Suositeltu reitti
Köln
Matkusta suoraan Dalaman lennot
Dalaman
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Köln
Matkusta juna, bussi, kimppakyytiä Düsseldorf
Düsseldorf
Matkusta lennot Dalaman
Dalaman
Katso hinnat
Köln
Matkusta bussi, juna, kimppakyytiä Nürnberg
Nürnberg
Matkusta lennot Dalaman
Dalaman
Katso hinnat

Miten päästä Köln Dalaman?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Köln kohteesta Dalaman ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Köln Dalaman, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Köln ja Dalaman väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Deutsche Bahn, HKX, FlixTrain, ADAC PostBus tai Onebus) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Köln ja Dalaman välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Köln-Dalaman-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Köln Dalaman sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Köln Dalaman

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Köln Dalaman, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Köln Dalaman junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Köln-Dalaman-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Köln Dalaman

Monet lennot yhdistävät Köln ja Dalaman päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Dalaman ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Köln Dalaman -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Köln Dalaman

Lähtökaupunki
Köln
Saksa
Nordrhein-Westfalen
Määränpääkaupunki
Dalaman
Turkki
Etäisyys
2339 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys lennot.
Etsi Köln Dalaman lippuja
Etsi majoitusta Dalaman
Suunnittele matkasi Köln Dalaman helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Köln Dalaman helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Köln ja Dalaman välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Deutsche Bahn, HKX, FlixTrain, ADAC PostBus tai Onebus, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Köln ja Dalaman välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Köln ja Dalaman välillä

Köln Dalaman lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Köln ja Dalaman välillä on nopein tapa matkustaa 2339 km Köln ja Dalaman välillä.
Ympäristöhaitat Köln ja Dalaman välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Köln Dalaman?
Ympäristöystävällisyys Köln-Dalaman-junaa pidetään ympäristöystävällisempänä liikennevälineenä kuin lentämistä tai pelkkää autolla ajamista.
Kustannukset Köln-Dalaman-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Köln Dalaman?
Palvelut junassa Köln ja Dalaman välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Comfort Köln-Dalaman-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.

Mistä aloittaa Köln? Minne saavun Dalaman?

Köln lähtö bussiasemat

Koln
Kartta
Köln-Deutz
Kartta
Cologne South Airport
Kartta

Köln lähtöasemat

Köln Hbf
Kartta
Köln/Bonn Flughafen
Kartta
Köln Messe/Deutz
Kartta
Köln-Ehrenfeld
Kartta
Köln-Mülheim
Kartta
Köln Geldernstr/Parkgürtel
Kartta
Köln Süd
Kartta
Köln-Chorweiler
Kartta
Köln-Chorweiler Nord
Kartta
Köln-Dellbrück
Kartta
Köln Hansaring
Kartta
Köln-Longerich
Kartta
Köln Volkhovener Weg
Kartta
Köln-Blumenberg
Kartta
Köln-Buchforst
Kartta
Köln-Holweide
Kartta
Köln-Nippes
Kartta
Köln-Stammheim
Kartta
Köln-Worringen
Kartta
None
None

Köln lähtevät lentokentät

Cologne Bonn
Kartta

Dalaman saapumislentokentät

Dalaman
Kartta
Etsi Köln Dalaman lippuja
Etsi majoitusta Dalaman

Bussi Köln Dalaman

Peruutus- ja muutoskäytännöt voivat vaihdella bussiyhtiöstä riippuen, joten on tärkeää tarkistaa ehdot varausta tehdessäsi. Useimmissa tapauksissa Köln-Dalaman-bussilipun peruuttaminen tai muuttaminen aiheuttaa lisäkustannuksia.

Bussimatkan kesto välillä Köln - Dalaman vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Dalaman liikennöivät bussit.

Bussilipun keskihinta reitillä Köln-Dalaman vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Köln - Dalaman Vivanodalla.

Bussiyhtiöt Köln Dalaman

ADAC PostBus
ADAC PostBus
Onebus
Onebus
Bohr
Bohr
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Etsi bussilippuja Köln Dalaman

Junat Köln Dalaman

Junalippuja Köln Dalaman voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Keskimääräinen junamatka-aika Köln Dalaman riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Dalaman ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Köln ja Dalaman välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Junayhtiöt Köln Dalaman

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
HKX
HKX
FlixTrain
FlixTrain
ÖBB
ÖBB
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Etsi Köln Dalaman junaliput

Lennot Köln Dalaman

Lentoyhtiöt Köln Dalaman

Sunexpress
Sunexpress
Atlasjet
Atlasjet
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Pegasus
Pegasus
TUIfly
TUIfly
Borajet
Borajet
Air Berlin
Air Berlin
Etsi lentoja Köln Dalaman

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika