF FFS, EuroBahn, Eurolines CH tai FlixBus, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Zürich ja Dortmund välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Zürich ja Dortmund välillä

Kimppakyytien edut ja haitat Zürich Dortmund?
Ympäristöystävällinen Jakamalla auton jonkun muun kanssa vähennät Zürich Dortmund suuntautuvan matkan ympäristövaikutuksia.
Joustava Kimppakyyti Zürich Dortmund on usein joustavampi kuin muut liikennemuodot.
Mukavuus Sinun on jaettava tila autossa muiden matkustajien kanssa koko matkan ajan Zürich Dortmund.
Turvattomuuden tunne Saattaa käydä niin, että tunnet olosi turvattomaksi autossa kuljettajan kanssa hänen asenteensa tai ajotyylinsä vuoksi.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Zürich Dortmund?
Maisemat Zürich ja Dortmund väliset junat tarjoavat usein henkeäsalpaavia maisemia matkan aikana.
Ympäristöystävällisyys Zürich-Dortmund-junaa pidetään ympäristöystävällisempänä liikennevälineenä kuin lentämistä tai pelkkää autolla ajamista.
Kustannukset Zürich-Dortmund-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Zürich-Dortmund-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Zürich Dortmund?
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Zürich ja Dortmund väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Hinnat Bussiliput Zürich Dortmund ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Dortmund (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Comfort Zürich-Dortmund-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Zürich Dortmund kulkevat 467 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Dortmund.
Zürich Dortmund lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Zürich ja Dortmund välillä on nopein tapa matkustaa 467 km Zürich ja Dortmund välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Zürich Dortmund sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Turvatarkastukset Dortmund matkustavien on usein saavuttava Zürich lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Hinnat Lentoliput Zürich Dortmund voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).

Mistä aloittaa Zürich? Minne saavun Dortmund?

Zürich lähtö bussiasemat

Zurich
Kartta
Zurich
Kartta

Zürich lähtöasemat

Zurich HB
Kartta

Zürich lähtevät lentokentät

Zurich
Kartta

Dortmund saapuminen linja-autoasemat

Dortmund - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kartta

Dortmund saapuminen asemat

Dortmund Hbf
Kartta
Dortmund-Dorstfeld
Kartta
Dortmund-Dorstfeld Süd
Kartta
Dortmund Universität
Kartta
Dortmund-Kley
Kartta
Dortmund-Kurl
Kartta
Dortmund-Mengede
Kartta
Dortmund-Oespel
Kartta
Dortmund-Scharnhorst
Kartta
Etsi Zürich Dortmund lippuja
Etsi majoitusta Dortmund

Bussi Zürich Dortmund

Bussilipun keskihinta reitillä Zürich-Dortmund vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Zürich - Dortmund Vivanodalla.

Bussimatkan kesto välillä Zürich - Dortmund vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Dortmund liikennöivät bussit.

Useimmat Zürich ja Dortmund väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Lähtöjen tiheys Dortmund Zürich vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Dortmund, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Bussiyhtiöt Zürich Dortmund

Eurolines CH
Eurolines CH
FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Onebus
Onebus
Etsi bussilippuja Zürich Dortmund

Junat Zürich Dortmund

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Zürich Dortmund. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Keskimääräinen junamatka-aika Zürich Dortmund riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Dortmund ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Saadaksesi parhaat tarjoukset Zürich ja Dortmund välisistä junalipuista kannattaa varata etukäteen, olla joustava aikataulujen suhteen ja vertailla lippujen hintoja Vivanodan avulla.

Junalippu Zürich Dortmund kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Junayhtiöt Zürich Dortmund

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
EuroBahn
EuroBahn
FlixTrain
FlixTrain
Etsi Zürich Dortmund junaliput

Lennot Zürich Dortmund

Lentoyhtiöt Zürich Dortmund

Air Berlin
Air Berlin
Darwin Airline
Darwin Airline
Germanwings
Germanwings
Lufthansa
Lufthansa
Swiss International Airlines
Swiss International Airlines
Etsi lentoja Zürich Dortmund

Kimppakyyti Zürich Dortmund

Kimppakyydin kuljettajilla on usein rajoituksia suurille matkatavaroille ajoneuvon rajallisen tilan vuoksi. Siksi on suositeltavaa, että otat yhteyttä kuljettajaan ennen Zürich ja Dortmund välistä matkaasi, jotta voit keskustella näistä asioista.

Keskimääräinen hinta kimppakyydillä Zürich Dortmund riippuu useista tekijöistä, kuten vuodenajasta, kysynnästä ja tarjonnasta sekä käytetystä kimppakyytialustasta. Saadaksesi erittäin tarkan arvion kimppakyydin hinnasta ja saatavuudesta reitillä Zürich - Dortmund voit aloittaa haun Vivanodalla syöttämällä matkapäiväsi.

Kimppakyytejä pidetään yleensä turvallisena vaihtoehtona matkustaa Zürich ja Dortmund välillä. On kuitenkin tärkeää tarkistaa kuljettajien arvostelut ja arvosanat ennen matkan varaamista. On myös suositeltavaa, että jaat henkilökohtaiset tietosi vain sellaisten ihmisten kanssa, joihin luotat.

Zürich ja Dortmund välisen kimppakyyti-matkan kesto riippuu myös liikenneolosuhteista ja kuljettajan valitsemasta reitistä. Aloittamalla nyt hintahaun Vivanodalla saat arvioidun ajan kullekin saatavilla olevalle kimppakyyti tarjoukselle.

Kimppakyytijärjestelmä Zürich Dortmund

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Zürich Dortmund

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika