Halle
Matkusta suoraan Dortmund kimppakyytiä, juna, bussi
Dortmund
Katso hinnat

Miten päästä Halle Dortmund?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Halle kohteesta Dortmund ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Halle Dortmund, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Halle ja Dortmund väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Deutsche Bahn, FlixTrain, EuroBahn, FlixBus tai ADAC PostBus) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Halle ja Dortmund välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Halle-Dortmund-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Halle Dortmund sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Halle Dortmund

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Halle Dortmund, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Halle Dortmund junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Halle-Dortmund-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Kimppakyyti Halle Dortmund

Kimppakyyti Halle ja Dortmund välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Dortmund hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Halle tai Dortmund.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Halle Dortmund -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Halle Dortmund

Lähtökaupunki
Halle
Saksa
Saxony-Anhalt
Määränpääkaupunki
Dortmund
Saksa
Nordrhein-Westfalen
Etäisyys
312 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys kimppakyytiä, juna ja bussi.
Etsi Halle Dortmund lippuja
Etsi majoitusta Dortmund
Suunnittele matkasi Halle Dortmund helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Halle Dortmund helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Halle ja Dortmund välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Deutsche Bahn, FlixTrain, EuroBahn, FlixBus tai ADAC PostBus, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Halle ja Dortmund välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Halle ja Dortmund välillä

Edut ja haitat, kun matkustat junalla Halle Dortmund?
Ympäristöystävällisyys Halle-Dortmund-junaa pidetään ympäristöystävällisempänä liikennevälineenä kuin lentämistä tai pelkkää autolla ajamista.
Saavutettavuus Halle tai Dortmund juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Kustannukset Halle-Dortmund-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Halle-Dortmund-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Halle Dortmund?
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Halle ja Dortmund väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Hinnat Bussiliput Halle Dortmund ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Dortmund (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Comfort Halle-Dortmund-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Halle Dortmund kulkevat 312 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Dortmund.
Kimppakyytien edut ja haitat Halle Dortmund?
Joustava Kimppakyyti Halle Dortmund on usein joustavampi kuin muut liikennemuodot.
Taloudellinen Kimppakyyti Halle Dortmund on usein edullisin tapa matkustaa.
Turvattomuuden tunne Saattaa käydä niin, että tunnet olosi turvattomaksi autossa kuljettajan kanssa hänen asenteensa tai ajotyylinsä vuoksi.
Saatavuus Saatavuuden löytäminen kimppakyytiin Halle Dortmund voi olla hankalaa, varsinkin jos suunnittelet etukäteen. Useimmat kimppakyydit ovat saatavilla vasta muutamaa päivää tai viikkoa ennen lähtöä.

Mistä aloittaa Halle? Minne saavun Dortmund?

Halle lähtö bussiasemat

Halle, ZOB am Hauptbahnhof
Kartta

Halle lähtöasemat

Halle (Saale) Hbf
Kartta

Dortmund saapuminen linja-autoasemat

Dortmund - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kartta

Dortmund saapuminen asemat

Dortmund Hbf
Kartta
Dortmund-Dorstfeld
Kartta
Dortmund-Dorstfeld Süd
Kartta
Dortmund Universität
Kartta
Dortmund-Huckarde
Kartta
Dortmund-Kley
Kartta
Dortmund-Kurl
Kartta
Dortmund-Mengede
Kartta
Dortmund-Nette/Oestrich
Kartta
Dortmund-Oespel
Kartta
Dortmund-Scharnhorst
Kartta
Dortmund-Westerfilde
Kartta
Dortmund-Wischlingen
Kartta
Dortmund Signal Iduna Park
Kartta
Dortmund Tierpark
Kartta
Dortmund-Barop
Kartta
Dortmund-Kirchhörde
Kartta
Dortmund-Kruckel
Kartta
Dortmund-Löttringhausen
Kartta
None
None
Etsi Halle Dortmund lippuja
Etsi majoitusta Dortmund

Bussi Halle Dortmund

Halle ja Dortmund välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Bussimatkan kesto välillä Halle - Dortmund vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Dortmund liikennöivät bussit.

Lähtöjen tiheys Dortmund Halle vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Dortmund, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Bussilipun keskihinta reitillä Halle-Dortmund vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Halle - Dortmund Vivanodalla.

Bussiyhtiöt Halle Dortmund

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Blablabus
Blablabus
Onebus
Onebus
Etsi bussilippuja Halle Dortmund

Junat Halle Dortmund

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Halle Dortmund. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Halle ja Dortmund välillä.

Keskimääräinen junamatka-aika Halle Dortmund riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Dortmund ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Junalippuja Halle Dortmund voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Junalippu Halle Dortmund kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Junayhtiöt Halle Dortmund

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
FlixTrain
FlixTrain
EuroBahn
EuroBahn
Etsi Halle Dortmund junaliput

Kimppakyyti Halle Dortmund

Vivanodalla, alustallamme, jolla voit vertailla liikennemuotoja välillä Halle ja Dortmund, saat käyttöösi kaikki saatavilla olevat kimppakyyti-tarjoukset hinnoineen, arvioituine kestoineen ja noutopaikkoineen.

Keskimääräinen hinta kimppakyydillä Halle Dortmund riippuu useista tekijöistä, kuten vuodenajasta, kysynnästä ja tarjonnasta sekä käytetystä kimppakyytialustasta. Saadaksesi erittäin tarkan arvion kimppakyydin hinnasta ja saatavuudesta reitillä Halle - Dortmund voit aloittaa haun Vivanodalla syöttämällä matkapäiväsi.

Istumapaikkojen määrä kimppakyydissä Halle Dortmund riippuu kuljettajasta ja käytetystä ajoneuvotyypistä. Yleensä kuljettaja voi tarjota 1-4 paikkaa.

Kimppakyytejä pidetään yleensä turvallisena vaihtoehtona matkustaa Halle ja Dortmund välillä. On kuitenkin tärkeää tarkistaa kuljettajien arvostelut ja arvosanat ennen matkan varaamista. On myös suositeltavaa, että jaat henkilökohtaiset tietosi vain sellaisten ihmisten kanssa, joihin luotat.

Kimppakyytijärjestelmä Halle Dortmund

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Halle Dortmund

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika