Miten päästä Saksa?

Olitpa sitten kokenut matkailija tai suunnittelitpa ensimmäistä matkaasi Saksa, on usein hankalaa tietää, millaisia eri liikenneratkaisuja sinulla on käytettävissäsi, jotta pääset tähän maahan ja voit liikkua Saksa.

Vivanoda auttaa sinua löytämään parhaat kuljetusvaihtoehdot Saksa ja helpottaa matkaasi tärkeimpiin kaupunkeihin, kuten Berliini, Hampuri, München, Köln, Frankfurt am Main, Essen tai Dortmund.

Vivanodan avulla voit vertailla eri liikennevaihtoehtoja matkallesi Saksa, matkustitpa sitten lentokoneella, junalla, bussilla tai kimppakyydeillä. Olemme keränneet kaikki tarvittavat tiedot, joiden avulla voit valita tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan reitin ja liikennevälineen. Olemme myös listanneet kunkin liikennevälineen tärkeimmät kuljetusyhtiöt, kuten Germania, Air Berlin, Germanwings, Deutsche Bahn, ÖBB, SNCF, Stena Line, Finnlines, TT-Line, FlixBus, ADAC PostBus ja Eurolines CH, jotta voit helposti varata matkasi.

Junalla Saksa

Junat ovat erittäin kätevä tapa tutustua Saksa, sillä junayhteydet ovat nopeita suurimpien kaupunkien välillä ja sieltä avautuvat upeat panoraamanäkymät. Deutsche Bahn, ÖBB ja SNCFn suurnopeus- tai alueelliset junat yhdistävät Köln, Frankfurt am Main tai Essen kaltaiset kaupungit lyhyessä ajassa.

Bussilla Saksa

Bussilla matkustaminen Saksa on erinomainen valinta niille, jotka haluavat tutustua maahan omaan tahtiinsa ja kuluttamatta liikaa rahaa. FlixBus, ADAC PostBus ja Eurolines CH-linja-autot yhdistävät kaukaisimmat kaupungit, kuten Regensburg, Gottingen tai Wurzburg, ja tarjoavat ainutlaatuisen ja aidon kokemuksen.

Lennot Saksa

Lentäminen Saksa tarjoaa monenlaisia kohteita, kuten Berliini, Hampuri tai München. Lentoyhtiöt, kuten Germania, Air Berlin ja Germanwings, tarjoavat suoria lentoja monista Euroopan kaupungeista, joten voit suunnitella matkasi erittäin joustavasti.

Matkusta Saksa

Matkusta Saksa
Etsi ja löydä lippuja Saksa
Etsi majoitusta Saksa

Tiivis opas matkustamiseen Saksa

Saksa on monikasvoinen maa, jossa on vilkkaita, moderneja kaupunkeja, viehättäviä kyliä ja vaikuttavia luonnonmaisemia. Tässä on joitakin tärkeimpiä nähtävyyksiä, jotka kannattaa nähdä Saksan-matkallasi.

Berliini on Saksan pääkaupunki ja ehdoton vierailukohde. Se on täynnä historiallisia kohteita, kuten Berliinin muuri, Checkpoint Charlie ja holokaustin muistomerkki. Kaupungissa on myös vilkas yöelämä ja kukoistava taide-elämä.

Etelä-Saksassa sijaitseva München on viehättävä kaupunki, jossa on historiallisia rakennuksia ja monia perinteisiä panimoita. Vierailijat voivat tutustua Marienplatziin, kaupungin kuuluisaan toriin, tai vierailla läheisessä Neuschwansteinin linnassa, joka on maan romanttinen symboli.

Hampuri on Saksan toiseksi suurin kaupunki ja vilkas satamakaupunki, jossa on viehättäviä kanavia ja lukuisia museoita ja taidegallerioita. Matkustajat voivat myös tutustua kuuluisaan Reeperbahniin, kaupungin vilkkaaseen baarien ja klubien katuun.

Mustametsä on luonnonkaunis alue Lounais-Saksassa, jossa on tiheitä metsiä, järviä ja viehättäviä vuoria. Se on ihanteellinen paikka patikointiin, pyöräilyyn ja talviurheiluun.

Nürnbergin linna on hyvin säilynyt keskiaikainen linna Nürnbergin historiallisessa kaupungissa Etelä-Saksassa. Se on historiallisesti merkittävä paikka, jossa pidettiin Nürnbergin tuomioistuimet toisen maailmansodan jälkeen.

Liikenteellisesti Saksassa on tehokas ja luotettava junaverkosto, jossa on myös ICE-junan kaltaisia suurnopeusjunavaihtoehtoja. Monissa kaupungeissa on myös bussi- ja raitiovaunuverkosto. Matkustajat voivat myös harkita auton vuokraamista tutustuakseen maan maaseutualueisiin.

Saksa tarjoaa siis monenlaisia jännittäviä matkakokemuksia moderneista kaupungeista viehättäviin luonnonmaisemiin. Hyvin kehittyneen liikenneverkoston ansiosta on helppo liikkua ja tutustua kaikkeen, mitä maalla on tarjottavanaan.

Etsi ja löydä lippuja Saksa
Etsi majoitusta Saksa

Matkusta Saksa Suomesta

None
None
None
None