Matkusta kohteesta Diyarbakir kohteeseen Adana

Suunnittele matkasi Diyarbakirista Adanaan vuonna kimppakyytejä, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

1 vaihtoehto mennä Diyarbakirista Adanaan vuonna kone, auto

  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
Diyarbakir
Adana
/
  • Hanki hinnat

Matkustaa Diyarbakir Adana

Kuljetusmuodotkone, kimppakyytejä
etäisyys446 km
Suora linjaJoo

Miten päästä kohteesta Diyarbakir kohteeseen Adana?

Tarjoamme 1 reittiä kimppakyytejä, konevalmistella Diyarbakir Adanan matka. Esitetyt matkat luokitellaan suoritusindeksiin (mitattuna muutosten lukumäärän, arvioidun keston, lentoaseman ja sen kaupungin keskustan välisen etäisyyden mukaan) mukaan. Voit:
  • Lajittele tulokset kuljetusmuodon mukaankimppakyytejä, kone).
  • Hanki Diyarbakir Adanan matkan hinnat, ajat ja kesto napsauttamalla Tarkista hinnat -painiketta ja kirjoittamalla lähtöpäivämäärät ja matkustajamäärä. Huomio: pyrimme keräämään enimmäismäärät eri kumppaneiden matka-sivustoilta, jotta voimme kertoa teille parhaimmillaan, mutta tämä ei ole aina mahdollista.
  • Etsi Diyarbakirin ja Adanan kaupungit kartalla sekä reitillä Diyarbakir Adana ja eri yhteyspisteet (Adanain lentokenttä, Diyarbakirin lentokenttä) napsauttamalla Tiedot & Kartta-painiketta.
  • Etsi hotelleja kohteesta Adana

Kaikki liikennemuodot Diyarbakir Adana

Jos haluat matkustaa Diyarbakirista (Turkki) Adanaan (Turkki) 446 km: n päässä, voit lainata 2 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone ja/tai kimppakyytejäja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Blablacarissa löydät todennäköisesti ajurit, jotka jakavat ajoneuvonsa reitille Diyarbakir-Adana.
Ei suoraa lentoa voit lentää Adanaan Diyarbakirista, mutta tämä matka on mahdollista tehdä vain lentokoneella lennoilla Diyarbakir-Istanbul ja Istanbul-Adana
Jätä Diyarbakir ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Diyarbakir DIY: n lentokentälle 3.1 km: een, kun haluat tehdä lennon Istanbuliin (Ataturk Airport, IATA-koodi: IST], jota hallinnoi Onur Air, Pegasus tai Turkish Airlines.Istanbulista ota toinen kone Onur Air, Pegasus tai Turkish Airlines: llä, joka vie sinut Adanan lentokentälle (Adana, Turkki).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)