Miten päästä Suomi?

Olitpa sitten kokenut matkailija tai suunnittelitpa ensimmäistä matkaasi Suomi, on usein hankalaa tietää, millaisia eri liikenneratkaisuja sinulla on käytettävissäsi, jotta pääset tähän maahan ja voit liikkua Suomi.

Vivanoda auttaa sinua löytämään parhaat kuljetusvaihtoehdot Suomi ja helpottaa matkaasi tärkeimpiin kaupunkeihin, kuten Helsinki, Turku, Lappeenranta, Kittila, Oulu, Vaasa tai Rovaniemi.

Vivanodan avulla voit vertailla eri liikennevaihtoehtoja matkallesi Suomi, matkustitpa sitten lentokoneella, junalla, bussilla tai kimppakyydeillä. Olemme keränneet kaikki tarvittavat tiedot, joiden avulla voit valita tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan reitin ja liikennevälineen. Olemme myös listanneet kunkin liikennevälineen tärkeimmät kuljetusyhtiöt, kuten Air Baltic, Blue1, Norwegian Air Shuttle, Russian Railways, Allegro, Viking Line, Tallink ja Silja Line, jotta voit helposti varata matkasi.

Junalla Suomi

Junat ovat erittäin kätevä tapa tutustua Suomi, sillä junayhteydet ovat nopeita suurimpien kaupunkien välillä ja sieltä avautuvat upeat panoraamanäkymät. Russian Railways ja Allegron suurnopeus- tai alueelliset junat yhdistävät Kittila, Oulu tai Vaasa kaltaiset kaupungit lyhyessä ajassa.

Lennot Suomi

Lentäminen Suomi tarjoaa monenlaisia kohteita, kuten Helsinki, Turku tai Lappeenranta. Lentoyhtiöt, kuten Air Baltic, Blue1 ja Norwegian Air Shuttle, tarjoavat suoria lentoja monista Euroopan kaupungeista, joten voit suunnitella matkasi erittäin joustavasti.

Matkusta Suomi

Matkusta Suomi
Etsi ja löydä lippuja Suomi
Etsi majoitusta Suomi

Tiivis opas matkustamiseen Suomi

Suomi on Pohjois-Euroopan maa, jossa on villi luonto ja modernit kaupungit. Matkaa tähän maahan suunnittelevat matkailijat voivat odottaa löytävänsä järviä, metsiä, revontulia ja saunoja. Tässä ovat tärkeimmät nähtävyydet Suomessa.

Helsinki, Suomen pääkaupunki, on vilkas kaupunki, jossa on museoita, taidegallerioita, ravintoloita ja kauppoja. Matkailijat voivat vierailla Helsingin tuomiokirkossa, Helsingin kauppatorilla ja Suomenlinnan linnoituksessa. Kaupunkiin pääsee helposti lentäen muista Euroopan kaupungeista, ja siellä on luotettava julkinen liikenne, kuten raitiovaunut, bussit ja junat.

Suomen järvialue on toinen nähtävyys, jota ei kannata jättää väliin. Matkailijat voivat nauttia kävelyretkistä järvien rannoilla, kalastuksesta, melonnasta ja melonnasta. Savonlinnan ja Tampereen kaupungit ovat suosittuja kohteita alueella. Matkustajat pääsevät järviseudulle junalla tai bussilla Helsingistä.

Lappi on Suomen pohjoisin alue ja tarjoaa ainutlaatuisen elämyksen. Matkailijat voivat vierailla joulupukin kylässä Rovaniemellä, tehdä koiravaljakko- tai pororetkiä ja ihailla revontulia. Lappiin pääsee lentäen Helsingistä, ja alueella voi liikkua monin eri tavoin, kuten bussilla, junalla ja taksilla.

Nuuksion kansallispuisto on toinen Suomen luonnon helmistä. Täällä matkailijat voivat nauttia vaelluksesta, pyöräilystä, retkeilystä ja luonnon tarkkailusta. Puistoon on noin 40 minuutin ajomatka autolla tai junalla Helsingistä.

Oulun kaupunki on teknologiasta kiinnostuneiden matkailijoiden matkakohde. Oulu tunnetaan Suomen "Piilaaksona" elinvoimaisen teknologiaekosysteeminsä ansiosta. Matkailijat voivat vierailla Tiedekeskus Tietomaassa, jossa on interaktiivisia näyttelyitä tieteestä ja teknologiasta.

Lopuksi suomalaiset saunat ovat ainutlaatuinen kulttuurikokemus, jota matkailijoiden ei kannata jättää väliin. Saunat ovat tärkeä osa suomalaista kulttuuria, ja matkustajat voivat löytää julkisia ja yksityisiä saunoja ympäri maata. On jopa mahdollista lähteä laivaristeilylle, jonka laivassa on sauna.

Suomessa liikkumiseen voi käyttää junia, busseja, takseja ja vuokra-autoja. Junat ja bussit ovat yleisimpiä liikennevälineitä, ja julkisen liikenteen verkosto on hyvin kehittynyt koko maassa. Matkustajat voivat myös lentää kotimaanlennolla ja liikkua nopeasti kaupunkien välillä.

Suomi on siis ainutlaatuinen maa, jossa on villi luonto, modernit kaupungit ja kiehtova kulttuuri. Suomessa vierailevat matkailijat voivat odottaa ikimuistoisia ja rikastuttavia kokemuksia.

Etsi ja löydä lippuja Suomi
Etsi majoitusta Suomi

Matkusta Suomi Suomesta

None
None
None
None