Duisburg
Matkusta suoraan Dortmund juna, bussi, kimppakyytiä
Dortmund
Katso hinnat

Miten päästä Duisburg Dortmund?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Duisburg kohteesta Dortmund ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Duisburg Dortmund, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Duisburg ja Dortmund väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (FlixTrain, Deutsche Bahn, EuroBahn, FlixBus tai ADAC PostBus) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Duisburg ja Dortmund välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Duisburg-Dortmund-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Duisburg Dortmund sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Duisburg Dortmund

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Duisburg Dortmund, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Duisburg Dortmund junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Duisburg-Dortmund-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Kimppakyyti Duisburg Dortmund

Kimppakyyti Duisburg ja Dortmund välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Dortmund hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Duisburg tai Dortmund.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Duisburg Dortmund -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Duisburg Dortmund

Lähtökaupunki
Duisburg
Saksa
Nordrhein-Westfalen
Määränpääkaupunki
Dortmund
Saksa
Nordrhein-Westfalen
Etäisyys
49 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys juna, bussi ja kimppakyytiä.
Etsi Duisburg Dortmund lippuja
Etsi majoitusta Dortmund
Suunnittele matkasi Duisburg Dortmund helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Duisburg Dortmund helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Duisburg ja Dortmund välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten FlixTrain, Deutsche Bahn, EuroBahn, FlixBus tai ADAC PostBus, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Duisburg ja Dortmund välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Duisburg ja Dortmund välillä

Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Duisburg Dortmund?
Hinnat Bussiliput Duisburg Dortmund ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Dortmund (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Duisburg ja Dortmund väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Matka-aika Bussit Duisburg Dortmund kulkevat 49 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Dortmund.
Comfort Duisburg-Dortmund-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Duisburg Dortmund?
Nopeus Junat Duisburg Dortmund ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Maisemat Duisburg ja Dortmund väliset junat tarjoavat usein henkeäsalpaavia maisemia matkan aikana.
Joustavuus Duisburg-Dortmund-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Kustannukset Duisburg-Dortmund-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Kimppakyytien edut ja haitat Duisburg Dortmund?
Ystävällisyys Kimppakyyti Duisburg ja Dortmund välillä on usein miellyttävämpää ja ystävällisempää kuin muut liikennemuodot, varsinkin jos jaat matkan mukavien ihmisten kanssa.
Joustava Kimppakyyti Duisburg Dortmund on usein joustavampi kuin muut liikennemuodot.
Luotettavuus Sinun kannattaa luottaa kuljettajan täsmällisyyteen ja luotettavuuteen Duisburg-Dortmund-matkallasi. He eivät aina ole ajoissa.
Turvattomuuden tunne Saattaa käydä niin, että tunnet olosi turvattomaksi autossa kuljettajan kanssa hänen asenteensa tai ajotyylinsä vuoksi.

Mistä aloittaa Duisburg? Minne saavun Dortmund?

Duisburg lähtö bussiasemat

Duisburg
Kartta
Duisburg
Kartta

Duisburg lähtöasemat

Duisburg Hbf
Kartta
Duisburg-Buchholz
Kartta
Duisburg-Großenbaum
Kartta
Duisburg Schlenk
Kartta
Duisburg-Rahm
Kartta

Dortmund saapuminen linja-autoasemat

Dortmund - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kartta

Dortmund saapuminen asemat

Dortmund Hbf
Kartta
Dortmund-Dorstfeld
Kartta
Dortmund-Dorstfeld Süd
Kartta
Dortmund Universität
Kartta
Dortmund-Huckarde
Kartta
Dortmund-Kley
Kartta
Dortmund-Kurl
Kartta
Dortmund-Mengede
Kartta
Dortmund-Nette/Oestrich
Kartta
Dortmund-Oespel
Kartta
Dortmund-Scharnhorst
Kartta
Dortmund-Westerfilde
Kartta
Dortmund-Wischlingen
Kartta
None
None
Etsi Duisburg Dortmund lippuja
Etsi majoitusta Dortmund

Bussi Duisburg Dortmund

Matkustajat voivat yleensä ottaa matkatavaroita mukaan Duisburg-Dortmund-bussiin, mutta on tärkeää tarkistaa paino- ja kokorajoitukset liikenteenharjoittajalta. Myös matkatavaroiden määrä on hyvin usein rajoitettu.

Bussimatkan kesto välillä Duisburg - Dortmund vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Dortmund liikennöivät bussit.

Bussilipun keskihinta reitillä Duisburg-Dortmund vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Duisburg - Dortmund Vivanodalla.

Useimmat Duisburg ja Dortmund väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Bussiyhtiöt Duisburg Dortmund

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Etsi bussilippuja Duisburg Dortmund

Junat Duisburg Dortmund

Junalippu Duisburg Dortmund kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Keskimääräinen junamatka-aika Duisburg Dortmund riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Dortmund ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Duisburg ja Dortmund välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Duisburg Dortmund junalla matkustaville lapsille, opiskelijoille ja senioreille on tarjolla alennuksia, jotka vaihtelevat lipputyypin ja iän mukaan. Kun annat ikäsi Vivanoda-hakuun, näytettävissä hinnoissa otetaan huomioon mahdolliset ikään liittyvät alennukset.

Junayhtiöt Duisburg Dortmund

FlixTrain
FlixTrain
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
EuroBahn
EuroBahn
Etsi Duisburg Dortmund junaliput

Kimppakyyti Duisburg Dortmund

Duisburg ja Dortmund välisen kimppakyyti-matkan kesto riippuu myös liikenneolosuhteista ja kuljettajan valitsemasta reitistä. Aloittamalla nyt hintahaun Vivanodalla saat arvioidun ajan kullekin saatavilla olevalle kimppakyyti tarjoukselle.

Keskimääräinen hinta kimppakyydillä Duisburg Dortmund riippuu useista tekijöistä, kuten vuodenajasta, kysynnästä ja tarjonnasta sekä käytetystä kimppakyytialustasta. Saadaksesi erittäin tarkan arvion kimppakyydin hinnasta ja saatavuudesta reitillä Duisburg - Dortmund voit aloittaa haun Vivanodalla syöttämällä matkapäiväsi.

Vivanodalla, alustallamme, jolla voit vertailla liikennemuotoja välillä Duisburg ja Dortmund, saat käyttöösi kaikki saatavilla olevat kimppakyyti-tarjoukset hinnoineen, arvioituine kestoineen ja noutopaikkoineen.

Kimppakyytejä pidetään ympäristöystävällisempänä vaihtoehtona kuin muita liikennemuotoja, sillä ne vähentävät hiilidioksidipäästöjä vähentämällä liikenteessä olevien autojen määrää. Tämä riippuu kuitenkin samaa ajoneuvoa käyttävien henkilöiden määrästä ja ajoneuvon polttoaineenkulutuksesta.

Kimppakyytijärjestelmä Duisburg Dortmund

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Duisburg Dortmund

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika