Suositeltu reitti
Varsova
Matkusta suoraan Dortmund kimppakyytiä, bussi, juna, lennot
Dortmund
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Varsova
Matkusta lennot, juna, kimppakyytiä, bussi Düsseldorf
Düsseldorf
Matkusta juna, kimppakyytiä, bussi Dortmund
Dortmund
Katso hinnat
Varsova
Matkusta bussi, juna, kimppakyytiä Berliini
Berliini
Matkusta juna, kimppakyytiä, bussi Dortmund
Dortmund
Katso hinnat

Miten päästä Varsova Dortmund?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Varsova kohteesta Dortmund ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Varsova Dortmund, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Varsova ja Dortmund väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Deutsche Bahn, EuroBahn, FlixTrain, ADAC PostBus tai Onebus) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Varsova ja Dortmund välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Varsova-Dortmund-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Varsova Dortmund sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Varsova Dortmund

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Varsova Dortmund, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Varsova Dortmund junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Varsova-Dortmund-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Varsova Dortmund

Monet lennot yhdistävät Varsova ja Dortmund päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Dortmund ennätysajassa.

Kimppakyyti Varsova Dortmund

Kimppakyyti Varsova ja Dortmund välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Dortmund hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Varsova tai Dortmund.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Varsova Dortmund -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Varsova Dortmund

Lähtökaupunki
Varsova
Puola
Määränpääkaupunki
Dortmund
Saksa
Nordrhein-Westfalen
Etäisyys
932 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys kimppakyytiä, bussi, juna ja lennot.
Etsi Varsova Dortmund lippuja
Etsi majoitusta Dortmund
Suunnittele matkasi Varsova Dortmund helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Varsova Dortmund helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Varsova ja Dortmund välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Deutsche Bahn, EuroBahn, FlixTrain, ADAC PostBus tai Onebus, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Varsova ja Dortmund välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Varsova ja Dortmund välillä

Varsova Dortmund lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Varsova ja Dortmund välillä on nopein tapa matkustaa 932 km Varsova ja Dortmund välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Varsova Dortmund sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Hinnat Lentoliput Varsova Dortmund voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Turvatarkastukset Dortmund matkustavien on usein saavuttava Varsova lentoasemalle aikaisin tiukkojen turvatarkastusten vuoksi.
Ympäristöhaitat Varsova ja Dortmund välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Varsova Dortmund?
Hinnat Bussiliput Varsova Dortmund ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Dortmund (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Varsova ja Dortmund väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Palvelut junassa Varsova ja Dortmund välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Comfort Varsova-Dortmund-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Varsova Dortmund kulkevat 932 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Dortmund.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Varsova Dortmund?
Saavutettavuus Varsova tai Dortmund juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Maisemat Varsova ja Dortmund väliset junat tarjoavat usein henkeäsalpaavia maisemia matkan aikana.
Nopeus Junat Varsova Dortmund ovat usein paljon nopeampia kuin bussit tai autot.
Kustannukset Varsova-Dortmund-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Varsova-Dortmund-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Kimppakyytien edut ja haitat Varsova Dortmund?
Ystävällisyys Kimppakyyti Varsova ja Dortmund välillä on usein miellyttävämpää ja ystävällisempää kuin muut liikennemuodot, varsinkin jos jaat matkan mukavien ihmisten kanssa.
Taloudellinen Kimppakyyti Varsova Dortmund on usein edullisin tapa matkustaa.
Joustava Kimppakyyti Varsova Dortmund on usein joustavampi kuin muut liikennemuodot.
Luotettavuus Sinun kannattaa luottaa kuljettajan täsmällisyyteen ja luotettavuuteen Varsova-Dortmund-matkallasi. He eivät aina ole ajoissa.
Saatavuus Saatavuuden löytäminen kimppakyytiin Varsova Dortmund voi olla hankalaa, varsinkin jos suunnittelet etukäteen. Useimmat kimppakyydit ovat saatavilla vasta muutamaa päivää tai viikkoa ennen lähtöä.
Turvattomuuden tunne Saattaa käydä niin, että tunnet olosi turvattomaksi autossa kuljettajan kanssa hänen asenteensa tai ajotyylinsä vuoksi.

Mistä aloittaa Varsova? Minne saavun Dortmund?

Varsova lähtö bussiasemat

Warszawa West
Kartta
Warsaw
Kartta
Warszawa Młociny
Kartta
Warszawa Lotnisko Chopina
Kartta

Varsova lähtöasemat

Warszawa Centralna
Kartta
Warszawa Wschodnia
Kartta
Warszawa Zachodnia
Kartta

Varsova lähtevät lentokentät

Frederic Chopin
Kartta

Dortmund saapuminen linja-autoasemat

Dortmund - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kartta

Dortmund saapuminen asemat

Dortmund Hbf
Kartta
Dortmund-Dorstfeld
Kartta
Dortmund-Dorstfeld Süd
Kartta
Dortmund Universität
Kartta
Dortmund-Kley
Kartta
Dortmund-Kurl
Kartta
Dortmund-Mengede
Kartta
Dortmund-Oespel
Kartta
Dortmund-Scharnhorst
Kartta

Dortmund saapumislentokentät

Dortmund
Kartta
Etsi Varsova Dortmund lippuja
Etsi majoitusta Dortmund

3 vinkkiä halvempaan matkustamiseen Varsova ja Dortmund välillä

Oletko päättänyt matkustaa Varsova Dortmund ja etsit tapoja säästää matkalippusi hinnassa? Tässä on 3 kätevää vinkkiä, joiden avulla voit säästää rahaa matkallasi. Matkustitpa sitten bussi, juna, lennot tai kimppakyytiä, nämä vinkit auttavat sinua löytämään parhaat hinnat Varsova ja Dortmund väliselle matkallesi.

  • 1. Vältä ruuhka-aikoja
    Varsova ja Dortmund väliset liput ovat hyvin usein halvempia, jos matkustat ruuhka-aikojen ulkopuolella. Välttämällä näitä ruuhka-aikoja voit säästää matkalippusi hinnassa. Lisäksi matkustamalla Dortmund ruuhka-aikojen ulkopuolella voit matkustaa mukavammin.
  • 2. Vertaile liikennemuotoja
    Voi olla hyvä idea vertailla eri liikennemuotoja, jotta voit säästää rahaa matkallasi Varsova Dortmund. Vaikka lentäminen tai junalla matkustaminen saattaa tuntua nopeimmalta vaihtoehdolta päästä Dortmund, kimppakyyti tai bussilla matkustaminen voi usein olla edullisempi vaihtoehto. Mieti myös matkan pituutta ja reittiä, jotta löydät edullisimman ja tarpeisiisi parhaiten sopivan ratkaisun.
  • 3. Matkusta kevyesti
    Jos matkustat Varsova ja Dortmund välillä yhtiöllä, joka perii lisämaksun kirjattavista matkatavaroista, kuten usein on tapana, voi olla viisasta pitää matkatavarat minimissä rahan säästämiseksi. Yritä pakata mukaan vain välttämättömät tavarat ja tarkista lentoyhtiön matkatavaroita koskevat säännöt ennen Dortmund lähtöäsi.

Bussi Varsova Dortmund

Varsova ja Dortmund välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Bussimatkan kesto välillä Varsova - Dortmund vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Dortmund liikennöivät bussit.

Bussilipun keskihinta reitillä Varsova-Dortmund vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Varsova - Dortmund Vivanodalla.

Useimmat Varsova ja Dortmund väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Lähtöjen tiheys Dortmund Varsova vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Dortmund, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Peruutus- ja muutoskäytännöt voivat vaihdella bussiyhtiöstä riippuen, joten on tärkeää tarkistaa ehdot varausta tehdessäsi. Useimmissa tapauksissa Varsova-Dortmund-bussilipun peruuttaminen tai muuttaminen aiheuttaa lisäkustannuksia.

Bussiyhtiöt Varsova Dortmund

ADAC PostBus
ADAC PostBus
Onebus
Onebus
FlixBus
FlixBus
Etsi bussilippuja Varsova Dortmund

Junat Varsova Dortmund

Junalippu Varsova Dortmund kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Keskimääräinen junamatka-aika Varsova Dortmund riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Dortmund ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Varsova Dortmund. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Varsova ja Dortmund välillä.

Junalippuja Varsova Dortmund voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Varsova ja Dortmund välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Saadaksesi parhaat tarjoukset Varsova ja Dortmund välisistä junalipuista kannattaa varata etukäteen, olla joustava aikataulujen suhteen ja vertailla lippujen hintoja Vivanodan avulla.

Junayhtiöt Varsova Dortmund

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
EuroBahn
EuroBahn
FlixTrain
FlixTrain
PKP Intercity
PKP Intercity
Russian Railways
Russian Railways
Etsi Varsova Dortmund junaliput

Lennot Varsova Dortmund

Lentoyhtiöt Varsova Dortmund

Germanwings
Germanwings
LOT Polish Airlines
LOT Polish Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Wizzair
Wizzair
Etsi lentoja Varsova Dortmund

Kimppakyyti Varsova Dortmund

Varsova ja Dortmund välisen kimppakyyti-matkan kesto riippuu myös liikenneolosuhteista ja kuljettajan valitsemasta reitistä. Aloittamalla nyt hintahaun Vivanodalla saat arvioidun ajan kullekin saatavilla olevalle kimppakyyti tarjoukselle.

Keskimääräinen hinta kimppakyydillä Varsova Dortmund riippuu useista tekijöistä, kuten vuodenajasta, kysynnästä ja tarjonnasta sekä käytetystä kimppakyytialustasta. Saadaksesi erittäin tarkan arvion kimppakyydin hinnasta ja saatavuudesta reitillä Varsova - Dortmund voit aloittaa haun Vivanodalla syöttämällä matkapäiväsi.

Istumapaikkojen määrä kimppakyydissä Varsova Dortmund riippuu kuljettajasta ja käytetystä ajoneuvotyypistä. Yleensä kuljettaja voi tarjota 1-4 paikkaa.

Vivanodalla, alustallamme, jolla voit vertailla liikennemuotoja välillä Varsova ja Dortmund, saat käyttöösi kaikki saatavilla olevat kimppakyyti-tarjoukset hinnoineen, arvioituine kestoineen ja noutopaikkoineen.

Kimppakyytejä pidetään ympäristöystävällisempänä vaihtoehtona kuin muita liikennemuotoja, sillä ne vähentävät hiilidioksidipäästöjä vähentämällä liikenteessä olevien autojen määrää. Tämä riippuu kuitenkin samaa ajoneuvoa käyttävien henkilöiden määrästä ja ajoneuvon polttoaineenkulutuksesta.

Lemmikkieläimet ovat sallittuja Varsova ja Dortmund välisissä kimppakyydeissä kuljettajan valinnan mukaan. On tärkeää tarkistaa asia kuljettajalta ennen varauksen tekemistä.

Kimppakyytijärjestelmä Varsova Dortmund

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Varsova Dortmund

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika