Winterberg
Matkusta suoraan Dortmund juna, kimppakyytiä, bussi
Dortmund
Katso hinnat

Miten päästä Winterberg Dortmund?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Winterberg kohteesta Dortmund ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Winterberg Dortmund, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Winterberg ja Dortmund väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Deutsche Bahn, Blablacar tai FlixBus) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Winterberg ja Dortmund välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Winterberg-Dortmund-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Winterberg Dortmund sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Winterberg Dortmund

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Winterberg Dortmund, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Winterberg Dortmund junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Winterberg-Dortmund-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Kimppakyyti Winterberg Dortmund

Kimppakyyti Winterberg ja Dortmund välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Dortmund hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Winterberg tai Dortmund.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Winterberg Dortmund -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Winterberg Dortmund

Lähtökaupunki
Winterberg
Saksa
Nordrhein-Westfalen
Määränpääkaupunki
Dortmund
Saksa
Nordrhein-Westfalen
Etäisyys
82 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys juna, kimppakyytiä ja bussi.
Etsi Winterberg Dortmund lippuja
Etsi majoitusta Dortmund
Suunnittele matkasi Winterberg Dortmund helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Winterberg Dortmund helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Winterberg ja Dortmund välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Deutsche Bahn, Blablacar tai FlixBus, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Winterberg ja Dortmund välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Winterberg ja Dortmund välillä

Edut ja haitat, kun matkustat junalla Winterberg Dortmund?
Mukavuus Winterberg ja Dortmund välisissä junissa on yleensä enemmän jalkatilaa ja lisämukavuutta matkustajille.
Saavutettavuus Winterberg tai Dortmund juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Kustannukset Winterberg-Dortmund-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Winterberg-Dortmund-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Winterberg Dortmund?
Joustavuus Bussiyhtiöt tarjoavat erilaisia aikatauluvaihtoehtoja Winterberg ja Dortmund väliselle matkalle, mikä voi olla kätevää, jos sinulla on tiettyjä aikarajoituksia.
Hinnat Bussiliput Winterberg Dortmund ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Dortmund (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Comfort Winterberg-Dortmund-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Winterberg Dortmund kulkevat 82 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Dortmund.
Kimppakyytien edut ja haitat Winterberg Dortmund?
Taloudellinen Kimppakyyti Winterberg Dortmund on usein edullisin tapa matkustaa.
Ympäristöystävällinen Jakamalla auton jonkun muun kanssa vähennät Winterberg Dortmund suuntautuvan matkan ympäristövaikutuksia.
Saatavuus Saatavuuden löytäminen kimppakyytiin Winterberg Dortmund voi olla hankalaa, varsinkin jos suunnittelet etukäteen. Useimmat kimppakyydit ovat saatavilla vasta muutamaa päivää tai viikkoa ennen lähtöä.
Mukavuus Sinun on jaettava tila autossa muiden matkustajien kanssa koko matkan ajan Winterberg Dortmund.

Mistä aloittaa Winterberg? Minne saavun Dortmund?

Winterberg lähtö bussiasemat

Winterberg
Kartta

Winterberg lähtöasemat

Winterberg (Westf)
Kartta

Dortmund saapuminen linja-autoasemat

Dortmund - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kartta

Dortmund saapuminen asemat

Dortmund Hbf
Kartta
Dortmund-Hörde
Kartta
Etsi Winterberg Dortmund lippuja
Etsi majoitusta Dortmund

Bussi Winterberg Dortmund

Bussilipun keskihinta reitillä Winterberg-Dortmund vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Winterberg - Dortmund Vivanodalla.

Bussimatkan kesto välillä Winterberg - Dortmund vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Dortmund liikennöivät bussit.

Useimmat Winterberg ja Dortmund väliset bussit ovat uusia, ja niissä on yleensä pistorasiat laitteiden lataamista varten, mutta tämä voi vaihdella liikennöitsijästä riippuen.

Peruutus- ja muutoskäytännöt voivat vaihdella bussiyhtiöstä riippuen, joten on tärkeää tarkistaa ehdot varausta tehdessäsi. Useimmissa tapauksissa Winterberg-Dortmund-bussilipun peruuttaminen tai muuttaminen aiheuttaa lisäkustannuksia.

Bussiyhtiöt Winterberg Dortmund

FlixBus
FlixBus
Etsi bussilippuja Winterberg Dortmund

Junat Winterberg Dortmund

Winterberg ja Dortmund välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Keskimääräinen junamatka-aika Winterberg Dortmund riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Dortmund ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Junalippu Winterberg Dortmund kannattaa varata vähintään muutama viikko etukäteen, jotta saat parhaan hinnan.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Winterberg Dortmund. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Winterberg ja Dortmund välillä.

Junayhtiöt Winterberg Dortmund

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Etsi Winterberg Dortmund junaliput

Kimppakyyti Winterberg Dortmund

Kimppakyyti on mahdollista varata viime hetkellä, mutta se riippuu kuljettajien saatavuudesta ja matkan kysynnästä. On suositeltavaa varata kimppakyyti etukäteen matkan takaamiseksi.

Kimppakyytejä pidetään yleensä turvallisena vaihtoehtona matkustaa Winterberg ja Dortmund välillä. On kuitenkin tärkeää tarkistaa kuljettajien arvostelut ja arvosanat ennen matkan varaamista. On myös suositeltavaa, että jaat henkilökohtaiset tietosi vain sellaisten ihmisten kanssa, joihin luotat.

Winterberg ja Dortmund välisen kimppakyyti-matkan kesto riippuu myös liikenneolosuhteista ja kuljettajan valitsemasta reitistä. Aloittamalla nyt hintahaun Vivanodalla saat arvioidun ajan kullekin saatavilla olevalle kimppakyyti tarjoukselle.

Vivanodalla, alustallamme, jolla voit vertailla liikennemuotoja välillä Winterberg ja Dortmund, saat käyttöösi kaikki saatavilla olevat kimppakyyti-tarjoukset hinnoineen, arvioituine kestoineen ja noutopaikkoineen.

Kimppakyytijärjestelmä Winterberg Dortmund

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Winterberg Dortmund

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika