Miten päästä Kreikka?

Olitpa sitten kokenut matkailija tai suunnittelitpa ensimmäistä matkaasi Kreikka, on usein hankalaa tietää, millaisia eri liikenneratkaisuja sinulla on käytettävissäsi, jotta pääset tähän maahan ja voit liikkua Kreikka.

Vivanoda auttaa sinua löytämään parhaat kuljetusvaihtoehdot Kreikka ja helpottaa matkaasi tärkeimpiin kaupunkeihin, kuten Ateena, Thessaloniki, Patras, Larissa, Iraklion, Volos tai Ioannina.

Vivanodan avulla voit vertailla eri liikennevaihtoehtoja matkallesi Kreikka, matkustitpa sitten lentokoneella, junalla, bussilla tai kimppakyydeillä. Olemme keränneet kaikki tarvittavat tiedot, joiden avulla voit valita tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan reitin ja liikennevälineen. Olemme myös listanneet kunkin liikennevälineen tärkeimmät kuljetusyhtiöt, kuten Olympic Air, Aegean Airlines, Vueling Airlines, Hellenic Train, Hellenic Seaways, Blue Star Ferries ja Sea Jets, jotta voit helposti varata matkasi.

Junalla Kreikka

Junat ovat erittäin kätevä tapa tutustua Kreikka, sillä junayhteydet ovat nopeita suurimpien kaupunkien välillä ja sieltä avautuvat upeat panoraamanäkymät. Hellenic Trainn suurnopeus- tai alueelliset junat yhdistävät Larissa, Iraklion tai Volos kaltaiset kaupungit lyhyessä ajassa.

Lennot Kreikka

Lentäminen Kreikka tarjoaa monenlaisia kohteita, kuten Ateena, Thessaloniki tai Patras. Lentoyhtiöt, kuten Olympic Air, Aegean Airlines ja Vueling Airlines, tarjoavat suoria lentoja monista Euroopan kaupungeista, joten voit suunnitella matkasi erittäin joustavasti.

Matkusta Kreikka Suomesta

Junat, bussit ja lennot Kreikka - Halvat liput ja hinnat

Matka ja liikenne Kreikka

Kreikka: Mitä nähdä ja tehdä?

Kreikka on historiallisesti ja kulttuurisesti rikas maa, jossa on upeita saaria ja uskomattomia arkeologisia kohteita. Tässä on joitakin tärkeimpiä nähtävyyksiä, joita ei kannata jättää väliin Kreikan-matkallasi.

Ateena on Kreikan pääkaupunki ja kaupunki, jossa voit tutustua kuuluisaan Akropoliin ja Parthenoniin, Kreikan historian ja kulttuurin symboleihin. Ateenassa liikkuminen on helppoa monien bussien, raitiovaunujen ja metrojunien ansiosta.

Santorini on kaunis saari, jolta avautuvat henkeäsalpaavat näkymät, uskomattomat auringonlaskut ja mustat ja punaiset hiekkarannat. Voit matkustaa Santorinille lautalla tai lentäen.

Mykonos on toinen kreikkalainen saari, joka on kuuluisa valkoisista hiekkarannoistaan, kapeista kaduistaan ja valkoisista taloista. Se on myös suosittu paikka juhlia ja kokea kreikkalaista yöelämää. Mykonokselle on säännöllisiä lentoja Ateenasta.

Rodos on Egeanmerellä sijaitseva saari, joka on kuuluisa keskiaikaisesta vanhastakaupungistaan, joka on Unescon maailmanperintökohde, sekä kauniista rannoistaan ja vilkkaasta yöelämästään. Rodokselle voi matkustaa lautalla tai lentäen.

Kreeta on Kreikan suurin saari, ja se tarjoaa lukuisia kauniita rantoja, arkeologisia kohteita, perinteisiä kyliä ja vuoria. Pääset sinne lentäen Ateenasta tai muista Euroopan kaupungeista.

Pohjois-Kreikassa sijaitseva Thessaloniki on dynaaminen kaupunki, jolla on rikas historia ja kukoistava taide- ja kulttuurielämä. Sinne pääsee helposti lentäen tai junalla Ateenasta.

Kreikassa voi liikkua busseilla, junilla, lentokoneilla ja saarille liikennöivillä lautoilla. Bussit ovat usein halvin tapa liikkua Kreikassa, kun taas lautat ovat erinomainen tapa tutustua saariin. Junia ja lentokoneita on saatavilla myös pidempiin matkoihin kaupunkien välillä.

Etsi ja löydä lippuja Kreikka
Etsi majoitusta Kreikka

None

None
None
None