Helsinki
Matkusta suoraan Vaasa juna, lennot
Vaasa
Katso hinnat

Miten päästä Helsinki Vaasa?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Helsinki kohteesta Vaasa ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Helsinki Vaasa, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Helsinki ja Vaasa väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (VR, Blue1 tai Finnair) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Helsinki ja Vaasa välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Helsinki-Vaasa-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Helsinki Vaasa sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Helsinki Vaasa junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Helsinki-Vaasa-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Helsinki Vaasa

Monet lennot yhdistävät Helsinki ja Vaasa päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Vaasa ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Helsinki Vaasa -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Helsinki Vaasa

Lähtökaupunki
Helsinki
Suomi
Määränpääkaupunki
Vaasa
Suomi
Etäisyys
370 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys juna ja lennot.
Etsi Helsinki Vaasa lippuja
Etsi majoitusta Vaasa
Suunnittele matkasi Helsinki Vaasa helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Helsinki Vaasa helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Helsinki ja Vaasa välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten VR, Blue1 tai Finnair, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Helsinki ja Vaasa välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Helsinki ja Vaasa välillä

Edut ja haitat, kun matkustat junalla Helsinki Vaasa?
Nopeus Junat Helsinki Vaasa ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Mukavuus Helsinki ja Vaasa välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Saavutettavuus Helsinki tai Vaasa juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Kustannukset Helsinki-Vaasa-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Helsinki-Vaasa-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Helsinki Vaasa lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Helsinki ja Vaasa välillä on nopein tapa matkustaa 370 km Helsinki ja Vaasa välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Helsinki Vaasa sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Hinnat Lentoliput Helsinki Vaasa voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Turvatarkastukset Vaasa matkustavien on usein saavuttava Helsinki lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Ympäristöhaitat Helsinki ja Vaasa välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.

Mistä aloittaa Helsinki? Minne saavun Vaasa?

Helsinki lähtöasemat

Helsinki
Kartta
Helsinki Pasila
Kartta
Vantaa Tikkurila
Kartta
Pasila tavara
Kartta
Oulunkylä
Kartta
Malmi
Kartta
Pasila autojuna-asema
Kartta
Havukoski
Kartta
Pukinmäki
Kartta
Tapanila
Kartta
Puistola
Kartta
Rekola
Kartta
Hiekkaharju
Kartta
Koivukylä
Kartta
Hanala
Kartta
None
None

Helsinki lähtevät lentokentät

Helsinki-Vantaa
Kartta

Vaasa saapuminen asemat

Vaasa
Kartta

Vaasa saapumislentokentät

Vaasa
Kartta
Etsi Helsinki Vaasa lippuja
Etsi majoitusta Vaasa

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Helsinki ja Vaasa välillä

Oletko päättänyt matkustaa Helsinki Vaasa ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten juna tai lennot, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Helsinki ja Vaasa väliselle matkallesi.

  • 1. Vertaa hintoja
    Vivanodan käyttäminen on hyvä tapa löytää parhaat hinnat matkallesi Helsinki Vaasa. Sen avulla voit vertailla eri liikennöitsijöiden hintoja yhdellä haulla ja löytää parhaan hinnan Vaasa.
  • 2. Vältä lisämaksuja
    Jotkin lisämaksut, kuten Helsinki Vaasa suuntautuvan matkan aikana nautittavat ruoat ja juomat, voivat olla kalliita, eivätkä ne ole aina tarpeen lyhyellä matkalla. Säästääksesi rahaa yritä suunnitella välipalat tai juomat ennen Vaasa lähtöäsi ja käytä ilmaisia vaihtoehtoja viihteeksi, kuten kirjan lukemista.
  • 3. Jousta päivämäärien suhteen
    Helsinki ja Vaasa väliset liput ovat usein halvempia arkisin kuin viikonloppuisin. Jos sinulla on varaa matkustaa Vaasa viikolla eikä viikonloppuna, voit säästää rahaa Helsinki-Vaasa-lippusi hinnassa. Lisäksi joustavuus päivämäärien suhteen voi myös auttaa sinua löytämään parhaat hinnat Vaasa.

Junat Helsinki Vaasa

Junalippu Helsinki Vaasa kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Helsinki Vaasa. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Helsinki ja Vaasa välillä.

Helsinki Vaasa junalla matkustaville lapsille, opiskelijoille ja senioreille on tarjolla alennuksia, jotka vaihtelevat lipputyypin ja iän mukaan. Kun annat ikäsi Vivanoda-hakuun, näytettävissä hinnoissa otetaan huomioon mahdolliset ikään liittyvät alennukset.

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Helsinki Vaasa. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Helsinki ja Vaasa välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Keskimääräinen junamatka-aika Helsinki Vaasa riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Vaasa ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Junayhtiöt Helsinki Vaasa

VR
VR
Etsi Helsinki Vaasa junaliput

Lennot Helsinki Vaasa

Lentoyhtiöt Helsinki Vaasa

Blue1
Blue1
Finnair
Finnair
Etsi lentoja Helsinki Vaasa
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika