Bielefeld
Matkusta suoraan Dortmund bussi, juna, kimppakyytiä
Dortmund
Katso hinnat

Miten päästä Bielefeld Dortmund?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Bielefeld kohteesta Dortmund ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Bielefeld Dortmund, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Bielefeld ja Dortmund väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (FlixTrain, Deutsche Bahn, Blablacar, FlixBus tai ADAC PostBus) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Bielefeld ja Dortmund välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Bielefeld-Dortmund-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Bielefeld Dortmund sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Bielefeld Dortmund

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Bielefeld Dortmund, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Bielefeld Dortmund junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Bielefeld-Dortmund-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Kimppakyyti Bielefeld Dortmund

Kimppakyyti Bielefeld ja Dortmund välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Dortmund hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Bielefeld tai Dortmund.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Bielefeld Dortmund -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Bielefeld Dortmund

Lähtökaupunki
Bielefeld
Saksa
Nordrhein-Westfalen
Määränpääkaupunki
Dortmund
Saksa
Nordrhein-Westfalen
Etäisyys
93 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys bussi, juna ja kimppakyytiä.
Etsi Bielefeld Dortmund lippuja
Etsi majoitusta Dortmund
Suunnittele matkasi Bielefeld Dortmund helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Bielefeld Dortmund helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Bielefeld ja Dortmund välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten FlixTrain, Deutsche Bahn, Blablacar, FlixBus tai ADAC PostBus, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Bielefeld ja Dortmund välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Bielefeld ja Dortmund välillä

Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Bielefeld Dortmund?
Hinnat Bussiliput Bielefeld Dortmund ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Dortmund (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Bielefeld ja Dortmund väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Matka-aika Bussit Bielefeld Dortmund kulkevat 93 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Dortmund.
Comfort Bielefeld-Dortmund-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Bielefeld Dortmund?
Mukavuus Bielefeld ja Dortmund välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Saavutettavuus Bielefeld tai Dortmund juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Joustavuus Bielefeld-Dortmund-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Kustannukset Bielefeld-Dortmund-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Kimppakyytien edut ja haitat Bielefeld Dortmund?
Taloudellinen Kimppakyyti Bielefeld Dortmund on usein edullisin tapa matkustaa.
Ympäristöystävällinen Jakamalla auton jonkun muun kanssa vähennät Bielefeld Dortmund suuntautuvan matkan ympäristövaikutuksia.
Saatavuus Saatavuuden löytäminen kimppakyytiin Bielefeld Dortmund voi olla hankalaa, varsinkin jos suunnittelet etukäteen. Useimmat kimppakyydit ovat saatavilla vasta muutamaa päivää tai viikkoa ennen lähtöä.
Mukavuus Sinun on jaettava tila autossa muiden matkustajien kanssa koko matkan ajan Bielefeld Dortmund.

Mistä aloittaa Bielefeld? Minne saavun Dortmund?

Bielefeld lähtö bussiasemat

Bielefeld
Kartta

Bielefeld lähtöasemat

Bielefeld Hbf
Kartta

Dortmund saapuminen linja-autoasemat

Dortmund - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kartta

Dortmund saapuminen asemat

Dortmund Hbf
Kartta
Etsi Bielefeld Dortmund lippuja
Etsi majoitusta Dortmund

Bussi Bielefeld Dortmund

Lähtöjen tiheys Dortmund Bielefeld vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Dortmund, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Bussimatkan kesto välillä Bielefeld - Dortmund vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Dortmund liikennöivät bussit.

Matkustajat voivat yleensä ottaa matkatavaroita mukaan Bielefeld-Dortmund-bussiin, mutta on tärkeää tarkistaa paino- ja kokorajoitukset liikenteenharjoittajalta. Myös matkatavaroiden määrä on hyvin usein rajoitettu.

Useimmat Bielefeld ja Dortmund väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Bussiyhtiöt Bielefeld Dortmund

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Etsi bussilippuja Bielefeld Dortmund

Junat Bielefeld Dortmund

Junalippu Bielefeld Dortmund kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Keskimääräinen junamatka-aika Bielefeld Dortmund riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Dortmund ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Saadaksesi parhaat tarjoukset Bielefeld ja Dortmund välisistä junalipuista kannattaa varata etukäteen, olla joustava aikataulujen suhteen ja vertailla lippujen hintoja Vivanodan avulla.

Bielefeld Dortmund junalla matkustaville lapsille, opiskelijoille ja senioreille on tarjolla alennuksia, jotka vaihtelevat lipputyypin ja iän mukaan. Kun annat ikäsi Vivanoda-hakuun, näytettävissä hinnoissa otetaan huomioon mahdolliset ikään liittyvät alennukset.

Junayhtiöt Bielefeld Dortmund

FlixTrain
FlixTrain
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Etsi Bielefeld Dortmund junaliput

Kimppakyyti Bielefeld Dortmund

Kimppakyytejä pidetään ympäristöystävällisempänä vaihtoehtona kuin muita liikennemuotoja, sillä ne vähentävät hiilidioksidipäästöjä vähentämällä liikenteessä olevien autojen määrää. Tämä riippuu kuitenkin samaa ajoneuvoa käyttävien henkilöiden määrästä ja ajoneuvon polttoaineenkulutuksesta.

Kimppakyytejä pidetään yleensä turvallisena vaihtoehtona matkustaa Bielefeld ja Dortmund välillä. On kuitenkin tärkeää tarkistaa kuljettajien arvostelut ja arvosanat ennen matkan varaamista. On myös suositeltavaa, että jaat henkilökohtaiset tietosi vain sellaisten ihmisten kanssa, joihin luotat.

Keskimääräinen hinta kimppakyydillä Bielefeld Dortmund riippuu useista tekijöistä, kuten vuodenajasta, kysynnästä ja tarjonnasta sekä käytetystä kimppakyytialustasta. Saadaksesi erittäin tarkan arvion kimppakyydin hinnasta ja saatavuudesta reitillä Bielefeld - Dortmund voit aloittaa haun Vivanodalla syöttämällä matkapäiväsi.

Vivanodalla, alustallamme, jolla voit vertailla liikennemuotoja välillä Bielefeld ja Dortmund, saat käyttöösi kaikki saatavilla olevat kimppakyyti-tarjoukset hinnoineen, arvioituine kestoineen ja noutopaikkoineen.

Kimppakyytijärjestelmä Bielefeld Dortmund

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Bielefeld Dortmund

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika