Suositeltu reitti
Bohumin
Matkusta suoraan Brno kimppakyytiä, bussi
Brno
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Bohumin
Matkusta juna, kimppakyytiä, bussi Olomouc
Olomouc
Matkusta bussi, kimppakyytiä Brno
Brno
Katso hinnat
Bohumin
Matkusta juna, bussi Ostrava
Ostrava
Matkusta bussi, kimppakyytiä Brno
Brno
Katso hinnat

Miten päästä Bohumin Brno?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Bohumin kohteesta Brno ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Bohumin Brno, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Bohumin ja Brno väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (LEO Express, ÖBB, Russian Railways, FlixBus tai LEO Express) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Bohumin ja Brno välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Bohumin-Brno-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Bohumin Brno sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Bohumin Brno

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Bohumin Brno, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Bohumin Brno junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Bohumin-Brno-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Kimppakyyti Bohumin Brno

Kimppakyyti Bohumin ja Brno välillä on täydellinen vaihtoehto, jos haluat matkustaa Brno hyvässä seurassa ja vähentää kuljetuskustannuksia. Joustavuus aikataulujen ja noutopaikkojen suhteen voi kuitenkin olla rajallista joko Bohumin tai Brno.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Bohumin Brno -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Bohumin Brno

Lähtökaupunki
Bohumin
Tšekin Tasavalta
Määränpääkaupunki
Brno
Tšekin Tasavalta
Etäisyys
147 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys kimppakyytiä ja bussi.
Etsi Bohumin Brno lippuja
Etsi majoitusta Brno
Suunnittele matkasi Bohumin Brno helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Bohumin Brno helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Bohumin ja Brno välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten LEO Express, ÖBB, Russian Railways, FlixBus tai LEO Express, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Bohumin ja Brno välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Bohumin ja Brno välillä

Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Bohumin Brno?
Hinnat Bussiliput Bohumin Brno ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Brno (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Matka-aika Bussit Bohumin Brno kulkevat 147 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Brno.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Bohumin Brno?
Ympäristöystävällisyys Bohumin-Brno-junaa pidetään ympäristöystävällisempänä liikennevälineenä kuin lentämistä tai pelkkää autolla ajamista.
Joustavuus Bohumin-Brno-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.
Kimppakyytien edut ja haitat Bohumin Brno?
Ympäristöystävällinen Jakamalla auton jonkun muun kanssa vähennät Bohumin Brno suuntautuvan matkan ympäristövaikutuksia.
Mukavuus Sinun on jaettava tila autossa muiden matkustajien kanssa koko matkan ajan Bohumin Brno.

Mistä aloittaa Bohumin? Minne saavun Brno?

Bohumin lähtö bussiasemat

Bohumín
Kartta

Bohumin lähtöasemat

Bohumin
Kartta

Brno saapuminen linja-autoasemat

Brno Hotel Grand
Kartta
Brno Zvonařka
Kartta
Brno
Kartta
Etsi Bohumin Brno lippuja
Etsi majoitusta Brno

Bussi Bohumin Brno

Peruutus- ja muutoskäytännöt voivat vaihdella bussiyhtiöstä riippuen, joten on tärkeää tarkistaa ehdot varausta tehdessäsi. Useimmissa tapauksissa Bohumin-Brno-bussilipun peruuttaminen tai muuttaminen aiheuttaa lisäkustannuksia.

Bohumin ja Brno välisissä busseissa on yleensä vessat matkustajille, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa asia liikenteenharjoittajalta ennen matkaa. Joka tapauksessa taukoja järjestetään moottoritien huoltoasemilla.

Bussilipun keskihinta reitillä Bohumin-Brno vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Bohumin - Brno Vivanodalla.

Bussiyhtiöt Bohumin Brno

FlixBus
FlixBus
LEO Express
LEO Express
Hellö
Hellö
Etsi bussilippuja Bohumin Brno

Junat Bohumin Brno

Junalippuja Bohumin Brno voi palauttaa tai vaihtaa, mutta ne ovat yleensä kalliimpia. Edullisimmat liput ovat sellaisia, joita ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Bohumin Brno. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Bohumin ja Brno välillä.

Bohumin ja Brno välisissä junissa on pistorasiat ja ilmainen Wi-Fi matkustajille. Pistorasioita on useimmissa vaunuissa, kun taas Wi-Fi-yhteys voi olla epävakaa joillakin alueilla.

Junayhtiöt Bohumin Brno

LEO Express
LEO Express
ÖBB
ÖBB
Russian Railways
Russian Railways
Etsi Bohumin Brno junaliput

Kimppakyyti Bohumin Brno

Vivanodalla, alustallamme, jolla voit vertailla liikennemuotoja välillä Bohumin ja Brno, saat käyttöösi kaikki saatavilla olevat kimppakyyti-tarjoukset hinnoineen, arvioituine kestoineen ja noutopaikkoineen.

Keskimääräinen hinta kimppakyydillä Bohumin Brno riippuu useista tekijöistä, kuten vuodenajasta, kysynnästä ja tarjonnasta sekä käytetystä kimppakyytialustasta. Saadaksesi erittäin tarkan arvion kimppakyydin hinnasta ja saatavuudesta reitillä Bohumin - Brno voit aloittaa haun Vivanodalla syöttämällä matkapäiväsi.

Kimppakyydin kuljettajilla on usein rajoituksia suurille matkatavaroille ajoneuvon rajallisen tilan vuoksi. Siksi on suositeltavaa, että otat yhteyttä kuljettajaan ennen Bohumin ja Brno välistä matkaasi, jotta voit keskustella näistä asioista.

Kimppakyytijärjestelmä Bohumin Brno

Blablacar
Blablacar
Etsi kimppakyyti Bohumin Brno

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika