Suositeltu reitti
Helsinki
Matkusta suoraan Rovaniemi lennot, juna
Rovaniemi
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Helsinki
Matkusta lennot, juna Oulu
Oulu
Matkusta juna Rovaniemi
Rovaniemi
Katso hinnat

Miten päästä Helsinki Rovaniemi?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Helsinki kohteesta Rovaniemi ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Helsinki Rovaniemi, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Helsinki ja Rovaniemi väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Blue1, Finnair, Norwegian Air Shuttle tai VR) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Helsinki ja Rovaniemi välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Helsinki-Rovaniemi-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Helsinki Rovaniemi sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Helsinki Rovaniemi junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Helsinki-Rovaniemi-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Helsinki Rovaniemi

Monet lennot yhdistävät Helsinki ja Rovaniemi päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Rovaniemi ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Helsinki Rovaniemi -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Helsinki Rovaniemi

Lähtökaupunki
Helsinki
Suomi
Määränpääkaupunki
Rovaniemi
Suomi
Etäisyys
705 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot ja juna.
Etsi Helsinki Rovaniemi lippuja
Etsi majoitusta Rovaniemi
Suunnittele matkasi Helsinki Rovaniemi helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Helsinki Rovaniemi helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Helsinki ja Rovaniemi välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Blue1, Finnair, Norwegian Air Shuttle tai VR, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Helsinki ja Rovaniemi välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Helsinki ja Rovaniemi välillä

Helsinki Rovaniemi lentämisen edut ja haitat?
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Helsinki Rovaniemi sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Nopeus Lentäminen Helsinki ja Rovaniemi välillä on nopein tapa matkustaa 705 km Helsinki ja Rovaniemi välillä.
Turvatarkastukset Rovaniemi matkustavien on usein saavuttava Helsinki lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Ympäristöhaitat Helsinki ja Rovaniemi välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Hinnat Lentoliput Helsinki Rovaniemi voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Helsinki Rovaniemi?
Mukavuus Helsinki ja Rovaniemi välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Nopeus Junat Helsinki Rovaniemi ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Ympäristöystävällisyys Helsinki-Rovaniemi-junaa pidetään ympäristöystävällisempänä liikennevälineenä kuin lentämistä tai pelkkää autolla ajamista.
Joustavuus Helsinki-Rovaniemi-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Kustannukset Helsinki-Rovaniemi-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.

Mistä aloittaa Helsinki? Minne saavun Rovaniemi?

Helsinki lähtöasemat

Helsinki
Kartta
Helsinki Pasila
Kartta
Vantaa Tikkurila
Kartta
Pasila tavara
Kartta
Oulunkylä
Kartta
Malmi
Kartta
Pasila autojuna-asema
Kartta
Havukoski
Kartta
Pukinmäki
Kartta
Tapanila
Kartta
Puistola
Kartta
Rekola
Kartta
Hiekkaharju
Kartta
Koivukylä
Kartta
Hanala
Kartta
None
None

Helsinki lähtevät lentokentät

Helsinki-Vantaa
Kartta

Rovaniemi saapuminen asemat

Rovaniemi
Kartta
Muurola
Kartta
Vaarala
Kartta

Rovaniemi saapumislentokentät

Rovaniemi
Kartta
Etsi Helsinki Rovaniemi lippuja
Etsi majoitusta Rovaniemi

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Helsinki ja Rovaniemi välillä

Oletko päättänyt matkustaa Helsinki Rovaniemi ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten juna tai lennot, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Helsinki ja Rovaniemi väliselle matkallesi.

  • 1. Vältä lisämaksuja
    Jotkin lisämaksut, kuten Helsinki Rovaniemi suuntautuvan matkan aikana nautittavat ruoat ja juomat, voivat olla kalliita, eivätkä ne ole aina tarpeen lyhyellä matkalla. Säästääksesi rahaa yritä suunnitella välipalat tai juomat ennen Rovaniemi lähtöäsi ja käytä ilmaisia vaihtoehtoja viihteeksi, kuten kirjan lukemista.
  • 2. Jousta päivämäärien suhteen
    Helsinki ja Rovaniemi väliset liput ovat usein halvempia arkisin kuin viikonloppuisin. Jos sinulla on varaa matkustaa Rovaniemi viikolla eikä viikonloppuna, voit säästää rahaa Helsinki-Rovaniemi-lippusi hinnassa. Lisäksi joustavuus päivämäärien suhteen voi myös auttaa sinua löytämään parhaat hinnat Rovaniemi.
  • 3. Vältä ruuhka-aikoja
    Helsinki ja Rovaniemi väliset liput ovat hyvin usein halvempia, jos matkustat ruuhka-aikojen ulkopuolella. Välttämällä näitä ruuhka-aikoja voit säästää matkalippusi hinnassa. Lisäksi matkustamalla Rovaniemi ruuhka-aikojen ulkopuolella voit matkustaa mukavammin.

Junat Helsinki Rovaniemi

Saadaksesi parhaat tarjoukset Helsinki ja Rovaniemi välisistä junalipuista kannattaa varata etukäteen, olla joustava aikataulujen suhteen ja vertailla lippujen hintoja Vivanodan avulla.

Junalippuja Helsinki Rovaniemi voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Helsinki ja Rovaniemi välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Helsinki Rovaniemi. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Helsinki Rovaniemi junalla matkustaville lapsille, opiskelijoille ja senioreille on tarjolla alennuksia, jotka vaihtelevat lipputyypin ja iän mukaan. Kun annat ikäsi Vivanoda-hakuun, näytettävissä hinnoissa otetaan huomioon mahdolliset ikään liittyvät alennukset.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Helsinki Rovaniemi. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Helsinki ja Rovaniemi välillä.

Junayhtiöt Helsinki Rovaniemi

VR
VR
Etsi Helsinki Rovaniemi junaliput

Lennot Helsinki Rovaniemi

Lentoyhtiöt Helsinki Rovaniemi

Blue1
Blue1
Finnair
Finnair
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Etsi lentoja Helsinki Rovaniemi
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika