Suositeltu reitti
Bodrum
Matkusta suoraan Gaziantep lennot
Gaziantep
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Bodrum
Matkusta kimppakyytiä, bussi Istanbul
Istanbul
Matkusta lennot Gaziantep
Gaziantep
Katso hinnat

Miten päästä Bodrum Gaziantep?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Bodrum kohteesta Gaziantep ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Bodrum Gaziantep, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Bodrum ja Gaziantep väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Kamil Koç, Onur Air, Turkish Airlines, Pegasus tai Blablacar) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Bodrum ja Gaziantep välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Bodrum-Gaziantep-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Bodrum Gaziantep sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Bodrum Gaziantep

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Bodrum Gaziantep, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Lennot Bodrum Gaziantep

Monet lennot yhdistävät Bodrum ja Gaziantep päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Gaziantep ennätysajassa.

Kimppakyyti Bodrum Gaziantep

Kimppakyyti Bodrum ja Gaziantep välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Gaziantep hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Bodrum tai Gaziantep.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Bodrum Gaziantep -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Bodrum Gaziantep

Lähtökaupunki
Bodrum
Turkki
Määränpääkaupunki
Gaziantep
Turkki
Etäisyys
882 km
Suora yhteys
Ei suoraa yhteyttä millään liikennevälineellä
Etsi Bodrum Gaziantep lippuja
Etsi majoitusta Gaziantep
Suunnittele matkasi Bodrum Gaziantep helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Bodrum Gaziantep helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Bodrum ja Gaziantep välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Kamil Koç, Onur Air, Turkish Airlines, Pegasus tai Blablacar, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Bodrum ja Gaziantep välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Bodrum ja Gaziantep välillä

Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Bodrum Gaziantep?
Hinnat Bussiliput Bodrum Gaziantep ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Gaziantep (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Comfort Bodrum-Gaziantep-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Kimppakyytien edut ja haitat Bodrum Gaziantep?
Ystävällisyys Kimppakyyti Bodrum ja Gaziantep välillä on usein miellyttävämpää ja ystävällisempää kuin muut liikennemuodot, varsinkin jos jaat matkan mukavien ihmisten kanssa.
Luotettavuus Sinun kannattaa luottaa kuljettajan täsmällisyyteen ja luotettavuuteen Bodrum-Gaziantep-matkallasi. He eivät aina ole ajoissa.
Bodrum Gaziantep lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Bodrum ja Gaziantep välillä on nopein tapa matkustaa 882 km Bodrum ja Gaziantep välillä.
Hinnat Lentoliput Bodrum Gaziantep voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).

Mistä aloittaa Bodrum? Minne saavun Gaziantep?

Bodrum lähtö bussiasemat

Bodrum
Kartta

Bodrum lähtevät lentokentät

Milas
Kartta

Gaziantep saapumislentokentät

Gaziantep
Kartta
Etsi Bodrum Gaziantep lippuja
Etsi majoitusta Gaziantep

Bussi Bodrum Gaziantep

Matkustajat voivat yleensä ottaa matkatavaroita mukaan Bodrum-Gaziantep-bussiin, mutta on tärkeää tarkistaa paino- ja kokorajoitukset liikenteenharjoittajalta. Myös matkatavaroiden määrä on hyvin usein rajoitettu.

Bussilipun keskihinta reitillä Bodrum-Gaziantep vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Bodrum - Gaziantep Vivanodalla.

Lähtöjen tiheys Gaziantep Bodrum vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Gaziantep, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Bussiyhtiöt Bodrum Gaziantep

Kamil Koç
Kamil Koç
Etsi bussilippuja Bodrum Gaziantep

Lennot Bodrum Gaziantep

Lentoyhtiöt Bodrum Gaziantep

Onur Air
Onur Air
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Pegasus
Pegasus
Atlasjet
Atlasjet
Etsi lentoja Bodrum Gaziantep

Kimppakyyti Bodrum Gaziantep

Kimppakyyti on mahdollista varata viime hetkellä, mutta se riippuu kuljettajien saatavuudesta ja matkan kysynnästä. On suositeltavaa varata kimppakyyti etukäteen matkan takaamiseksi.

Keskimääräinen hinta kimppakyydillä Bodrum Gaziantep riippuu useista tekijöistä, kuten vuodenajasta, kysynnästä ja tarjonnasta sekä käytetystä kimppakyytialustasta. Saadaksesi erittäin tarkan arvion kimppakyydin hinnasta ja saatavuudesta reitillä Bodrum - Gaziantep voit aloittaa haun Vivanodalla syöttämällä matkapäiväsi.

Bodrum ja Gaziantep välisen kimppakyyti-matkan kesto riippuu myös liikenneolosuhteista ja kuljettajan valitsemasta reitistä. Aloittamalla nyt hintahaun Vivanodalla saat arvioidun ajan kullekin saatavilla olevalle kimppakyyti tarjoukselle.

Kimppakyytijärjestelmä Bodrum Gaziantep

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Bodrum Gaziantep

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika