Suositeltu reitti
Anafi
Matkusta lautta Ios
Ios
Matkusta lautta Kythnos
Kythnos
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Anafi
Matkusta lautta Paros
Paros
Matkusta lautta Kythnos
Kythnos
Katso hinnat
Anafi
Matkusta lautta Ateena
Ateena
Matkusta lautta Kythnos
Kythnos
Katso hinnat

Miten päästä Anafi Kythnos?

Suunnitteletko matkaa kohteeseen Anafi kohteesta Kythnos ja etsitkö parhaita kuljetusvaihtoehtoja matkallesi? Tiedämme, että on usein vaikeaa valita paras tapa matkustaa Anafi Kythnos, oli kyse sitten hinnasta, ajasta tai mukavuudesta. Vivanoda auttaa sinua löytämään kaikki kuljetusratkaisut Anafi ja Kythnos väliseen matkaan, olipa kyseessä sitten lentokone, juna, bussi tai kimppakyyti.

Yksityiskohtaisten tietojen avulla kustakin liikennemuodosta ja kuljetusyhtiöistä (Zante Ferries, Hellenic Seaways tai Sea Jets) voit helposti vertailla hintoja, aikatauluja ja matka-aikoja, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Olitpa sitten budjettimatkailija tai etsit nopeaa ja kätevää tapaa matkustaa Anafi ja Kythnos välillä, meillä on kaikki tiedot, joita tarvitset unohtumattoman Anafi-Kythnos-matkan suunnitteluun.

Matkallasi Anafi Kythnos sinulla on useita kuljetusvaihtoehtoja

Anafi Kythnos lautalla

Anafi ja Kythnos välinen lautta on mielenkiintoinen liikennevaihtoehto stressitöntä matkaa ja ainutlaatuista kokemusta etsiville matkailijoille.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, hintavertailutyökalumme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan Anafi Kythnos -kuljetusvaihtoehdon.

Matkailutietoa kohteesta Anafi Kythnos

Lähtökaupunki
Anafi
Kreikka
Kykladien saaret
Määränpääkaupunki
Kythnos
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
168 km
Suora yhteys
Kyllä, suora yhteys .
Etsi Anafi Kythnos lippuja
Etsi majoitusta Kythnos
Suunnittele matkasi Anafi Kythnos helposti Vivanodan avulla.

Suunnittele matkasi Anafi Kythnos helposti Vivanodan avulla.

Vivanodan avulla voit helposti vertailla kaikkia saatavilla olevia liikennemuotoja, kuten lentoja, junia, busseja ja kimppakyytejä, mieltymystesi ja budjettisi mukaan. Voit myös suodattaa tuloksia hinnan, matka-ajan, aikataulun ja mukavuusvaihtoehtojen mukaan. Helppokäyttöisyytensä ja selkeytensä ansiosta Vivanodan avulla löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat liput Anafi ja Kythnos välillä muutamalla napsautuksella. Vivanoda näyttää myös kaikki eri lentoyhtiöiden, kuten Zante Ferries, Hellenic Seaways tai Sea Jets, erikoistarjoukset ja kampanjat, joiden avulla voit säästää lipuista. Älä siis epäröi ja valmistaudu nyt Vivanodan avulla matkallesi Anafi ja Kythnos välillä mielenrauhassa!

Mistä aloittaa Anafi? Minne saavun Kythnos?

Anafi lähtösatamat

Anafi
Kartta

Kythnos saapumissatamat

Kythnos
Kartta
Etsi Anafi Kythnos lippuja
Etsi majoitusta Kythnos

Lautta Anafi Kythnos

Jotkin Anafi ja Kythnos välillä liikennöivät lauttayhtiöt tarjoavat alennettuja hintoja lapsille ja eläkeläisille. On suositeltavaa tehdä hintahaku Vivanodassa ja ilmoittaa matkustajien ikä, jotta näet, onko näitä alennuksia saatavilla.

Tämä riippuu hyvin paljon siitä, mihin vuodenaikaan haluat matkustaa Anafi ja Kythnos välillä. Huomaa, että Anafi ja Kythnos välillä ei ole suoraa lauttaliikennettä, ja sinun on yhdistettävä matka Kythnos johonkin muuhun kulkuvälineeseen.

Useimmat lauttayhtiöt tarjoavat Wi-Fi-yhteyden Anafi Kythnos kulkevalla lautalla, mutta siitä voi aiheutua lisäkustannuksia. Siksi on suositeltavaa tarkistaa kyseiseltä yhtiöltä, onko Wi-Fi saatavilla ja peritäänkö siitä maksuja.

Lauttayhtiöt Anafi Kythnos

Zante Ferries
Zante Ferries
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways
Sea Jets
Sea Jets
LANE Sea Line
LANE Sea Line
ANEK Lines
ANEK Lines
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos
Etsi Anafi Kythnos lautta lippuja

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika