Miten päästä Viro?

Olitpa sitten kokenut matkailija tai suunnittelitpa ensimmäistä matkaasi Viro, on usein hankalaa tietää, millaisia eri liikenneratkaisuja sinulla on käytettävissäsi, jotta pääset tähän maahan ja voit liikkua Viro.

Vivanoda auttaa sinua löytämään parhaat kuljetusvaihtoehdot Viro ja helpottaa matkaasi tärkeimpiin kaupunkeihin, kuten Tallinna.

Vivanodan avulla voit vertailla eri liikennevaihtoehtoja matkallesi Viro, matkustitpa sitten lentokoneella, junalla, bussilla tai kimppakyydeillä. Olemme keränneet kaikki tarvittavat tiedot, joiden avulla voit valita tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan reitin ja liikennevälineen. Olemme myös listanneet kunkin liikennevälineen tärkeimmät kuljetusyhtiöt, kuten Nordica, Norwegian Air Shuttle, SAS - Scandinavian Airlines, St. Peter Line, Viking Line ja Tallink, jotta voit helposti varata matkasi.

Lennot Viro

Lentäminen Viro tarjoaa monenlaisia kohteita, kuten Tallinna. Lentoyhtiöt, kuten Nordica, Norwegian Air Shuttle ja SAS - Scandinavian Airlines, tarjoavat suoria lentoja monista Euroopan kaupungeista, joten voit suunnitella matkasi erittäin joustavasti.

Matkusta Viro

Matkusta Viro
Etsi ja löydä lippuja Viro
Etsi majoitusta Viro

Tiivis opas matkustamiseen Viro

Itämeren rannalla sijaitseva Viro on pieni Baltian maa, joka on täynnä luonnonihmeitä ja historiallisia nähtävyyksiä. Itä-Eurooppaan tutustumaan pyrkiville matkailijoille Viro tarjoaa henkeäsalpaavia maisemia ja kiehtovaa historiaa.

Tallinnan vanhakaupunki on epäilemättä yksi Viron tärkeimmistä nähtävyyksistä. Tämä hyvin säilynyt keskiaikainen kaupunki on Unescon maailmanperintökohde, ja se tarjoaa kiehtovan katsauksen alueen historiaan. Vierailijat voivat vaeltaa vanhan kaupungin mukulakivikaduilla, tutustua historiallisiin rakennuksiin, kuten kirkkoihin ja puolustustorneihin, ja maistella paikallista ruokaa jossakin monista viehättävistä ravintoloista ja kahviloista.

Viro on kuuluisa myös kansallispuistoistaan, jotka tarjoavat upeita maisemia, laajoja metsiä, järviä ja vesiputouksia. Lahemaan kansallispuisto on Viron suurin kansallispuisto, joka tarjoaa vaellusreittejä, rauhallisia rantoja ja perinteisiä virolaisia kyliä. Soomaan kansallispuisto on kuuluisa vuosittaisista tulvistaan, jotka luovat ainutlaatuisen ja katoavan maiseman.

Luonnonihmeiden lisäksi Viro tunnetaan myös historiallisista linnoistaan ja palatseistaan. Rakveren linna, joka rakennettiin 1300-luvulla, on yksi Viron suurimmista keskiaikaisista linnoista, ja sieltä on henkeäsalpaavat näkymät ympäröivään kaupunkiin. Tallinnan laitamilla sijaitseva Kadriorgin palatsi on toinen Viron arkkitehtuurin helmi. Se rakennettiin 1700-luvulla Venäjän Katariina I:lle, ja nykyään siinä toimii Kumun taidemuseo.

Virossa liikkumiseen on useita liikennevaihtoehtoja. Bussiverkosto on melko hyvin kehittynyt ja tarjoaa säännöllisiä yhteyksiä tärkeimpien kaupunkien ja matkailualueiden välillä. Myös junia on saatavilla, mutta ne eivät kulje yhtä usein kuin bussit. Jos matkustajat haluavat käyttää joustavampaa liikennevälinettä, autonvuokraus on Virossa suosittu vaihtoehto.

Viro on kiehtova matkakohde matkustajille, jotka haluavat tutustua Itä-Eurooppaan. Luonnonihmeiden, linnojen ja hyvin säilyneiden keskiaikaisten kaupunkiensa ansiosta Viro tarjoaa kiehtovan katsauksen alueen historiaan ja kulttuuriin. Matkustajat voivat hyödyntää erilaisia liikennevaihtoehtoja, joiden avulla he voivat liikkua maassa helposti ja tutustua kaikkeen, mitä tällä ainutlaatuisella kohteella on tarjottavanaan.

Etsi ja löydä lippuja Viro
Etsi majoitusta Viro

Matkusta Viro Suomesta

None
None
None
None