Helsinki
Matkusta suoraan Turku juna, bussi
Turku
Katso hinnat

Miten päästä Helsinki Turku?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Helsinki kohteesta Turku ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Helsinki Turku, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Helsinki ja Turku väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (VR tai FlixBus) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Helsinki ja Turku välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Helsinki-Turku-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Helsinki Turku sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Helsinki Turku

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Helsinki Turku, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Helsinki Turku junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Helsinki-Turku-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Helsinki Turku -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Helsinki Turku

Lähtökaupunki
Helsinki
Suomi
Määränpääkaupunki
Turku
Suomi
Etäisyys
150 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys juna ja bussi.
Etsi Helsinki Turku lippuja
Etsi majoitusta Turku
Suunnittele matkasi Helsinki Turku helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Helsinki Turku helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Helsinki ja Turku välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten VR tai FlixBus, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Helsinki ja Turku välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Helsinki ja Turku välillä

Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Helsinki Turku?
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Helsinki ja Turku väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Palvelut junassa Helsinki ja Turku välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Hinnat Bussiliput Helsinki Turku ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Turku (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Comfort Helsinki-Turku-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Helsinki Turku kulkevat 150 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Turku.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Helsinki Turku?
Nopeus Junat Helsinki Turku ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Saavutettavuus Helsinki tai Turku juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Maisemat Helsinki ja Turku väliset junat tarjoavat usein henkeäsalpaavia maisemia matkan aikana.
Kustannukset Helsinki-Turku-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Helsinki-Turku-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.

Mistä aloittaa Helsinki? Minne saavun Turku?

Helsinki lähtö bussiasemat

Helsinki Bus Station (Kamppi)
Kartta
Helsinki Terminal 2
Kartta

Helsinki lähtöasemat

Helsinki
Kartta
Helsinki Pasila
Kartta
Helsinki Kivihaka
Kartta
Ilmala asema
Kartta
Leppävaara
Kartta
Pitäjänmäki
Kartta
Huopalahti
Kartta
Kilo
Kartta
Kera
Kartta
Valimo
Kartta

Turku saapuminen linja-autoasemat

Turku, Bus Station
Kartta

Turku saapuminen asemat

Turku
Kartta
Kupittaa
Kartta
Turku satama
Kartta
Etsi Helsinki Turku lippuja
Etsi majoitusta Turku

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Helsinki ja Turku välillä

Oletko päättänyt matkustaa Helsinki Turku ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten bussi tai juna, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Helsinki ja Turku väliselle matkallesi.

  • 1. Vertaile liikennemuotoja
    Voi olla hyvä idea vertailla eri liikennemuotoja, jotta voit säästää rahaa matkallasi Helsinki Turku. Vaikka lentäminen tai junalla matkustaminen saattaa tuntua nopeimmalta vaihtoehdolta päästä Turku, kimppakyyti tai bussilla matkustaminen voi usein olla edullisempi vaihtoehto. Mieti myös matkan pituutta ja reittiä, jotta löydät edullisimman ja tarpeisiisi parhaiten sopivan ratkaisun.
  • 2. Vältä ruuhka-aikoja
    Helsinki ja Turku väliset liput ovat hyvin usein halvempia, jos matkustat ruuhka-aikojen ulkopuolella. Välttämällä näitä ruuhka-aikoja voit säästää matkalippusi hinnassa. Lisäksi matkustamalla Turku ruuhka-aikojen ulkopuolella voit matkustaa mukavammin.
  • 3. Vertaa hintoja
    Vivanodan käyttäminen on hyvä tapa löytää parhaat hinnat matkallesi Helsinki Turku. Sen avulla voit vertailla eri liikennöitsijöiden hintoja yhdellä haulla ja löytää parhaan hinnan Turku.

Bussi Helsinki Turku

Bussimatkan kesto välillä Helsinki - Turku vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Turku liikennöivät bussit.

Useimmat Helsinki ja Turku väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Useimmat liikenteenharjoittajat mahdollistavat paikkojen varaamisen verkossa Helsinki-Turku-bussille. Tämä palvelu on usein maksullinen.

Bussilipun keskihinta reitillä Helsinki-Turku vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Helsinki - Turku Vivanodalla.

Lähtöjen tiheys Turku Helsinki vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Turku, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Helsinki-Turku-bussilippujen palautuskäytäntö vaihtelee bussiyhtiöstä ja varausluokasta riippuen. Yleensä erittäin halvat liput ja erikoistarjoukset eivät oikeuta hyvitykseen peruutustapauksessa, mutta jotkin yhtiöt tarjoavat osittaisen hyvityksen tai lykkäysmahdollisuuden. On tärkeää lukea ehdot huolellisesti ennen Turku menevän lipun ostamista.

Bussiyhtiöt Helsinki Turku

FlixBus
FlixBus
Etsi bussilippuja Helsinki Turku

Junat Helsinki Turku

Keskimääräinen junamatka-aika Helsinki Turku riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Turku ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Junalippu Helsinki Turku kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Helsinki Turku. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Junalippuja Helsinki Turku voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Helsinki ja Turku välisissä junissa on tarjolla joko baarivaunuissa tai mobiilipalvelun kautta tarjottavia aterioita, kuten välipaloja, juomia ja lämpimiä aterioita.

Helsinki ja Turku välisen reitin liput voi noutaa asemalta, tulostaa kotona tai suoraan matkapuhelimesta. Joillakin asemilla on myös mahdollista noutaa liput itsepalvelukioskista.

Junayhtiöt Helsinki Turku

VR
VR
Etsi Helsinki Turku junaliput

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika