Suositeltu reitti
Dortmund
Matkusta suoraan Sibiu kimppakyytiä, lennot, bussi
Sibiu
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Dortmund
Matkusta bussi, juna, kimppakyytiä München
München
Matkusta bussi, lennot, kimppakyytiä Sibiu
Sibiu
Katso hinnat
Dortmund
Matkusta bussi, juna, kimppakyytiä Wien
Wien
Matkusta lennot, bussi, kimppakyytiä Sibiu
Sibiu
Katso hinnat

Miten päästä Dortmund Sibiu?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Dortmund kohteesta Sibiu ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Dortmund Sibiu, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Dortmund ja Sibiu väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Deutsche Bahn, FlixBus, ADAC PostBus, Tarom tai Wizzair) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Dortmund ja Sibiu välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Dortmund-Sibiu-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Dortmund Sibiu sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Bussi Dortmund Sibiu

Bussit ovat usein edullisin vaihtoehto matkustaa Dortmund Sibiu, ja ne tarjoavat joko suoria matkavaihtoehtoja tai välietappeja.

Dortmund Sibiu junalla

Jos haluat matkustaa ympäristöystävällisemmin ja taloudellisemmin, Dortmund-Sibiu-juna on ihanteellinen ja vastaa odotuksiasi.

Lennot Dortmund Sibiu

Monet lennot yhdistävät Dortmund ja Sibiu päivittäin, mikä tarjoaa nopean ja kätevän vaihtoehdon matkustajille. Jos sinulla on kiire, lentäminen on nopein tapa päästä Sibiu ennätysajassa.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Dortmund Sibiu -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Dortmund Sibiu

Lähtökaupunki
Dortmund
Saksa
Nordrhein-Westfalen
Määränpääkaupunki
Sibiu
Romania
Etäisyys
1377 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys kimppakyytiä, lennot ja bussi.
Etsi Dortmund Sibiu lippuja
Etsi majoitusta Sibiu
Suunnittele matkasi Dortmund Sibiu helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Dortmund Sibiu helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Dortmund ja Sibiu välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Deutsche Bahn, FlixBus, ADAC PostBus, Tarom tai Wizzair, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Dortmund ja Sibiu välillä mielenrauhassa!

Kuljetusmuotojen vertailu Dortmund ja Sibiu välillä

Dortmund Sibiu lentämisen edut ja haitat?
Nopeus Lentäminen Dortmund ja Sibiu välillä on nopein tapa matkustaa 1377 km Dortmund ja Sibiu välillä.
Lentoyhtiöiden valikoima Monet lentoyhtiöt liikennöivät Dortmund Sibiu sekä suorilla lennoilla että välilaskulla, joten matkustajilla on laaja valikoima.
Ympäristöhaitat Dortmund ja Sibiu välisillä lennoilla on kielteinen vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjen vuoksi, sillä lentäminen on yksi saastuttavimmista liikennemuodoista.
Hinnat Lentoliput Dortmund Sibiu voivat olla kalliimpia kuin juna- tai bussiliput, etenkin ruuhka-aikoina (juhlapyhinä, viikonloppuisin jne.).
Edut ja haitat matkustettaessa bussilla Dortmund Sibiu?
Palvelut junassa Dortmund ja Sibiu välisissä nykyaikaisissa busseissa on yleensä mukavat istuimet, ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, pistorasiat ja käymälät.
Hinnat Bussiliput Dortmund Sibiu ovat usein paljon halvempia kuin juna- tai lentoliput Sibiu (ja joskus halvempia kuin kimppakyyti), joten se on edullinen vaihtoehto budjettitietoisille matkustajille.
Comfort Dortmund-Sibiu-bussit voivat olla vähemmän mukavia kuin junat, mikä johtuu pienemmästä jalkatilasta ja jousituksen laadusta.
Matka-aika Bussit Dortmund Sibiu kulkevat 1377 km matkan yleensä paljon hitaammin kuin junat Sibiu.
Edut ja haitat, kun matkustat junalla Dortmund Sibiu?
Saavutettavuus Dortmund tai Sibiu juna-asemat sijaitsevat kaupungin keskustassa, joten keskustaan pääsee helposti muilla kulkuvälineillä.
Ympäristöystävällisyys Dortmund-Sibiu-junaa pidetään ympäristöystävällisempänä liikennevälineenä kuin lentämistä tai pelkkää autolla ajamista.
Kustannukset Dortmund-Sibiu-junalippu voi olla kalliimpi kuin bussi- tai kimppalippu, etenkin suurnopeusjunissa.
Joustavuus Dortmund-Sibiu-junien aikataulut voivat olla rajoitetut, ja junaa voi olla vaikeampi vaihtaa tarvittaessa.

