Matkusta kohteesta Alanya kohteeseen Bodrum

Suunnittele matkasi Alanyaista Bodruman vuonna kimppakyytejä, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

1 vaihtoehto mennä Alanyaista Bodruman vuonna kone, auto

  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
Alanya
Bodrum
/
  • Hanki hinnat

Matkustaa Alanya Bodrum

Kuljetusmuodotkone, kimppakyytejä
etäisyys410 km
Suora linjaJoo

Miten päästä kohteesta Alanya kohteeseen Bodrum?

Tarjoamme 1 reittiä kimppakyytejä, konevalmistella Alanya Bodrumn matka. Esitetyt matkat luokitellaan suoritusindeksiin (mitattuna muutosten lukumäärän, arvioidun keston, lentoaseman ja sen kaupungin keskustan välisen etäisyyden mukaan) mukaan. Voit:
  • Lajittele tulokset kuljetusmuodon mukaankimppakyytejä, kone).
  • Hanki Alanya Bodrumn matkan hinnat, ajat ja kesto napsauttamalla Tarkista hinnat -painiketta ja kirjoittamalla lähtöpäivämäärät ja matkustajamäärä. Huomio: pyrimme keräämään enimmäismäärät eri kumppaneiden matka-sivustoilta, jotta voimme kertoa teille parhaimmillaan, mutta tämä ei ole aina mahdollista.
  • Etsi Alanyain ja Bodrumn kaupungit kartalla sekä reitillä Alanya Bodrum ja eri yhteyspisteet (Milasin lentokenttä, Gazipasa in lentokenttä) napsauttamalla Tiedot & Kartta-painiketta.
  • Etsi hotelleja kohteesta Bodrum

Kaikki liikennemuodot Alanya Bodrum

Jos haluat matkustaa Alanyaista (Turkki) Bodruman (Turkki) 410 km: n päässä, voit lainata 2 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone ja/tai kimppakyytejäja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Blablacarissa löydät todennäköisesti ajurit, jotka jakavat ajoneuvonsa reitille Alanya-Bodrum.
Ei suoraa lentoa voit lentää Bodruman Alanyaista, mutta tämä matka on mahdollista tehdä vain lentokoneella lennoilla Alanya-Istanbul ja Istanbul-Bodrum
Jätä Alanya ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Gazipasa GZP: n lentokentälle 39 km: een, kun haluat tehdä lennon Istanbuliin (Ataturk Airport, IATA-koodi: IST], jota hallinnoi Turkish Airlines.Istanbulista ota toinen kone Atlasjet, Pegasus tai Turkish Airlines: llä, joka vie sinut Milasn lentokentälle (Bodrum, Turkki).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)