Matkusta kohteesta Helsinki kohteeseen Oulu

Suunnittele matkasi Helsinkiista Ouluan vuonna juna, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

1 vaihtoehto mennä Helsinkiista Ouluan vuonna kone, juna

  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
Helsinki
Oulu
/
  • Hanki hinnat

Matkustaa Helsinki Oulu

Kuljetusmuodotkone, juna
etäisyys539 km
Suora linjaJoo

Miten päästä kohteesta Helsinki kohteeseen Oulu?

Tarjoamme 1 reittiä juna, konevalmistella Helsinki Oulun matka. Esitetyt matkat luokitellaan suoritusindeksiin (mitattuna muutosten lukumäärän, arvioidun keston, lentoaseman ja sen kaupungin keskustan välisen etäisyyden mukaan) mukaan. Voit:
  • Lajittele tulokset kuljetusmuodon mukaanjuna, kone).
  • Hanki Helsinki Oulun matkan hinnat, ajat ja kesto napsauttamalla Tarkista hinnat -painiketta ja kirjoittamalla lähtöpäivämäärät ja matkustajamäärä. Huomio: pyrimme keräämään enimmäismäärät eri kumppaneiden matka-sivustoilta, jotta voimme kertoa teille parhaimmillaan, mutta tämä ei ole aina mahdollista.
  • Etsi Helsinkiin ja Oulun kaupungit kartalla sekä reitillä Helsinki Oulu ja eri yhteyspisteet (Ouluin asema, Ouluin lentokenttä, Helsinki-Vantaain lentokenttä, Helsinkiin asema) napsauttamalla Tiedot & Kartta-painiketta.
  • Etsi hotelleja kohteesta Oulu

Kaikki liikennemuodot Helsinki Oulu

Jos haluat matkustaa Helsinkiista (Suomi) Ouluan (Suomi) 539 km: n päässä, voit lainata 2 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone ja/tai junaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Suora lento Helsinki> Oulu on nopein tapa päästä määränpäähän.
Jätä Helsinki ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Helsinki-Vantaa HEL: n lentokentälle 18 km: een, kun haluat tehdä lennon Ouluiin (Oulu Airport, IATA-koodi: OUL], jota hallinnoi Norwegian Air Shuttle, Blue1 tai Finnair.
Helsinki Oulun juna on suora.
Junat VR: stä Ouluiin lähtevät Helsinkiin rautatieasemalta Helsinkiissa. Saapuminen Ouluiin on Oulun asemalla (0.6 km keskustasta).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)