Mistä aloittaa Dortmund? Minne saavun Sibiu?

Dortmund lähtö bussiasemat

Dortmund - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kartta

Dortmund lähtöasemat

Dortmund Hbf
Kartta

Dortmund lähtevät lentokentät

Dortmund
Kartta

Sibiu saapuminen linja-autoasemat

Sibiu
Kartta

Sibiu saapumislentokentät

Sibiu
Kartta
Etsi Dortmund Sibiu lippuja
Etsi majoitusta Sibiu

Bussi Dortmund Sibiu

Lähtöjen tiheys Sibiu Dortmund vaihtelee liikenteenharjoittajan, ajankohdan ja viikonpäivän mukaan. Saadaksesi kattavan yleiskatsauksen kaikista bussilähdöistä Sibiu, määritä lähtöpäiväsi ja tee haku Vivanodalla.

Bussimatkan kesto välillä Dortmund - Sibiu vaihtelee yleensä liikenneolosuhteista ja mahdollisista pysähdyksistä matkan varrella. Vivanodan avulla näet reaaliaikaisesti kaikki matkustuspäivänäsi Sibiu liikennöivät bussit.

Bussilipun keskihinta reitillä Dortmund-Sibiu vaihtelee liikennöitsijästä ja varausajankohdasta riippuen. Tiettyinä kiireisinä päivinä hinnat voivat kaksinkertaistua! Vertaa kaikkia bussin hintoja reitillä Dortmund - Sibiu Vivanodalla.

Useimmat liikenteenharjoittajat mahdollistavat paikkojen varaamisen verkossa Dortmund-Sibiu-bussille. Tämä palvelu on usein maksullinen.

Bussiyhtiöt Dortmund Sibiu

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Etsi bussilippuja Dortmund Sibiu

Junat Dortmund Sibiu

Junan hinnoissa voi olla hintaeroja riippuen siitä, mihin aikaan päivästä matkustat junalla Dortmund Sibiu. Ruuhka-aikojen ulkopuolella ostetut liput ovat halvempia kuin ruuhka-aikoina ostetut liput. Saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskuvan kaikista hinnoista, Vivanoda vertailee kaikkia liikennemuotoja Dortmund ja Sibiu välillä.

Keskimääräinen junamatka-aika Dortmund Sibiu riippuu siitä, minkälaisella junalla matkustat. Alueelliset tai intercity-junat Sibiu ovat hitaampia kuin suurnopeusjunat. Vertaile kaikkien matkojen kestoja tekemällä hintahaku Vivanodalla.

Matkustajat voivat tietenkin ottaa matkatavaroita mukaansa junaan Dortmund Sibiu. Painorajoitusta ei ole, mutta jotkin junayhtiöt rajoittavat mukaan otettavien matkatavaroiden määrää ja vaativat maksamaan lisämaksun. Toisaalta matkatavaroiden koon tulisi olla kohtuullinen, sillä junassa on usein vain vähän tilaa.

Saadaksesi parhaat tarjoukset Dortmund ja Sibiu välisistä junalipuista kannattaa varata etukäteen, olla joustava aikataulujen suhteen ja vertailla lippujen hintoja Vivanodan avulla.

Junayhtiöt Dortmund Sibiu

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Etsi Dortmund Sibiu junaliput

Lennot Dortmund Sibiu

Lentoyhtiöt Dortmund Sibiu

Tarom
Tarom
Wizzair
Wizzair
Germanwings
Germanwings
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Etsi lentoja Dortmund Sibiu

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika