Miten päästä Tanska?

Olitpa sitten kokenut matkailija tai suunnittelitpa ensimmäistä matkaasi Tanska, on usein hankalaa tietää, millaisia eri liikenneratkaisuja sinulla on käytettävissäsi, jotta pääset tähän maahan ja voit liikkua Tanska.

Vivanoda auttaa sinua löytämään parhaat kuljetusvaihtoehdot Tanska ja helpottaa matkaasi tärkeimpiin kaupunkeihin, kuten Kööpenhamina, Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers tai Kolding.

Vivanodan avulla voit vertailla eri liikennevaihtoehtoja matkallesi Tanska, matkustitpa sitten lentokoneella, junalla, bussilla tai kimppakyydeillä. Olemme keränneet kaikki tarvittavat tiedot, joiden avulla voit valita tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan reitin ja liikennevälineen. Olemme myös listanneet kunkin liikennevälineen tärkeimmät kuljetusyhtiöt, kuten Cimber Air, SAS - Scandinavian Airlines, Primera Air, Deutsche Bahn, BornholmerFærgen, Fjord Line, Scandlines, IC Bus, Swebus ja FlixBus, jotta voit helposti varata matkasi.

Junalla Tanska

Junat ovat erittäin kätevä tapa tutustua Tanska, sillä junayhteydet ovat nopeita suurimpien kaupunkien välillä ja sieltä avautuvat upeat panoraamanäkymät. Deutsche Bahnn suurnopeus- tai alueelliset junat yhdistävät Aalborg, Esbjerg tai Randers kaltaiset kaupungit lyhyessä ajassa.

Bussilla Tanska

Bussilla matkustaminen Tanska on erinomainen valinta niille, jotka haluavat tutustua maahan omaan tahtiinsa ja kuluttamatta liikaa rahaa. IC Bus, Swebus ja FlixBus-linja-autot yhdistävät kaukaisimmat kaupungit, kuten Herning, Roskilde tai Vejle, ja tarjoavat ainutlaatuisen ja aidon kokemuksen.

Lennot Tanska

Lentäminen Tanska tarjoaa monenlaisia kohteita, kuten Kööpenhamina, Aarhus tai Odense. Lentoyhtiöt, kuten Cimber Air, SAS - Scandinavian Airlines ja Primera Air, tarjoavat suoria lentoja monista Euroopan kaupungeista, joten voit suunnitella matkasi erittäin joustavasti.

Matkusta Tanska Suomesta

Junat, bussit ja lennot Tanska - Halvat liput ja hinnat

Matka ja liikenne Tanska

Tanska: Mitä nähdä ja tehdä?

Tanska on pieni skandinaavinen maa, joka tarjoaa monenlaisia matkailukohteita modernista pääkaupungista viehättäviin rannikkokaupunkeihin ja historiallisiin kohteisiin. Tässä on vain muutamia nähtävyyksiä, jotka kannattaa nähdä Tanskan-matkallasi.

Kööpenhamina on Tanskan pääkaupunki ja maan suosituin kaupunki. Se on kuuluisa designistaan, kulttuuristaan ja rennosta ilmapiiristään. Vieraile satamassa sijaitsevassa kaupungin maamerkissä, Pienessä merenneitossa, ja kävele värikkäistä taloista ja vilkkaista ravintoloista tunnetussa Nyhavnin kaupunginosassa. Älä jätä väliin vierailua Tivolin puutarhassa, joka on yksi maailman vanhimmista huvipuistoista, ja Amalienborgin palatsissa, jossa asuu Tanskan kuningasperhe.

Århus on Tanskan toiseksi suurin kaupunki, jossa on jännittävää modernia ja historiallista arkkitehtuuria, kuten Århusin katedraali ja Musikhuset Århus -konserttisali. Voit myös käydä Aros-taidemuseossa ihailemassa tanskalaisen taiteilijan Olafur Eliassonin virtuaalitodellisuusteoksia tai tutustua Egå Engsøn metsään luontoretkellä.

Jos etsit viehättäviä rannikkokaupunkeja, Skagenia ja Ebeltoftia ei kannata jättää väliin. Skagen on kalastajakaupunki Tanskan pohjoiskärjessä, jossa Itämeri kohtaa Pohjanmeren. Se on kuuluisa upeista rannoistaan, luonnonmaisemistaan ja taidemuseoistaan. Ebeltoft puolestaan on viehättävä rannikkokaupunki, jossa on mukulakivikatuja, värikkäitä puutaloja ja upeat merinäköalat.

Historiasta kiinnostuneille Tanskassa on myös monia historiallisia nähtävyyksiä, kuten viikinkilinnan jäännökset Aggersborgissa, esihistoriallisen ajan hautakumpuja Jellingissä ja Kronborgin linnoitus, joka innoitti Shakespearea kirjoittamaan "Hamletin".

Tanskassa liikkuminen on helppoa ja tehokasta julkisilla liikennevälineillä, olipa kyseessä sitten juna, bussi tai lautta. Rautatiejärjestelmä kattaa koko maan, kun taas bussit ja lautat liikennöivät saarille ja rannikkokaupunkeihin. Myös autojen yhteiskäyttö on Tanskassa suosittu vaihtoehto.

Tanska tarjoaa ainutlaatuisen sekoituksen historiaa, kulttuuria, luontoa ja moderneja kaupunkeja. Olitpa sitten kiinnostunut taiteesta, historiasta tai vain kauniista maisemista, Tanskalla on tarjottavaa kaikille matkailijoille.

Etsi ja löydä lippuja Tanska
Etsi majoitusta Tanska

None

None
None
None