Matkusta kohteesta Dortmund kohteeseen Sibiu

Suunnittele matkasi Dortmundista Sibiuan vuonna juna, bussi, kimppakyytejä, kone

Menomatka
(Paluu matka)
1
Haku  
Mainonta

3 vaihtoehtoa mennä Dortmundista Sibiuan vuonna kone, juna, auto, bussi

  • Valitse haluamasi reitti
  • Syötä matkapäiväsi löytääksesi parhaat tarjoukset.
1
Dortmund
Sibiu
  • Hanki hinnat
2
Dortmund
München
Sibiu
/
/
  • Hanki hinnat
3
Dortmund
Wien
Sibiu
/
  • Hanki hinnat

Matkustaa Dortmund Sibiu

Kuljetusmuodotkone, kimppakyytejä, bussi, juna
etäisyys1376 km
Suora linjaJoo

Miten päästä kohteesta Dortmund kohteeseen Sibiu?

Tarjoamme 3 reittiä juna, bussi, kimppakyytejä, konevalmistella Dortmund Sibiun matka. Esitetyt matkat luokitellaan suoritusindeksiin (mitattuna muutosten lukumäärän, arvioidun keston, lentoaseman ja sen kaupungin keskustan välisen etäisyyden mukaan) mukaan. Voit:
  • Lajittele tulokset kuljetusmuodon mukaanjuna, bussi, kimppakyytejä, kone).
  • Hanki Dortmund Sibiun matkan hinnat, ajat ja kesto napsauttamalla Tarkista hinnat -painiketta ja kirjoittamalla lähtöpäivämäärät ja matkustajamäärä. Huomio: pyrimme keräämään enimmäismäärät eri kumppaneiden matka-sivustoilta, jotta voimme kertoa teille parhaimmillaan, mutta tämä ei ole aina mahdollista.
  • Etsi Dortmundin ja Sibiun kaupungit kartalla sekä reitillä Dortmund Sibiu ja eri yhteyspisteet (Sibiuin lentokenttä, Dortmundin lentokenttä, Dortmund Hbfin asema, Dortmund - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)in linja-autoasema) napsauttamalla Tiedot & Kartta-painiketta.
  • Etsi hotelleja kohteesta Sibiu

Kaikki liikennemuodot Dortmund Sibiu

Jos haluat matkustaa Dortmundista (Nordrhein-Westfalen, Saksa) Sibiuan (Romania) 1376 km: n päässä, voit lainata 4 liikennemuotoa, mahdollisesti yhdistämällä kone, kimppakyytejä, bussi ja/tai junaja jonka mukaan matkan kesto on merkittävästi erilainen.
Suora lento Dortmund> Sibiu on nopein tapa päästä määränpäähän.
Jätä Dortmund ja saapuu riittävän ajoissa (vähintään 2 tuntia ennen lähtöäsi) Dortmund DTM: n lentokentälle 11 km: een, kun haluat tehdä lennon Sibiuiin (Sibiu Airport, IATA-koodi: SBZ], jota hallinnoi Wizzair.
Ei ole mahdollista siirtyä suoraan Dortmundista Sibiuan ilman muutoksia. Voit ottaa junanDortmund-München ja käyttö kone päästäksesi määränpäähän.
Junat ICE Deutsche Bahn: stä Müncheniin lähtevät Dortmund Hbfin rautatieasemalta Dortmundissa. Saapuminen Müncheniin on München Hbfn asemalla (1.6 km keskustasta).
Vaikka Dortmund Sibiuan ei ole mahdollista matkustaa vain bussilla, on muitakin kuljetusmuotoja (kone], joka suorittaa matkan Dortmund-München.
Sinulle tulee linja-auto Dortmundiin. Bussi putoaa sinut pois München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) (0.4 km München, Saksa) linja-autoasemalta. Varmista, että näet Dortmund - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)in linja-autoasemalla (0.9 km de Dortmund) vähintään 15 minuuttia ennen lähtöaikaa Münchenille.
Blablacar on tärkein autoliikennealusta Euroopassa, jossa kuljettajilla on Dortmund-Wien voi viedä sinut matkustajaksi ja yhdistää matkaan kone kattamaan koko matkan.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)