Helsinki
Matkusta suoraan Oulu lennot, juna
Oulu
Katso hinnat

Miten päästä Helsinki Oulu?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Helsinki kohteesta Oulu ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Helsinki Oulu, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Helsinki ja Oulu väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (VR, Finnair, Blue1 tai Norwegian Air Shuttle) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Helsinki ja Oulu välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Helsinki-Oulu-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Helsinki Oulu sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Helsinki Oulu junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Helsinki-Oulu-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Helsinki Oulu

Monet lennot yhdistävät Helsinki ja Oulu päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Oulu ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Helsinki Oulu -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Helsinki Oulu

Lähtökaupunki
Helsinki
Suomi
Määränpääkaupunki
Oulu
Suomi
Etäisyys
539 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot ja juna.
Etsi Helsinki Oulu lippuja
Etsi majoitusta Oulu
Suunnittele matkasi Helsinki Oulu helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Helsinki Oulu helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Helsinki ja Oulu välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten VR, Finnair, Blue1 tai Norwegian Air Shuttle, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Helsinki ja Oulu välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Helsinki ja Oulu välillä

Edut ja haitat, kun matkustat junalla Helsinki Oulu?
Ympäristöystävällisyys Helsinki-Oulu-junaa pidetään ympäristöystävällisempänä liikennevälineenä kuin lentämistä tai pelkkää autolla ajamista.
Mukavuus Helsinki ja Oulu välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Saavutettavuus Helsinki tai Oulu juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Kustannukset Helsinki-Oulu-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Helsinki-Oulu-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Helsinki Oulu lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Helsinki ja Oulu välillä on nopein tapa matkustaa 539 km Helsinki ja Oulu välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Helsinki Oulu sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Turvatarkastukset Oulu matkustavien on usein saavuttava Helsinki lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Ympäristöhaitat Helsinki ja Oulu välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Hinnat Lentoliput Helsinki Oulu voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).

Mistä aloittaa Helsinki? Minne saavun Oulu?

Helsinki lähtöasemat

Helsinki
Kartta
Helsinki Pasila
Kartta
Vantaa Tikkurila
Kartta
Oulunkylä
Kartta
Malmi
Kartta
Havukoski
Kartta
Pukinmäki
Kartta
Tapanila
Kartta
Puistola
Kartta
Rekola
Kartta
Hiekkaharju
Kartta
Koivukylä
Kartta
Hanala
Kartta
Pasila tavara
Kartta
Pasila autojuna-asema
Kartta
None
None

Helsinki lähtevät lentokentät

Helsinki-Vantaa
Kartta

Oulu saapuminen asemat

Oulu
Kartta
Oulu Tuira
Kartta

Oulu saapumislentokentät

Oulu
Kartta
Etsi Helsinki Oulu lippuja
Etsi majoitusta Oulu

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Helsinki ja Oulu välillä

Oletko päättänyt matkustaa Helsinki Oulu ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten juna tai lennot, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Helsinki ja Oulu väliselle matkallesi.

  • 1. Vältä ruuhka-aikoja
    Helsinki ja Oulu väliset liput ovat hyvin usein halvempia, jos matkustat ruuhka-aikojen ulkopuolella. Välttämällä näitä ruuhka-aikoja voit säästää matkalippusi hinnassa. Lisäksi matkustamalla Oulu ruuhka-aikojen ulkopuolella voit matkustaa mukavammin.
  • 2. Vertaa hintoja
    Vivanodan käyttäminen on hyvä tapa löytää parhaat hinnat matkallesi Helsinki Oulu. Sen avulla voit vertailla eri liikennöitsijöiden hintoja yhdellä haulla ja löytää parhaan hinnan Oulu.
  • 3. Vertaile liikennemuotoja
    Voi olla hyvä idea vertailla eri liikennemuotoja, jotta voit säästää rahaa matkallasi Helsinki Oulu. Vaikka lentäminen tai junalla matkustaminen saattaa tuntua nopeimmalta vaihtoehdolta päästä Oulu, kimppakyyti tai bussilla matkustaminen voi usein olla edullisempi vaihtoehto. Mieti myös matkan pituutta ja reittiä, jotta löydät edullisimman ja tarpeisiisi parhaiten sopivan ratkaisun.

Junat Helsinki Oulu

Saadaksesi parhaat tarjoukset Helsinki ja Oulu välisistä junalipuista kannattaa varata etukäteen, olla joustava aikataulujen suhteen ja vertailla lippujen hintoja Vivanodan avulla.

Junalippuja Helsinki Oulu voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Helsinki Oulu. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Helsinki Oulu. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Helsinki ja Oulu välillä.

Junalippu Helsinki Oulu kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Helsinki ja Oulu välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Junayhtiöt Helsinki Oulu

VR
VR
Etsi Helsinki Oulu junaliput

Lennot Helsinki Oulu

Lentoyhtiöt Helsinki Oulu

Finnair
Finnair
Blue1
Blue1
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Etsi lentoja Helsinki Oulu
Etsi suodattimet
Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika