Miten päästä Ruotsi?

Olitpa sitten kokenut matkailija tai suunnittelitpa ensimmäistä matkaasi Ruotsi, on usein hankalaa tietää, millaisia eri liikenneratkaisuja sinulla on käytettävissäsi, jotta pääset tähän maahan ja voit liikkua Ruotsi.

Vivanoda auttaa sinua löytämään parhaat kuljetusvaihtoehdot Ruotsi ja helpottaa matkaasi tärkeimpiin kaupunkeihin, kuten Tukholma, Göteborg, Malmö, Uppsala, Orebro, Linkoping tai Helsingborg.

Vivanodan avulla voit vertailla eri liikennevaihtoehtoja matkallesi Ruotsi, matkustitpa sitten lentokoneella, junalla, bussilla tai kimppakyydeillä. Olemme keränneet kaikki tarvittavat tiedot, joiden avulla voit valita tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan reitin ja liikennevälineen. Olemme myös listanneet kunkin liikennevälineen tärkeimmät kuljetusyhtiöt, kuten SAS - Scandinavian Airlines, Ryanair, Norwegian Air Shuttle, SJ, Tallink, Stena Line, TT-Line, Swebus, FlixBus ja VY Buss - NettBuss, jotta voit helposti varata matkasi.

Junalla Ruotsi

Junat ovat erittäin kätevä tapa tutustua Ruotsi, sillä junayhteydet ovat nopeita suurimpien kaupunkien välillä ja sieltä avautuvat upeat panoraamanäkymät. SJn suurnopeus- tai alueelliset junat yhdistävät Uppsala, Orebro tai Linkoping kaltaiset kaupungit lyhyessä ajassa.

Bussilla Ruotsi

Bussilla matkustaminen Ruotsi on erinomainen valinta niille, jotka haluavat tutustua maahan omaan tahtiinsa ja kuluttamatta liikaa rahaa. Swebus, FlixBus ja VY Buss - NettBuss-linja-autot yhdistävät kaukaisimmat kaupungit, kuten Visby, Vaxjo tai Kalmar, ja tarjoavat ainutlaatuisen ja aidon kokemuksen.

Lennot Ruotsi

Lentäminen Ruotsi tarjoaa monenlaisia kohteita, kuten Tukholma, Göteborg tai Malmö. Lentoyhtiöt, kuten SAS - Scandinavian Airlines, Ryanair ja Norwegian Air Shuttle, tarjoavat suoria lentoja monista Euroopan kaupungeista, joten voit suunnitella matkasi erittäin joustavasti.

Matkusta Ruotsi Suomesta

Junat, bussit ja lennot Ruotsi - Halvat liput ja hinnat

Matka ja liikenne Ruotsi

Ruotsi: Mitä nähdä ja tehdä?

Ruotsi, skandinaavinen maa, jossa on laajoja metsä- ja järvialueita, on luonnon ja pohjoismaisen kulttuurin ystävien suosikkikohde. Tässä ovat tärkeimmät nähtävyydet, jotka kannattaa nähdä Ruotsin-matkalla.

Pääkaupunki Tukholma on ehdoton vierailukohde. Vieraile kuninkaanlinnassa, kävele vanhassa kaupungissa, Gamla Stanissa, ja tutustu Vaasa-museoon, jossa on 1600-luvun sotalaiva. Göteborg, maan toiseksi suurin kaupunki, on myös mielenkiintoinen pysähdyspaikka. Kasvitieteellinen puutarha, akvaario ja nykytaiteen museo ovat suosittuja nähtävyyksiä.

Pohjois-Ruotsi tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen. Abisko tunnetaan tähtitaivaastaan ja revontulista, ja Lapin alueella sijaitseva Jokkmokk on saamelaiskulttuurin keskus. Kiirunan kaivoskaupunki on hyvä tukikohta, josta käsin voi tutustua alueen vuoristoon ja kansallispuistoihin.

Ruotsissa on myös upea rannikko, jossa on tuhansia saaria ja luotoja. Vieraile Tukholman saaristossa lautalla tai kajakilla ja tutustu henkeäsalpaaviin merimaisemiin. Itämerellä sijaitseva Gotlannin saari on historiallinen ja luonnon aarreaitta keskiaikaisine kirkkoineen, hiekkarantoineen ja kalkkikivikallioineen.

Jos haluat liikkua Ruotsissa, juna on kätevä ja mukava tapa matkustaa suurimpien kaupunkien välillä. Myös bussit ja yhteiskäyttöautot ovat suosittuja vaihtoehtoja, erityisesti syrjäisempiin kohteisiin. Kotimaanlentoja on saatavilla nopeampia matkoja varten.

Ruotsi tarjoaa monenlaisia elämyksiä pohjoisen erämaista rannikkokaupunkien ja historiallisten kaupunkien viehätykseen. Matkustajat voivat tutustua tähän ainutlaatuiseen kohteeseen omaan tahtiinsa ja käyttää monia tarjolla olevia liikennevälineitä.

Etsi ja löydä lippuja Ruotsi
Etsi majoitusta Ruotsi

None

None
None
None